Incepem ziua in forma
Mi s-a parut interesant acest articol din EVZ.
http://www.evz.ro/article.php?artid=326727
si ar fi interesant sa-l detaliem.
Fie ca fiecare dimineata sa fie frumoasa!
Bufi
Raspunsuri
Medeea76 spune:
Da, interesant, eu lenevesc dimineata in pat si ma uit la fiica-mea cum se joaca. Tare imi place...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (19+)
Oliv75 spune:
Ce sa zic? Nu ma prea omor dupa articole de genul asta : 5 trucuri ca sa arati bine, 10 sfaturi ca sa fii o gospodina desavarsita
etc. Mai tb sa economisesc apa cand fac ceai/cafea, sa nu cumva sa uit radioul sau televizorul deschis si gata...am salvat planeta si incep si ziua in forma
. Faza cu intinderea mi se pare bestiala, ma si imaginez cum stau in pat, cu ochii inchisi si-mi intind fiecare "desht" de la maini si picioare cate 15 secunde, apoi lasciv ma ridic din pat (inca sunt cu ochii inchisi??), ma duc sa iau scaunelul copilului (e singurul de plastic din casa), il bag in cada, incerc sa incap in el
, astept ca apa sa ma "biciuiasca" pe spate, stau asa cateva secunde si ma gandesc la nemurirea sufletului, indepartez scaunul, ma spal si....daca n-am caine sau pisica pot sa-mi imbratisez sotul?
(nu c-ar fi ultima optiune)
...
puppe spune:
Oliv 75:Faza cu intinderea mi se pare bestiala, ma si imaginez cum stau in pat, cu ochii inchisi si-mi intind fiecare "desht" de la maini si picioare cate 15 secunde, apoi lasciv ma ridic din pat (inca sunt cu ochii inchisi??), ma duc sa iau scaunelul copilului (e singurul de plastic din casa), il bag in cada, incerc sa incap in el, astept ca apa sa ma "biciuiasca" pe spate, stau asa cateva secunde si ma gandesc la nemurirea sufletului, indepartez scaunul, ma spal si....daca n-am caine sau pisica pot sa-mi imbratisez sotul? (nu c-ar fi ultima optiune)...
Beton!!!!!

Eu am si pisica.... oare ce-ar zice barbatu-miu...???....
Nonna76 spune:
Esti tare oliv.
Imi place articolul dar ce te faci daca ai 2 strumfi,unul de trei luni si te trezesti in urletele lui si tre sa-ti intinzi 15 sec. fiecare deget iar cel mare(copilul nu degetul) trebuie imbracat si trimis la gradi,ramii cu cel mic si cum te relaxezi la dus ca si eu de plastic tot scaunul copilului il am dar mai am si 15kg+ in urma sarcinii si abia ma tine cada dapoi scaunul.
Cafeaua mi-o beau ,asta e momentul meu de relaxare dar nu pot imbratisa pe nimeni cind plec caci ramin acasa sau doar plec cu bebe la plimbare si n-are cine ma imbratisa.
Visez la momentul in care sa ma pot adapta la articol.
Pina atunci face fiecare ce poate.
Relaxare placuta.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)