Copiluti de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da iesiti doamnelor de dupa canapele! Ce faceti acolo?
Eu sunt in vrie! sunt muci dupa a doua noapte nedormita cu febra si mai nou si boraciuni, au venit in sfarsit aia sa repare terasa, scriu repede o vorba doua si fug sa ma imbrac sa fug la scoala la un curs.
Filip e mai bine, am tras cu febra azi-noapte ca ziceam ca n-o mai scot la capat. Ma intrebam cu cine as putea s-o las pe Georgia in miezul noptii sa fug cu el la spital. Bine ca acum de dimineata i-a scazut febra. Dar nu poate manca, daca mananca ceva vomita, cred ca de la infectia din gat. Picaturile de ambroxol l-au ajutat mult, expectoreaza si cand tuseste ii vine sa vomite.
Gata fug la scoala ca daca mai stau un minut intarzii. Cand ma intorc intru si va scriu mai pe larg.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Corni.

Androix eu m-as urca pe canapea si as trage un somn,dar mara nu e de aceeasi parere.De cand s-a trezit nu ii tace gura si ma intreaba unde e taicasu si unde sunt animalele ei.Valeu imi faceam griji ca nu vorbeste si acuma i-as lipi un pic gura.Mama denaturata ce sunt ca ma plang degeaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si poate va era dor sa vedeti niste carlionti si un copil super cuminte

http://maruntel.multiply.com/photos/album/4/obraznicii

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Corni !

Gusta in poza asta e scumpa foc cirliontata ta, fotomodel o face mami.
Cind termin gradina la mine, iti fac o vizita

Elisor multumesc, nu sint eu chiar atit de harnica, dar n-am incotro . Cum se mai simte Bianca ?

Laura

Teddy cum se mai simte Alyssa ?

Monu am vazut-o pe Alexia la "gradi", se vede ca-i place foarte mult acolo.

Fetelor, printesa mea e o zvapaiata, nu sta locului nici macar cind doarme. Ma omoara cu energia pe care o are, dar multumesc lui doamne-doamne, ca e sanatoasa. Cind merge la baie, dupa ce face ce are de facut, trebuie sa se spele pe minute, deh igiena e punctul forte. Am gasit-o intr-o zi cind ducea papusa sa faca nani, i-a pus un servetel sub ea, cu altul a invelit-o, i-a dat pupic pe obraz si pe frunte, asa cum fac eu cu ea . Ma ajuta la pus tacimurile pe masa, il cheama pe tati sa pape, aaa... are grija sa-i aduca lui tati pantalonii de trening, sa nu cumva sa iasa in chiloti in balcon si mai noi il striga, asta cind vrea ea, "caticu", adica taticu cum a auzit ca spuneam eu in Romania. Spune destule cuvinte, vorbeste bine chineza , dar macar sint multumita caci cuvintele care le stie le spune in amindoua limbile.
Gata, v-am omorit cu povestitul.
Dispar la nanita, ca cred c-am colectionat vreun virus, ca ma dor toate oasele, mi-e frig si abia ma tin pe picioare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, Mara e superba!!!!

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Daniela, frunzele de spanac pot fi puse la congelator proaspete?

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani CORNI!

sa va zic ce fac dupa canapea...dorm frate, dorm! m-am ascuns acolo asa poate reusesc sa scap de urlete, mofturi, ragete, muci, febra si alte bucurii.

Gusta, ce minunatie cu carliontzi ai tu acolo!!! e superba! si arata asa exotic...o sa-si ia olandezu pusca ca s-o pazeasca cand mai creste!

Cuscra, ma bucur ca sunteti intregi si Tony e bine, sper ca acuma te-ai mai linistit...va doresc multa sanatate la toti! cu mancarea te inteleg de n-ai idee, nora-ta e o mofturoasa de m-a dus la capatul rabdarilor, tot timpul a mancat prost...de cateva luni nu mai serveste decat pizza, gratar si ceva macaroane, totul singura si nu foarte abundent. fructe si legume: 0 (zero!), nici macar sucul facut in casa nu-l mai bea. oua, lapte, branza sau iaurt iara zero...imi vine sa ma impusc, noroc ca n-am cu ce.

Adina, "mult a fost, putzin a ramas"...e o vorba ardeleneasca, hai ca trece si hopul asta si terminati casuta si apoi o sa fiti din nou impacati! e normal sa te simti depasit uneori mai ales cand esti pus in situatii care nu depind exclusiv de tine si altii iti baga bete in roate...tot ce pot sa-ti spun e ca trece...incearca sa te detasezi putin (stiu ca-i usor de zis), sacrificiile celorlalti ia-le ca un ajutor dat voua si atat (vezi meditatiile lipsa, bunica "exilata"...), suntem si noi mame si ne-am sacrifica pentru copiii nostri, nu te simti vinovata! scuze daca am zis ceva nelalocul lui.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La multi ani Corni! Multa sanatate, noroc si tot binele din lume

Androix macar lichidele le retine? Mie mi-au spus in spital sa am mare grija la hidratare si daca retine lichidele sa nu-mi fac probleme ca nu mananca dar daca nu retine lichidele se poate deshidrata foarte repede.
Multa sanatate.

Gusta m-am delectat cu niste carlionti absolut superbi.Si tot vizionand pozele voastre am dat si peste pozele cu Elisor.Si tu si Elisor aratati foarte bine.

Monule am vazut si eu, cu greu ce-i drept, balerina ta.Unde a invatat sa danseze asa frumos?Fetele tale cum se mai simt?

Tdi, Radu Bogdan este conf la mecanica.Printzesa ta cum mai este?

Cuscra nora mea ce mai face?Nu ne m-ai povestesti nimic?

Am terminat si cu descarcatul/incarcatul pozelor.Le gasiti in casuta albastra cu maimuta si cu ap.foto de la semnatura.Ma duc sa vizionez si restantele, ca tot am putin timp liber si macar ma delectez cu poze frumoase.Dau drumul la mesajul asta ca-l tricotez de doua ore si revin

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian
www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157602435413985/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Danelutza, multam de intrebare da' nu facem deloc bine.

Alyssa azi noapte a urlat incontinuu pisicii-mei-stie-de-ce si azi e racita rau, nas-robinet, tuse si stranut, tot tacamul, in plus e palida cu cearcane saracutza. maine iar mergem la pediatru. diaree nu mai are (ieri "doar" de vreo 7-8 ori), la cata enterogermina am bagat in ea cred ca nici nu mai face kk anul asta!

Androix, cat a avut Filip febra? daca nu e peste 39.5 si copilul nu se simte rau din cauza ei, adica vezi ca e in conditii normale nu are rost sa te lupti s-o cobori zic doctorii pe aici, cica ajuta si aia la vindecare. Sanatate si sper din suflet sa nu ia si Georgia!

Elisor, vai, cum ii dai tu haine murdare la fata?! ce simpatica poate fi...ne pun ei nervii la incercare dar sunt asa de draguti! Alyssa azi noapte nu voia sa se culce, noi faceam pe suparatii ca e ora 1 si ea sarea prin paturi, si-a dat jos pantalonii de pijama si i-a tras pe cap si facea parada modei cu mutrele de rigoare.

Monu, cred ca trebuie oparit spanacul inainte sa-l bagi la congelator, nu sunt sigura, zic sa asteptam si parearea fetelor mai gospodine decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

LA MULTI ANI, Corni!!!Oare ne mai citesti din cand in cand..?

Gusta, ce par lung si ce carlionti frumosi are Maruta! Intotdeauna ma grabesc sa vad pozele tale pt ca ni le arati asa de rar..

Tdi, esti o draguta!

Eli, da...imi aduc aminte de perioada in care erati in renovare. Imi aduc aminte si cand s-a mutat Loreen. E nebunie curata oricum ar fi!

OlgaTarziu, m-am bucurat sa-ti citesc ultimul mesaj. Este minunat ca te simti implinita profesional. Un grup de suport! Waw! Cata emotie..! Ma bucur pt tine.

Gabi, tu ai fost la gine pt control si confirmarea sarcinii deja?

Acum ne-am intors de la ap. Am intrat in seful mare si l-am pus sa-mi spuna clar cand ies din casa. Cel tarziu vinerea urmatoare. Mai au de pus ob sanitare, de dat o mana de lavabil, de pus tapetele in dormitoare, de montat prizele si intrerupatoarele, de pus rosturile la gresie/faianta/ Astept sa scap de ei ca sa pot aduce parchetarul. Azi am gasit in sfarsit si parchetul pt camera Emei. Umblu de o luna dupa parchet alb. Noi de Sf Mihail si Gavril sarbatorim cununia civila. Sper sa ne mutam pana atunci.

Mergi la inceput