Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 20
crissa71 spune:
Mai fetelor, ce de vesti naspa...
Pe deasupra si nasa mea care e in 36 de saptamnani a avut aseara o sangerare, acum e internata si astia ii pun in carca sa ia ea decizia ..ori mai sta ori ii face ceza!!
Saracuta...si a batut drumul Bucurestiului de la inceput s-a inscris la Euroclinic...sa nasca acolo...Acum e periculos si sa plece pe drum inspre Bucuresti...e terifiata aici in spital fata de Euroclinic..!!!
Sa auzim vesti bune!
VA sarut!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
doniro spune:

Deci: am una bucata copil care de ieri imi face temperatura. Am zis ca e clar raceala, eu fiind coapta. Dar nu ii curge nasul, nu tuseste, nimic. M-am gandit in cazul asta ca e maseaua care sta sa iasa.
Acum ma trezesc ca face scaun moale, fapt care pe mine ma ingrozeste pt ca abia au trecut 2 luni de cand am fost cu ea in spital cu enterocolita, perfuzii, vene sparte etc.......
Si va scriu si eu voua, ca pe voi va am (sigur ca intr-o zi ca asta sotul lucreaza pana diseala la 22, mama e la Brasov si soacra internata in spital...). Deci 

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Genie spune:
Raluca, condolenate! Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, dar incearca sa nu te necajesti prea tare!
Doniro, ai controlat-o la urechiuse? Fii-mea a facut febra 3 zile la rand asta vara fara alt simptom, scadea cu antitermice dar nu stiam de la ce e. Poate ar fi bine sa o vada totusi medicul daca zici ca alt simpom nu are. Sanatate multa si aveti grija de voi.
Am supa pe foc, revin mai incolo!
martta spune:
Raluca: Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare rau!
Crisa: la 36 de sapt. nu cred ca sunt riscuri mari pt bb!
Eu sunt sub stare de soc pt ca joi, o cunostinta, insarcinata in 26 de sapt., a murit la Giulesti. Se internase cu cateva zile inainte pt ca pierdea lichid amniotic. Dr. Cezara Bucur i-a recomandat sa mai reziste cel putin 2 sapt. pt. a scadea riscurile in privinta lui bb. Numai ca in noaptea de miercuri spre joi a inceput sa sangereze, iar joi dimineata au bagat-o in sala. BB e acum la incubator, insa durerea e imensa...Sper sa nu intristez pe nimeni!
Doniro:scaunul moale nu poate sa fie o "reactie" a medicamentelor pe care i le-ai dat? Multa sanatate Dariei si tie!
De aseara am una bucata copil mucios...Alexia nu face fabra, insa ii curge tare rau nasul. De o luna, de cand merge Vlad la gradinita, n-a fost zi in care sa nu ia cineva medicamente in casa din cauza de tuse, nas curgator...Sper sa treaca mai repede perioada asta!
Va pup!
doniro spune:
quote:
Originally posted by Genie
Raluca, condolenate! Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, dar incearca sa nu te necajesti prea tare!
Doniro, ai controlat-o la urechiuse? Fii-mea a facut febra 3 zile la rand asta vara fara alt simptom, scadea cu antitermice dar nu stiam de la ce e. Poate ar fi bine sa o vada totusi medicul daca zici ca alt simpom nu are. Sanatate multa si aveti grija de voi.
Am supa pe foc, revin mai incolo!
Genie si Antonia
Am controlat-o si vad ca nu reactioneaza in nici un fel. Sper sa fie maseaua, desi in Mama si copilul scrie clar ca febra, diareea etc, nu se asociaza cu dentitia, asa ca nu stiu ce sa mai cred...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
bulinuta27 spune:
pup fetele
am scapat de vaccin, a facut febra azi-noapte destul de nasol dar e ok acum
in primul rand vreau sa urez La Multi ANi! ptr miti, cu intarziere iar
,...pupici multi si sper sa mai intri si pe aici sa ne mai zici de Alexutu ce mai face 
anasia multumim de urari
, in legatura cu vaccinul de hep A am intrebat si eu pediatra si a zis ca il facem cand intra in colectivitate...nus ce sa zic
doniro tare rau imi pare ca sunteti bolnavioare...sper sa va faceti bine repede...poate e de la maselute si scapati mai usor, va 
Genie

oanaalex sa faca ce vrea
, sa ma bage in sperieti...te rog sa ma crezi ca am zis ca accept orice numa sa mearga probabil ca acu ma asteapta zile grele dar le primesc cu drag 
map sper sa ne vedem...abia astept ![]()
sabina rares gusta mancarea cu limba...o baga pe maica-mea in spit 9 cat de curand
...zici ca e din ala platit ptr gustare si atat...dar eu zic ca e bine are 11 kg si ceva asa ca zic ca e bine..slab dar...
raluca condoleante...fi tare sa nu ii faci rau la bb si nici printesei...te imbratisez
fetele va pup ca ma duc sa vad cum mai arata statuia 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
katik spune:
raluca, condoleante!!!!
martta, si la noi ca si la voi! krisztina a fost racita, i-a trecut cu nurofen si stodal, robi mucios de numa', terminat tura de azitromicina de 5 zile, acuma mai tuseste un pic dar are multi muci, sotul racit cobza, bronsita acuta, mie acum a inceput sa-mi curga nasul, deci...cum spuneai!
multa sanatate la puiutzi, sa trecem cu bine iarna asta, mie mi-a ajuns deja!
multa sanatate la piersicutzele si la nectarinele bolnavioare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
norocuta spune:
quote:
Originally posted by martta
De aseara am una bucata copil mucios...Alexia nu face fabra, insa ii curge tare rau nasul. De o luna, de cand merge Vlad la gradinita, n-a fost zi in care sa nu ia cineva medicamente in casa din cauza de tuse, nas curgator...Sper sa treaca mai repede perioada asta!
Ehehei Martta, noi cand l-am dat pe cel mare la gradi a tinut-o intr-o raceala muuuulte luni cu toate vaccinurile care li se administreaza inainte de a intra in colectivitate.
Eu disperata l-am intrebat me medic "cat il mai tine?", la care el mi-a zambit si mi-a zis ca toti trec prin faza asta, sa ma linistesc, ba chiar ca e mult mai bine ca imunizarea sa se faca cand sunt mici. E o mare greseala sa mai stea un an acasa, ca tot va trece prin etapa asta intr-o zi!
Multa sanatate
!Mami cu doi lei paralei
norocuta spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Pe deasupra si nasa mea care e in 36 de saptamnani a avut aseara o sangerare, acum e internata si astia ii pun in carca sa ia ea decizia ..ori mai sta ori ii face ceza!!
Eu am nascut in sapt.37 si a doua zi mi-au dat drumul acasa chit ca BB avea numai 2.500kg.
Daca nu sunt alte compicatii totul va fi bine.
Multa sanatate tuturor!
Mami cu doi lei paralei