Medic oncolog Cluj

Medic oncolog Cluj | Autor: elena74

Link direct la acest mesaj

Buna , sotului meu i s-a depistat anul trecut un cancer testicular in stadiul 1.
Acum la 1 an de la operatie a aparut la ultima tomografie un ganglion paraaortic inflamat cu diametrul de 1,7 cm si am vrea sa mergem si la Cluj pentru o consultatie si eventual pentru tratament daca se considera a fi o recidiva.
Intrebarea mea este daca cunoasteti sau stiti un medic oncolog sau chimioterapeut de la Institul Oncologic din Cluj?

Multa sanatate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Initial creeata de elena74

Buna , sotului meu i s-a depistat anul trecut un cancer testicular in stadiul 1.
Acum la 1 an de la operatie a aparut la ultima tomografie un ganglion paraaortic inflamat cu diametrul de 1,7 cm si am vrea sa mergem si la Cluj pentru o consultatie si eventual pentru tratament daca se considera a fi o recidiva.
Intrebarea mea este daca cunoasteti sau stiti un medic oncolog sau chimioterapeut de la Institul Oncologic din Cluj?

...nu as putea acum sa-ti dau nume...dar indiferent la care vei merge ...fi sigura ca o sa-si faca bine meseria.....daca vrei o sa ma informez pentru tine...

Multa sanatate!

Cristina,31+

Mergi la inceput