MULTUMIRI TUTUROR !!!!!

MULTUMIRI TUTUROR !!!!! | Autor: alexi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor ,
Nici măcar nu stiu ce sa spun ... am fost foarte miscat de aprecierile voastre . Sincer , nu mă asteptam la atâtea laude , dar mai ales nu mă asteptam la atâtea lacrimi din partea mamicilor / viitoarelor mamici !!! Ceea ce am scris , am scris cu gândul de a descreti fruntile si de aceea am afisat rândurile pe forum . Nici măcar nu prea mă pricep cum sa umblu pe acest forum si unde sa postez ; vad ca majoritatea aveti stele de diferite culori iar eu nu am nici una – nu imi dati si mie măcar una ?!? Glumesc doar . As dori însă sa stiu cât mai multe despre acest site – cu siguranta voi avea nevoie de sfaturi de la mamicile cu experienta .
Un lucru trebuie sa mai adaug : după ce am citit sotiei mele epitetele voastre la adresa mea , a suras – sau poate chiar a ras !! – si a zis scurt : nu esti tu chiar atât de bun cum scrie acolo ; ai avut doar un moment de inspiratie cum are orice om . După care a tinut sa sublinieze : totusi , ar fi bine sa tii cont de sfaturile pe care ti le-au oferit gratuit . Vedeti voi , de asta o iubesc eu : stie când să-ti dea în cap - când ti-e lumea mai dragă !! - si stie si când sa te inalte – când ai cu adevarat nevoie .
Si dacă tot am fost grandoman – si sincer , măcar sa fiu până la capăt : am banuit eu ca e ceva plăcut în rândurile mele din ziua în care au ajuns în mâinile doamnei doctor ; după ce a citit , a doua zi , când am venit în vizita la sotia mea , a venit direct la mine , mi-a luat capul între maini si după un potop de vorbe frumoase – din care am retinut doar nu credeam ca barbatii sunt atenti la vorbele mele , nu credeam ca în creierasul ăla al tau zace atâta profunzime , la sotia ta mă asteptam , dar la tine nu – m-a sarutat lin pe obraz . Am fost socat , mai ales ca era primul doctor care m-a sarutat vreodata . Deja vedeam cum asistentele mă privesc cu invidie amestecata cu admiratie , pacat ca erau numai doua de fata . Si dacă tot veni vorba de asistente : cele care au asistat la nastere au fost – dupa spusele sotiei – foarte dragute , calme si ingaduitoare . Noi eram deja speriati despre ce se auzea în legatura cu asistentele , dar aici nu a fost deloc asa , ba din contra . Eu sunt de parere ca viitoarele mamici trebuie incurajate înainte de a naste ; înainte de a naste , sotia mea s-a intalnit cu o prietena care nascuse atunci . Cand a intrebat-o cum este sa nasti , prietena si-a descatusat pesimismul : vai de mine , am văzut moartea cu ochii , am avut dureri groaznice , inimaginabile , nu poti să-ti inchipui cât de rău este , n-o sa mai nasc niciodata ! Sotia mea era în luna a saptea si-i era destul de greu , a avut o permanenta amenintare de avort , va dati seama cum a reactionat în ziua aceea , era ingrozita pur si simplu . Frati si surori , nu le mai stresati pe bietele gravidute cu atâtea realitati sumbre , fiecare va avea parte de propria realitate mai mult sau mai putin dureroasa si nu cred ca exista un cliseu al tuturor naasterilor . Nu are rost sa provocam suferinte psihice înainte de vreme , oricât de dura ar fi fost nasterea fiecareia . Parerea mea .
Va multumesc foarte mult tuturor pentru urari si pentru cuvintele frumoase .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Initial creeata de alexi

Frati si surori, nu le mai stresati pe bietele gravidute cu atâtea realitati sumbre, fiecare va avea parte de propria realitate mai mult sau mai putin dureroasa si nu cred ca exista un cliseu al tuturor nasterilor. Nu are rost sa provocam suferinte psihice înainte de vreme, oricât de dura ar fi fost nasterea fiecareia .


Adevarat graiesti!
Bine ai venit pe site!
Imi place cum povestesti. O sa-mi fac timp cit de curind sa citesc si povestea nasterii (foarte apreciata am inteles :)))
Va doresc numai bine (tie, sotiei, bebelusului...)!

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna taticutzule!!
felicitari tie si proaspetei mamici pt minunea care v.a umplut viata!!

mi.a placut nespus povestea voastra...si nu m.am putut impiedica sa nu ma gandesc cat de absurde sun legile in ro,sa refuze dreptul tatalui de a asista la nastere...e pacat-asa cred ca te.ai simtit
eu sunt foarte fericita ca sotul meu a stata toata noaptea cu mine.pana dimineata la 10,a taiat cordonul,a plans cu mine,m.a tinut de mana,mi.a dat apa,m.a tinut in brate cat am impins vlajganelul de 4.500 kilesi la sfarsit a spus ca orice barbat de pe lumea asta ar trebui sa treaca prin aceeasi experienta ca el.

sper din suflet ca data viitoare sa fii acolo...si mai sper sa ne gasim pe forum sa impartasesti,in stilul tau frumos,aceasta experienta.
noi asteptam

sanatate multa,bucurie si...somn!!!!o sa aveti nevoie
ancuta si Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingala spune:

Alexi, bine ai venit pe forum. Iti urez viata lunga pe acest site, vei avea si tu stelute daca scrii. Spune-mi te rog unde pot sa citesc si eu povestea voastra. Merci fain.


Ingala si bb Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Ingala

Alexi, bine ai venit pe forum. Iti urez viata lunga pe acest site, vei avea si tu stelute daca scrii. Spune-mi te rog unde pot sa citesc si eu povestea voastra. Merci fain.


Ingala si bb Teodor




http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10741

Alexi,bun venit printre noi!
Felicitari si sa va traiasca si sa fie mereu sanatos tun!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Alexi bine ai venit printre noi si felicitari ....taticu-le......ai talent la scris nu gluma Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Bine ati venit cu totii, alexi si familiunea, pe forum !!!!

Multa sanatate si... mai asteptam povestioare!!!

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:


Bun Venit!
Sa va traiasca bb da fie sanatos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput