AJUTOOOOOOOR !!!!!

AJUTOOOOOOOR !!!!! | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

va cer ajutorul intr-o problema care m-a adus la capatul rabdarii si nu stiu ce sa fac .am suferit o operatie care s-a facut sub rahianestezie,totul a fost bine ,nu m-am miscat 7 ore dar, a IIIa zi au inceput niste dureri de cap ingrozitoare.nu-mi tin echilibrul de durere,vad dublu si numai daca stau in pat imi mai trece.medicul a zis sa beau cafea dar am baut si nu are efect si nu mai stiu ce sa fac.am luat medicamente dar nu au efect .am inteles ca ar putea dura intre 1 si 5 saptamani si ar reveni periodic toata viata deoarece am anumite probleme cu coloana. pana acum nu ma durea capul decat rar .ma doare de trei zile si nu mai pot dar...1-5 saptamani sau toata viata?!stie cineva ceva,s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elyda sincer nu stiu ce sa te sfatuiesc, mai vb cu alti medici, vezi care e parerea lor, mi se pare groaznic sa traiesti cu durerea asta de cap si sa nu treaca cu nimic. Si de la probleme cu coloana se trag durerile de cap, mai bine mai consulta niste medici, remediul asta cu cafeaua mi se pare dubios, adica trece durerea de cap daca ai tensiunea mica, dar la tine cred ca altele sunt problemele. Iti urez multa sanatate!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu123 spune:

Fratele meu a facut o operatie care a necesitat o astfel de anestezie. Dupa interventie nu se putea ridica din pat de ameteli si dureri de cap iar sfatul medicilor a fost sa bea cat mai multe lichide pe zi. Si chiar a avut efect la el.
Incearca si tu...nu cred ca are cum sa-ti faca rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Elyda,daca ai dureri atět de mari cred ca ar fi bine sa vorbesti cu cineva unde te-ai operat,sau medicul de familie nu-ti poate da nimic?Sau la urgenta nu poti merge ,poate-ti fac ei ceva?Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elyda, mie mi-au trecut complet durerile groaznice de cap dupa vreo 7-8 zile, nu au mai revenit si sunt 10 ani de atunci.
am cautat in seara asta pe net dar nu am gasit mare lucru fata de ce stim deja...probabil in cazul tau s-a pierdut lichid rahidian, ziceai ca te-au intepat de mai multe ori deci e foarte posibil sa fie asta cauza. se rezolva complet cand se reface lichidul, pentru asta trebuie sa te hidratezi cat mai mult si sa te odihnesti, poate dura cateva saptamani daca nu luni, totusi trece!
nu am inteles ce probleme ai cu vertebrele...ai avut un accident?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Si eu am patit-o 4 zile nu imi puteam ridica capul de pe perna.Daca incercam sa merg simteam cum imi cade capul...A fost greu dar in 5 zile a trecut.Am baut foarte multe lichide si am stat in pat.Soacra mea imi punea felii de lamai reci pe frunte si pot sa spun ca vreo juma de ora puteam sa merg,pana se incalzeau feliile.Am luat si tylenol.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si eu am avut asa dureri dupa rahia, au durat vreo 10 zile. De atunci au trecut 3 ani si nu am mai avut niciodata asa dureri. Sincer, nu prea mi-a ajutat nimic atunci, dar nici nu puteam lua multe medicamente pentru ca alaptam.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu are efect niciun medicament dar medicul mi-a spus sa beau cafea si sa pun in ea putin coniac deci...e o dicstractie pe capul meu...ceva de groaza!stiti care este culmea?are efect!!! alcoolul si cofeina neutralizeaza efectele anestezicului si nu ma mai doare chiar asa de rau.acum de cate ori o sa ma doara capul ma duc la bar nu la farmacie! am unele vertebre ale colanei tasate de cand eram copil ca bunica ne punea sa caram lemne grele din padure si eu eram in crestere ,apoi am cazut in fund cu un balansoar destul de rau si s-au tasat vertebrele din regiunea sacrala .atunci nu au dat parintii mare importanta dar acum...am inceput sa ma resimt.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elyda, ma bucur ca ai gasit un remediu, spor la ! totusi, nu uita de apa multa sa te hidratezi si repaus la pat!!!
ps. ce coincidenta...si eu am cazut (pe gheatza) si mi-am tasat vertebrele sacrale...iar restul coloanei nu e o fericire ca purtam in spate saci cu grau si porumb si altele la tzara la bunici, ei ma certau si imi spuneau ca o sa-mi faca rau dar, deh, minte de copil muschiulos, nu i-am bagat in seama atunci. acum am 30 de ani si oase de 80!
Sanatate! sa ne tii la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Elyda, si eu cunosc o persoana care a nascut cu anestezie epidurala care pe langa ca nu a avut nici un efect in calmarea durerilor, i-a provocat niste dureri insuportabile de spate dupa. I-a trecut numai cu fizioterapie.
Iti doresc multa sanatate si sa-ti treaca durerile cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

FETELE...DACA STIAM EU CE BUCURIE O SA-MI ADUCA ANESTEZIA RAHIDIANA...ma operam mai demult.am inceput sa cunosc marcile de coniac si cum mi se pare ca ma doare capul...ma binedispun.chestia e ca nu-mi place gustul dar efectul...e o bucurie!nu ma mai doare chiar asa de rau capul dar ma speriasem rau ca erau dureri cumplite ,acum sunt cat de cat suportabile ,dar acum din cauza ca au incercat sa ma intepe de 3-4 ori si abia au reusit ma doare coloana de am inceput sa intepenesc (la propriu). sper sa-mi treaca cu timpul ca daca raman si cu dureri de coloana...am rupt-o-n fericire! apropo:pentru dureri de coloana ce bauturi alcoolice trebuie sa beau ca acum m-am invatat.

dana

Mergi la inceput