buget de cheltuieli lunar - romania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la noi:
- intretinerea vara 30 lei, iarna in jur de 200 lei / luna
- lumina aprox. 50 lei
- internet, cablu - 60 lei
- telefon - 30 lei la 2 luni (am tel cu cartela)
- transport nu mai mult de 100 lei pe luna la 2 pers (merg mai mult cu autobuzul sau pe jos si la serviciul ma duc colegii cu masina)
- nu avem pe nimeni pt curatenie, facem noi.
Deci pe noi nu ne costa asa mult. chiar mai raman bani pt cate un moft

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

O mama si un copil:

fixe:
gradi: 530 RON
intretinere: 70-200 RON
mancare catering mama: 150 RON
mancare acasa: 200 RON
detergenti, altele pt casa: 100 RON
benzina: 300 RON
tigari: 150 RON
femeie curatenie ( de doua ori/luna): 100 RON

total: aprox 1200-1400 RON (doar chelt fixe)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by ankalaura
Cheltuielile noastre fixe (decente) sunt urmatoarele:
- ....

Aha. La tine a ajuns caietul nostru de cheltuieli pe care-l cautam de-o zi prin casa! Prea-s toate cifrele la fel.

Sa stii ca mi-am facut un fisier in excel chiar...cu tot cu formule si echilibristica ...dupa caietul ala al vostru!
Da' am si eu un caiet - in ala notez cati mc de apa consumam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu-i adevarat ca atat cat ai ii si cheltui.

Eu de exemplu nu apuc sa cheltui mai mult de 50% din ce castig, cu tot cu concedii, (prea economicoasa nu sunt, mai ales cand vine vorba de cumparat pentru fii-mea, nimic nu-mi sta in cale).
Da' e drept ca nu platesc nimic la masina, nimic la telefon, nici o rata...
pe de alta parte sunt singura sursa de venit si am in intretinere un copil si un pensionar.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Gradinitele private sunt in jur de 700-800 lei /luna la program normal (pana dupa amiaza ).
.....
ligeea

Cu exactitate, la noi programul pana la 12 e 550, programul cu masa de pranz e 700, iar programul pana la 18.00 e 800. Se imparte la 3.3 sau 3.4 si se obtine moneda europeana

Aaa - tigari n-am pus, ca sunt in curs de a ma lasa de fumat si chiar reusesc , economii nu reusim deloc sa facem, dar ne propunem sa incepem (ca doar am renuntat la tigari! ), dar, in schimb, il planuiesc pe bebedoi (in seara asta avem program de scris scrisoare la barza!), asa ca daca mai deschide cineva subiectul asta la anul, o sa se schimbe lista, si, automat, fisierul in excel

Aoleu - edit ca sa va asigur ca povestea cu SCRISOAREA este perfect adevarata, chiar nu e o metafora! O sa scriem scrisoare, mai! La ce va gandeati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu nu contabilizez, dar daca ar fi dupa mine ar rezulta de bun simt ca-s cam zgircita.Problema e cu sotul meu care compenseaza acest aspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by alinutza00

"Cit despre chirii...noi aici avem un apartament cu 4 dormitoare si un salon de 50 m 3 bai si platim la banca aprox. 650-700 euro rata lunara pentru imprumut."

eu sunt curioasa in ce tara locuieste lilach ca pare mai ieftin decat in ro.poate ne mutam toti acolo

Nu locuim cu chirie am facut imprumut bancar in urma cu 9 ani ..pentru 20 de ani si am platit atunci 170 mii $. O chirie la asa un apartament e mult mai mare. Linisteste-te ...sint convinsa ca nu ai dori sa locuiesti unde locuiesc eu cu familia...Orasul e superb si tara e ok. insa e o zona "calda" si plina de stres. Pe mine ma interesa subiectul pentru ca ne vom muta in Bucuresti insa am dori sa tinem acest apartament pentru ca doi dintre copiii nostri vor sa ramina aici...cel putin deocamdata.
aici de ex platesti 750-800 ptr 50 m3, plus intretinerea, facturi
gradi particulara, zicea cineva ca in austria e 300, deci nu departe de pretul din ro.....aici e vreo 600...asa ca al meu merge la o gradi de stat, destul de ok, 50 pe luna

alina
david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput