Intrebare!

Intrebare! | Autor: acai24

Link direct la acest mesaj

Am nascut anul trecut in septembrie prin operatie cezariana un baietel, 4 kg,52 cm.Nu am avut complicatii mentionand ca ciclul menstrual mi-a revenit la fix 3 luni dupa nastere. As dori inca un copil...cand ar fi permis sa raman insarcinata?...mentionez ca operatia este verticala tip "bikini"...eu ma gandeam sa raman insarcinata anul viitor prin iulie...ar fi bine?
Astept pererile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si eu dupa ce am nascut (tot prin cezariana) am intrebat dr. cand pot sa mai fac un bb. Raspunsul: 'Te astept la anu' sa nasti tot cu mine'

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Se recomanda ca, indiferent de calea pe care ai nascut, sa te respecti pe tine si pe organismul tau si sa iei o pauza de refacere de doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Diuna, no offence! Poti explica te rog mai pe indelete ce inseamna "a te respecta pe tine" in contextul dat? Inteleg ca toate mamele cu cel putin doi copii cu diferenta de varsta intre ei de un an, nu s-au respectat pe sine?

Multumesc !

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

raspunsul corect il vei primi de la ginecologul tau:el cunoaste cel mai bine situatia ta.eu am nascut prin cezariana in noiembrie 2004,la controlul de sase luni am primit "unda verde" pt. al doilea bb.am asteptat pina a implinit bb 1 un an,si am zis ca incercam citeva luni(pt. ca pe primul l-am adus pe lume dupa 8 ani de incercari si tratamente),dar a fost nevoie doar de o incercare si a venit bb 2.deci e diferenta de 1 an si 9 luni intre ei si diuna,nu inseamna ca nu m-am respectat:ci mi-am dorit enorm doi copii,si la primul aveam deja 35 de ani

Mergi la inceput