Poze cu care (nu) ne mandrim

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu zic ca nu toate sunt facute in ro.Mai ales aia in care un "domn" a legat frigiderul de bicicleta!!Se vede in fata o femeie cu copilul in spate,pe scaunel.Nu-mi amintesc ca romancele sa practice sportul asta

Apoi la unele chiar nu inteleg de ce sa nu ne mindrim?Ca a pus unul covorase in benz,sau ca lipea ala afisul pe cladire ...si ce s-a intimplat??
Mi s-a parut trista imaginea toboganului care da in gunoi,a respectivei care isi face nevoie in strada(daca o fi pe bune!) .Comica a fost cea in care isi ridicau canapeaua cu escavatorul,sau ce era ala.
Oricum ,peste tot sunt saraci care scormone in gunoaie chiar daca nu le cara cu carutza

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Dragute pozele. F sugestive multe din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by hannen

Mi s-a parut trista imaginea toboganului care da in gunoi,a respectivei care isi face nevoie in strada(daca o fi pe bune!) .

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

e pe bune, din pacate. eu am vazut o individa iarna trecuta, la Universitate, la "coada calului", care facea kk din picioare. (astfel
ca puteai vedea toata actiunea, in toata splendoarea)
mi s-au intors matele pe dos de scarba. e o nebuna cunoscuta prin zona.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu pe asta 1071221803-0B am primit-o de la un coleg croat care se lauda ca sunt "croatian gipsyies". Deci e croat sau e roman individul?

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Corect, care e legatura intre pozele astea si mindria "nationala"?
Si eu cred ca nu sint toate din Romania. Exista site-uri adevarate de denigrare, pozele astea sint doar umoristice

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by Androix

De exemplu poza cu micii. Mor de curiozitate sa aflu io unde e biserica aia care are "altarul" unde se aprind lumanari pe terasa unui bloc! Deci unele sunt niste falsuri grosolane

Daca vreti sa faceti un astfel de album, faceti-l pe bune, nu luati poze de pe net cu diverse rahatisuri ca nu toate s-au petrecut la noi sau de-adevaratelea.

Andreea

pai poate fi un altar furat de langa o biserica si pus pe bloc.si mai si

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

quote:
Originally posted by Androix

De exemplu poza cu micii. Mor de curiozitate sa aflu io unde e biserica aia care are "altarul" unde se aprind lumanari pe terasa unui bloc! Deci unele sunt niste falsuri grosolane

Daca vreti sa faceti un astfel de album, faceti-l pe bune, nu luati poze de pe net cu diverse rahatisuri ca nu toate s-au petrecut la noi sau de-adevaratelea.

Andreea

pai poate fi un altar furat de langa o biserica si pus pe bloc.si mai si

ntz, taci ca la asta nu ma gandisem, da romanu e inventiv si decat sa care hurducaia aia si s-o si suie pe bloc asa tranteste 4 caramizi si un gratar de frigider d-ala vechi si sa vezi ce mici gustosi ies!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Sincer, nu mi se pare cine stie ce, parca in alte tari mai dezvoltate nu ai ce fotografia daca vrei sa faci bascalie! Cu siguranta fotografiile de aici nu sunt toate facute in Romania, si dintre ele sunt unele evident prelucrate sau realizate in asa fel incat sa para exagerate. Intr-un definitiv, nu vad vreo legatura intre Romania si porcaria aia cu limba.
As fi apreciat o initiativa in sensul de a impartasi fotografii cu aspectele cele mai demne de admirat, in general cu lucruri sau locuri din tara noastra cu care ne mandrim! Si sunt foarte multe!
Poate se gandeste careva sa duca pe-afara si astfel de poze, ca sa vada si ceilalti ce tara frumoasa avem...

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

uite ce scrie Mirela in primul mesaj de la subiect:

"cine are insa poze pentru un album - Poze cu care NE mandrim ... le astept la poze@desprecopii.com "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

De pe la noi sau nu,sunt haioase - pacat ca multe din ele chiar reflecta realitatea

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput