Copiluti de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by simona_filipas
Eli piciorul meu e bine.De la cazatura au fost afectate capul, spatele si posteriorul ca de...e cel mai mare si probabil cu el am dat prima data de pamant
Vezi ca e bun sa ai si asa ceva? Pentru amortizare si stergerea urmelor
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gabitza felicitari si sarcina usoara. M-am emotionat, de parca as fi fost eu cea insarcinata. Acum eu sint curioasa din fire, deh baba ce sa zic, cum a reactionat Costi ? ![]()
Cuscra sanatate multa lui Dragos si tie. Ai grija cu rinichii, bea apa foarte multa si mai ales fierbe apa seara, iar a doua zi o poti bea linistita. Eu asa m-am pus cit de cit pe picioare, la pietricele care le aveam si la nisipul din dotare, nici nu puteam merge.
Sanatate la bolnaviori

Florentina G spune:
Uau, Gabitza, ce veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara! Chiar ma gandeam ca se restransese grupul gravidutzelor de la subiectul nostru! Super!
Si ca tot vorbim de gravidutze, Nelia, am vazut pozele, multumesc pentru PM! Arati extraordinar si ai o burtica de invidiat, cred ca este dubla de cat o aveam eu cand eram in luna a 8-a! La mine nu prea a fost diferenta intre burtica de fetitza si cea de baiat...dar la tine se vede clar ca e burtica de baiat!
Sa ne mai povestesti ce mai spun fetele cu privire la sosirea fratiorului!
Scrisesem un mesaj mai lung si s-a pierdut... cum scriu la asta de juma de ora, mai bine il trimit si scriu mai tarziu ce mai am de spus!
Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
gabitzam spune:
Am facut de dimineata cum m-am dat jos din pat testul, si dupa ce am vazut liniutele m-am dus si i-am bagat testul sub oki lui Costi. Dormea, l-am trezit, l-am pus sa numere liniutele. A zis doar "oops" si i-a inflorit un zambet pe fata ![]()
Dupa care a zis ca se duce sa mai cumpere 50 de baxuri de pampersi, ca nu mai scapam veci de ei
Pe urma facea in minte aranjamente de mobila prin casa.
andutzy spune:
Gabitza,ce frumooooooooooossss!!!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
ioanailincam spune:
Gabitza - felicitari!

Ma bucur mult pentru voi, sa ai o sarcina usoara si o fetita neaparat!
Deci voi v-ati pus cu raul pe mine: mor de pofta sa mai fac si eu unul; ma gandesc cu drag la perioada sarcinii (ma rog, nimeni nu garanteaza ca va fi la fel de usor ca prima oara) si la un bb mic in bratele mele. Sunt destul de realista insa ca sa-mi dau seama ca mai devreme de 1 an nu avem cum sa ne apucam de treaba
. Trebuie sa punem niste bani deoparte neaparat ca sub nicio forma nu ma intorc la munca mai devreme sa faca bb 6 luni ( sa vedem cum facem cu asta, ca abia ce am terminat cu casa, acum vrem sa ne luam masina
, cu credit si asta bineinteles, ceea ce inseamna ca pe perioada cat stau eu acasa trebuie sa suportam rata la casa si masina, sa traim, sa crestem 2 copii cu tot ce e nevoie). Pana atunci ma consolez ca sunt inca tanara si nici la anul nu va fi prea tarziu sa ne apucam; in plus, mai creste si Ana si ne mai revenim si noi cu somnul si cu altele (asa sper eu, dar cand va fi, nu stiu pentru ca mai nou se trezeste noaptea dupa lapte
sau in cel mai bun caz il cere cam cu jumate de ora inainte sa trebuiasca sa ne trezim noi, ceea ce inseamna ca pentru noi adio, somn, iar in schimb ea cade ca purcica cu burta plina si baga somn pana dupa ce plecam la munca
).
Vasazica si azi e o zi mai linistita, dupa cum se vede, astept sa incepem filmarile si in asteptarea asta mi-am trantit de dimineata 2 perechi de pantofi noi ca nu mai aveam nimic calumea. Sunt foarte incantata de mine insami, chiar mi-am refacut garderoba de toamna binisor. Si bineinteles ca in aceste conditii eu vreau sa punem bani deoparte (adica nu-mi ajungea o pereche de pantofi? Nu, eu a trebuit sa iau doua si o brosa (ca imi trebuia la o tinuta pe care o voi lua in Israel) si cercei (ca nu aveam sa asortez la brosa)
.
Am vazut ca a intrat pana la urma mesajul de aseara; cand am dat send mi-a zis ca s-a stricat pagina si mi-a deschis 42 de pagini de Google
incat am crezut ca s-a virusat calculatorul (atata imi trebuia). Asa ca mare mi-a fost mirarea cand am vazut acuma ca era totusi.
Simona - sanatate lui Dragos si tie!
Monu - cum a fost peste noapte cu fetele?
Gata, va las sa mai muncesc si eu ceva (nici eu nu cred asta
). O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Cine vine la o
si la o Alba-Ca-Zapada facuta rapid de mine, ieri? Alba-ca-zapada
Nelia, vazut fetele. Cum se jucau... Moama ce fain ca merg pe patine cu rotile...
Monu, balerina, chiar... Ce gratioasa este ea, mai...
Elisor, da, a scapat Pifos de ghips ca i l-am dat jos, noi, intrucat il ranea la mana.. Si i l-am dat jos cu cateva zile inainte de a il scoate.. Oricum avea 3 sapt.
pentru 7. Nu mai stiu daca ti-am urat... Dar iti mai zic odata. Sa fii iubita si fericita!
Gabitza, vai de mine, felicitari mai. M-am emotionat numai vazand testul. Si noi intentionam insa nu stiu exact ce si cum si cand... Dar vedem!
Simona, sanatate lui Dragos...
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, ce bine arata prajitura.
Androix spune:
Ohooooo ce am pierdut umbland capie pe la scoala!
Gabitzaaa, felicitari, mami! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si o bebelasa frumoasa si dragalasa!
Andreea
lucas spune:
FELICITARI!!!!! Gabitzam
sa fiti sanatoase!
io's racita cobza, nici nu pot sa vorbesc.Matei este la tara, l-am lasat de duminica dupa nunta. si il mai las o saptamina. acum ii curge nasul si tuseste!! mi-a zis doctorul ieri sa-i trimit un siropel care e antibiotic, avind in vedere ca el a avut si infectia aia la stomac, s-ar putea sa continue.
de imunitate a zis doacamdata nu, daca ii dam si antibiotic sa mai stam o perioada.
de ieri sunt acasa, ca cica ar trebui sa invat ca marti am examen, da sa de-a naiba daca am chef, ieri am citit 10 pagini. azi de dimineata inca 5!!! nici cu copil acasa nu sunt in stare. si e nasol rau examenul, plus ca e si in engleza. am primit studiul de caz care va fi la examen, si mi-a pierit cheful, este despre L'oreal si extinderea lor in China. acum am aflat si eu ca l'oreal are 17 brand-uri frate.
acum ies un pic din net ca sunt pe ZApp, si platesc iar cit nu face.