***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
deci aspiratorul de la bebesound e un mare caca.. nu scoate nimicuta-nimicuta ! eu zic sa nu dati banii aiurea. ramaneti la clasica+batista bebe ! eu am ramas fara nici un leu cash... trebuie sa ma duc la mama maine sa imi iau banii, ca vin pe adresa de acolo... anyway, e de caca, nu trage nimic ! si Sonia e neaspirata de ieri !
btw, are 4040 grame ! am depasit 4 kg ! ea, ca eu am depasit 70-u fara nici o jena !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
piticasigogosica spune:
Buna capsunici
Azi Cosmin a implinit 5 luni!!!Baitul mamii a deja maricel si cu un dintisor,in plus nu mai pot de el!!!
Avem 7,6 kg !!!!Si niste bulanse tare dulci ![]()
Din pacate azi am sarbatorit mergand de dimineata la spital
Lui Iris i s-a agravat raceala si tipa ca o doare in gat si isi tot baga mana pe gat,asa ca taras de dimineata am fost la spital.Atat ea cat si Cosmin au o rinita...nu stiu cum acuta.Asa ca am primit antibiotic si stat acasa 
vai de fundu; meu ce zile ma asteapta.Asta e.Ma gandeam sa sfatuiesc pe toate mamicile sa nu faca copii la diferenta de 3 ani e fffff greu.Mai devreme sau dupa 5 ani.
Vali5,Madi,Kay 

multumim de urari!!!!!!!!!!
Kay pupici pt capsunica luptatoare!!!!!!!
Se va face ea mare!!!!Cat despre aspirat muci,asa ne-a zis doctora azi cu cat suflii mai des cu atat produce mai mult.In plus i-a bagat pe nas sonda de aspirat mititelu...imi era o mila...si dupa 2 ore avea muci,deci...?
Bogalina felicitari pe dintisor!!!!!!
Roxicucu sa ai putere sa depasiti momentul greu!
Pepsi merci de sfaturi
,incerc mereu sa fac ceva numai pt ea,zilnic dar nu e de ajuns.
Mica felicitari!!!!Doi dintr-o lovitura!!![]()
Liviana despre ce vorbeai sa ne faci???Ca nu stiu ce e!
Va pupam,sper sa pun maine poze!
katiapam spune:
buna seara! multumesc de primire 
passw-e flowers
fetelor cum ma sfatuiti sa fac? Giulia simbata face 4 luni cu ce sa incep sa-i dau papica?
Monitza-vad ca tu ai un program precis de masa cu ce ai inceput? vad ca ii dai si supica eu cam de cind sa incep?
eu sint la primul copl si nici ca am mare experienta si in plus sint singura nu o am pe mama linga mine sa ma ajute si ma cam bazez pe instinctul matern si incerc sa aflu cit mai multe
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
kay spune:
pitica, asa o aspira si pe Sonia, si uneori o aspiram si eu, cand n-avea cine [
si sondele alea sunt cele mai "mucificatoare" adica produc cei mai multi muci !
katiapam, bine-ai venit la capsunici ! cat despre diversificare, ar tb sa vb cu pediatrul Giuliei, nu cred ca poti s-o faci asa de capul tau sau dupa ce fac fetele aici. fiecare bebe are gradul lui de dezvoltare si nevoile lui, asa ca cel mai bine e sa iti zica cineva avizat cum sa faci ! nu ca voi n-ati fi, mamici de capsunici
!!!
mai vroiam sa zic ceva... ah, da, s-o pup pe MICA iar, fara motiv !
mica si Maya !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
katiapam spune:
Kay-mie mi-a spus pediatru sa-i schimb laptele de la nr 1 sa trec la nr 2 urmatoarea programare mi-a facut-o pt vizita dupa ce face 5 luni deci mai e pina atunci daca se simte bine,daca nu se simte bine atunci sa merg mai repede dar toate alimentele pe aici incep de la 4 luni si nu mi-a zis inca nimic.....si creste bine fetita iar cred ca incet are nevoie de mai multe nu numai de lapte,cred ca ar trebui sa-l intreb
o seara placuta
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
kay spune:
katiapam, acum am vazut ca stai in Italia, deci acolo nu stiu cum se procedeaza, asa ca scuze ca m-am bagat aiurea ! 
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
kay spune:
am vazut-o pe Giulia
e o frumoasa ! sa fie sanatoasa si cuminte ! ca frumoasa e deja ![]()
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ancamari spune:
Katiapam - Bine ai venitla capsunici!
Kay - la multe kg (in cel mai scurt timp) peste cele 4 Sosonicii!
Piticasigogosica - Insanatosire grabnica puisorilor!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
kay spune:
foloseste cineva Humana HA 1? ca as vrea sa intreb cate calorii are, s-o trec pe Sonia pe ceva cu mai multe calorii. sau de la Milupa, da tot HA 1. prematilul nu-i prieste !
pitica, sanatate ingerasilor tai ! sa se faca bine repede !
ancamari, multumim ! si noi speram ! e la ingrasare Sonia. radeam ca daca o operaza in decembrie, ingrasam porcu inainte de Craciun ca sa-l taie !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia