d'ale iernii...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Da, madalinad, si mie mi-e tare dor de zapada aceea din copilarie, de fulgii aceia mari si rotunzi, care dansau pe-afara si pe care-i urmaream cu nasul lipit de geamul aburind si cu mainile pe caloriferul (care inca - la vremea aceea era f. fierbinte). A fost un an cand erau nameti mari de zapada - eram in liceu si stiu ca am traversat tot orasul sa ajung la cursuri pentru ca nu circulau masinile deloc.

De fapt, nu-mi mai place iarna, dar intotdeauna voi dori sa fie iarna si zapada, sa fulguiasa , atunci de Craciun, de Sarbatori.

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si mie mi-e dor de ceva zapada. Dar nu de - 15 grade, asta-i sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ah ce dor mi e de zapada adevarata.....

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput