Vreau sa va intreb si eu ceva. Sunt foarte speriata. Am fost programata la nutritionist pentru a tine o dieta personalizata si mi-a dat sa fac o serie de analize, printre care si hemograma cu formula leucocitara. Primul gand m-s dus la : de ce sa imi dea sa fac o astfel de analiza? Are legatura cu leucemia? Nu stiu ce sa cred. Va rog sa ma ajutati.
Hemograma cu formula leucocitara este cea mai de rutina dintre analize. In mod normal, orice om sanatos ar trebui sa isi efectueze un set de analize, screening, iar cap de lista este aceasta hemoleucograma.
Dar , de unde, ti-a venit ideea cu leucemia? De la cuvantul formula leucocitara?
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Eu am nascut recent (acum 1 luna si doua saptamani) si ma tot gandesc la fel si fel de boli, ba la leucemie, ba la cancer ganglionar, pentru ca dupa operatia de cezariana mi-a aparut un ganglion submandibular dureros cam de 13mm si ma dor foarte tare articulatiile si incheieturile mainilor si picioarelor. Am facut toate analizele (hemoleucograma cu formula leucocitara, ecografii (abdominale, parti moi gat, glanga tiroida),radiografie la coloana (la care mi s-a gasit o spondiloza cervicala si o artroza). Cu toate ca analizele facute nu indica nici una din bolile respective tot ma gandesc la ele. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai putin la astfel de probleme, tine si de vointa noastra. In ceea ce ma priveste recunosc ca duc lipsa.