Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
auras_v spune:
donia , imi pare rau ...multa sanatate lui cristian si tie multa putere ...sa se insanatoseasca redepe si sa va intoarceti acasa 
dianarus sanatate lui marc , sa terminati cit mai repede tratamentul iv si sa fiti bine...bine macar ca sunteti acasa si faceti tatamentul ambulator , macar asa scapati de statul permanent in spital ...
LA MULTI ANI , ALEX ! sa fii sanatos si fericit , sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata !
eu chiar daca uneori mai reusesc sa citesc cu scrisul stau f prost ...nu mai am timp deloc si tare imi lipsiti ....nu stiu cum va descurcati voi dar fetele au pus monopol pe mine si nu-mi lasa nici o clipa libera ....mi-am tot propus ca macar o jumatate de ora pe zi sa fiu alaturi de voi dar mereu am ceva de facut sau cineva are nevoie de mine ...acum va
pe toate ....tb sa-i dau ancutei sa manince si la 12 sa o iau pe kiki de la scoala , apoi la 3la dentist , lectii , teme suplimentare si uite asa se face seara ...
asiza spune:
Dianarus, bine ati venit acasa! Doamne ajuta sa scapati rapid de tot si sa zambiti fara griji din nou! 
Donia, multi pupici...Esti o mamica de nota 11!!!
...Pup Cristinelu' sa se faca repede bine! 
Ktrinel, am vazut plimbareata mica si frumoasa!
...Cum esti azi? Tot mucoasa? 

Alex de Roana!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!! Asteptam pozeeee de la party!
...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
mor. mi s a bulit tastatura... sanul meu e varza. baile fierbinti ma ajuta la raceala dar pt san au facut ravagii. sper sa ma pun pe picioare dupa antibiotic. citesc tot dar scriu f greu din cauza de tastatura.
alex de roana, baitel mare de tot ![]()
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dbunny spune:
Fetele, tocmai am aflat ca este un virus urat care ataca laringele!!
Colegul meu de munca are o fetita de 18 luni si a fost cu ea la urgente ca nu putea respira. Zice ca este virusul asta prapadit si ca era pliiin de copii in urgente, toti cu aceeasi probleme! Imediat mi-am amintit de Donia. I-au pus fetei nebulizatoru de 4 ori si 2 injectii in fundic. Au stat 6 ore acolo. Off sper sa nu se lipeasca de Dani nimic la cresa, am avut o noapte grea cu treziri din ora in ora, si azi dimineata a facut caca moale moale.... Ne curg mucii rau de tot, tusim mai putim,mai mult stranutam, febra ioc.
Grija mare cu puiutii.Pup
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
ktrinel, julia parca e un ursuletz cu caciulta , e tare simpatica 
dianocica multa sanatate
si bb.ilor bolnavi insanatosire rapida
ivan si dayanara
kikineata spune:
Va rog care dintre voi au avut puii cu otita sa-mi spuneti ce feld e otita au avut si cum ati administrat OtiS si Otocalm?? Parca imi aduc aminte ca le incalzeati cumva inainte de administrare.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata