Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

daphna m am indragostit de eliza

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am doua intrebari ,azi sint curioasa tare...
1.faceti masaj bebelusilor,zilnic?cum le faceati cind erau mici?
2.baita tot zilnic?

raspund si eu...

1.zilnic nu-i mai fac demulttt,doar asa...,din cind in cind...,nu stiu daca sa-i fac,poate o ajuta la un somn mai bun...,deasta vreau sa stiu...
2.pina acum i-am facut zilnic...,de aproape 1 an...,dar acum mi se pare cam frig in baie...si o vad ca nu-i mai face placere sa stea sa ne jucam cu jucarele si restul...,deci mai mult dus...,dar la ce firg este parca i-as face o data la doua zile...
cadita nu mai folosim de la 4 luni jumate...,asa ca excludem aceasta posibilitate

Dianocica,
super interesanta discutia de stomatolog/periuta speciala 3d,da-ne mai multe detalii,ca vrem si noi sa controlam gingiile

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

buna de..zi..ca dimineata nu prea mai e :) va pupez c-ati mai gasit rabdare sa va ganditi si la noi, va foarte multumesc de sfaturi si sugestiuni, nu ca nu le-as fi stiut si eu, dar cateodata mai apar de pe la cotitura si momente de-astea cand simti ca nimic nu merge pe drumu' al bun :) a fost ieri o zi mai kki, cum o sa mai fie inca nshpe sute de mii, inca nu stiu ce anume e in neregula, dar oricum ce-a fost ieri a trecut, ca doar azi e alta zi (vaaaaai...debordez de logica :)) ). aseara s-a culcat in urlete, ca era ruptus de oboseala, dar macar si-a baut laptele.. treziri, doar 3, a cate 5 minute maxim, pt apa/ceai si suzi, dimineata baut laptele.. ce sa zic, dormit in total de la 9 la 9. deci in regula :) a prestat si cam 150 gr de fructe cu cereale, mai mult holbandu-se la bunica-sa care dansa din buric, dar..ce mai conteaza :) se scarpina la masele ceva de speriat, rosu-n gat nu e 100%, raceala nu cred ca e, ca aparea pana acum o aripioara fluturanda de liliac ... deci, o asteptam pe madam andreea marin sa ne bata-n geam a surprize surprize :)
trecand peste asta, azi e mare party mare, e ziua mihaiului :) 31 da anishori (da da, pe bune, stiu ca nu credeti :) ). trebuie sa vaz cum ma dau de trei ori peste cap sa scot din pamant din iarba verde o cutiuta magica care sa contina un cadou si mai magic...

ingerasa, am citit si ieri, si-am vrut sa zic, dar n-am mai apucat, iaca zic acuma: tare rau imi pare de toata povestea asta... ma bucur insa ca esti bine, si ca exista speranta pt un nou bebe, si va doresc sa se implineasca cat mai curand!!
si pentru oanacat, imi pare sincer rau, dar fruntea sus, o sa iasa sigur data viitoare!!
multa multa sanatate pentru amandoua, si tot respectul pentru doua mamici atat de curajoase!!

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adeju,
La multi ani Mihaila,sa ne traiesti
sinteti baftosi ca nu-s aproape,ca imbracam eu repede hainele de zina si te scoteam cu fata curata,aducindu-ti cadoul magic de care tu n-ai avut timp...si c-o mica atingere de bagheta fermecata il rugam pe Eric sa maninceeee,s-o ajute pe mami sa iasa din butoi..
Dianocica,
mai,mai ce barbatel ai...,mai...,sa-ti traiasca si sa te iubeasca la fel toata viataDa Roxanica se face ca nu vede?...ce-i cu ea?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Doamne ma ia groaza imi pare rau ingerasa iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa poti avea bb 2 sanatos .
Haide curaj!Trebuie sa ne revenim repede sa putem face bb2.
Mie imi este o frica de nu mai pot cand ma gandesc ce ma asteapta saptamana care vine.
dandusa eu ii fac baita la o zi dar o spal zilnic la fundulet, iar cand ii fac baie generala ii fac masaj la fel ca atunci cand era bb.dar folosesc crema de corp nu ulei.

Bai este imposibil fetei mele nu i-a dat nici un dinte si are aprope 10 luni mai este cineva in situatia asta?
Am intrebat la doctor si mi-a spus acum 2 luni ca intr-o luna ii ies dintii de jos dar iata ca au trecut 2 si nimic.Gingia este foarte unflata si chiar si sus se vad dintisorii in gingie.

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Luca de Yagmur!
Denis de Asiza!

Oana, imi pare rau! Sa nu te necajesti prea tare, daca se poate! Sigur o sa vina si bebe 2!

Adina, ai grija de tine ca nu-i de gluma cu oboseala! Alessia cea frumoasa

Dandusa, poate Crinuta s-a trezit sa danseze :). Suzeta nu vrea?

A_deju, la multi ani lui Mihai! Sa petreceti excelent!

Dandusa, raspund la intrebari: 1. masaj nu i-am mai facut de mult, 2. baie zilnic (nu stiu daca voi face asa si la iarna, dar inclin sa cred ca da).

Daphna, am vazut si eu poze cu Eliza! E superba!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bai, A_deju, acum cand ma pregateam sa-ti fac o schema, sa-ti spun cum sta treaba cu refuzul mancarii, io, mamica lor, tu ai reaparut proaspata ca o boare de primavara, remonatata, increzatoare, si alte superlative...Bravo, fato!
Totusi iti spun:
la noi a tinut faza O SAPTAMANA !!! Si crede-ma . te inteleg perfect! Gandeste-te ca daca tu ai bocit dupa o ziulica de refuz vehement, eu eram deja in transa.
Degeaba m-am asezat la masa sa papa impreuna cu el, degeaba am facut sufeluri si budinci, degeaba am pus un praf de sare, degeaba am dansat din buric, nimic n-a mers. Urla si urla!
Partea buna e ca acum a trecut...Cica noi aveam infectie urinara, da' nu stiu de ce ma cred io asa de dasteapta si nu inghit diagnosticul asta.
Dia, recunosc: noi am inceput cu nemancatul, dar n-am stiut ca se transmite...Ce mai face, Oana??? Mai, io nu prea te-as sfatui sa incepi cu uroculturi si alte cele, e un cerc vicios din care nu mai scapi, uita-te la noi...Desi poate e usor iresponsabil sfatul. Nu mai stiu ce sa zic..
Miro, ma bucur ca acum Kara papa bine! Ma bucur si ca ai revenit!
Donia, multa , multa sanatate! Poze cu mine n-am mai pus ca arat ca muma padurii...Deci am scutire pt. starea naspa, pe motiv de sot plecat, da? Ne ajuta bunica, seara, ca lucreaza si ea toata ziua.
Alexandra, multa sanatate lui Mark, noi n-am luat fenobanrbital. Ni s-a recomandat la febra mare o jumate de pastila de Diazepam, da' n-am luat.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

masaj nu.i mai fac demult
baie aproape zilnic, adica face parte din progtamul zilei, dar daca sarim cate una nu e problema

adina - eu ma simteam foarte obosita, imi lua mult sa ma dezmeticesc dupa trezire, cafeaua parca nu avea efect, nici nu imi venea sa vorbesc de oboseala, mi.am facut analizele si mi.a iesit problema cu tiroida, la tine sper ca nu e cazul dar vreau sa spun ca e bine sa faci analizele :)

donia - de incaltaminte cam asa mi.a zis pediatra, sa i le cumpar cu un cm mai mari sa le aibe tot sezonul

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Gand
Exist#259; doua feluri de a împrastia lumina: sa fii lumanarea sau sa fii oglinda care o reflecta.
(Edith Wharton)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

temele.
1. nu ii mai fac masaj de vreo jumatate de an
2. baie facem ba zilnic, ba la doua zile. depinde cat e ea de obosita seara.
3. aici se cumpara pantofii pentru bebeii care au inceput sa mearga nu numai in functie de lungime,ci si de latimea piciorului. nu stiu cat or sa o tina cei pe care ii are acum, momentan sunt buni. dar nu au decat vreo doua saptamani.nu as lasa pe altcineva sa ii cumpere pantofi, e pacat..90% sunt sansele sa nu ii fie buni. i-a adus fratele meu o frumusete de balerini.degeaba.

ingerasa si oana cat imi pare rau. mult curaj va doresc, sanatate si bb 2 sanatos!

nu vreau sa revendic butoiul numai pentru mine,si nici sa anunt vreo pauza,dar am un oarescare indispozition la neuron.

numai bine va doresc.

Mergi la inceput