Gimnastica pentru gravidutze
Raspunsuri - Pagina 4
Taty spune:
Draga Roisin,
Eu zic ca ar fi trebuit sa ceri ceva comision, nu vezi ce succes are "afacerea"? By the way, te induri si in privinta mea?
tatianaiulian@yahoo.com dar numai cind vei putea, nu e urgenta, sunt doar in stadiul de intentie de
Multumiri!
roisin spune:
Clara si Taty, am trimis mailurile, sper sa ajunga cu bine si intregi.
Taty, n-as putea cere comision, pentru ca si eu le-am obtinut de la cineva, care le-a obtinut de la altcineva si tot asa... si e sirul de comisioane atat de lung, ca nu m-as mai alege cu nimic!
Va doresc spor, si bafta, si multa sanatate!
Diana_b spune:
Vreau si eu ceva exercitii ca sa contracarez foamea de lup pe care vad ca am inceput sa o am.
Multumesc si pupici multi.
Diana si bebelushul.
Taty spune:
Esti intr-adevar, o scumpa, Roisin! Din pacate nu stiu ce se intimpla, caci nu pot deschide si, respectiv, descarca fisierele, am incercat de citeva ori si nu vrea...de ce oare? Ma poti ajuta?
Multumiri mii!
Tatiana
roisin spune:
Draga Taty,
am facut un test si am trimis si eu unul din documente pe un cont pe care il am la yahoo. Totul a mers ok, am putut sa descarc fisierul si sa-l deschid apoi.
E destul de complicat sa te ajut de la distanta, dar te rog sa-mi spui ce mesaj de eroare primesti. Sau, daca nu primesti un mesaj de eroare, ce anume se intampla cand incerci sa descarci fisierul. Poate reusim sa dibuim totusi, problema...
Carmena spune:
Buna burtici gimnaste!
Roisin, eu si bb-ul te rugam sa ne trimiti si noua exercitiile!
Inainte de sarcina eram foarte activa, dar acum, inafara ca merg pe jos, nu stiu ce mai am voie sa fac...Ne ajuti? carmenion2003@yahoo.com
Pupici.
Carmena si bb-ul
roisin spune:
Carmen, trimis, sa traiti!
Foarte bun in perioada sarcinii (si recomandat de toti medicii) este inotul, daca poti sa mergi undeva, la un bazin, e foarte bine... In rest, nu stiu nici un sport care sa "mearga" cu burtica... mie doctora mi-a zis: plimbare si inot! Si gimnastica, da' fara efort prea mare.
Pupici si spor la antrenat!
Taty spune:
Unul dintre fisiere l-am printat deja! E cool! Abia astept sa ma mobilizez! Al doilea insa...imi da ca Windows nu gaseste Arhive PDF.(C:\arhive). Ce poate fi? Nu sunt prea priceputa...
roisin spune:
Taty, pentru al doilea fisier iti trebuie un program special, unul din cele mai cunoscute este Adobe Acrobat Reader, altfel nu prea ai cum sa-l deschizi. Din pacate, eu nu am nici un program care sa converteasca acest format (.pdf) intr-un altul pe care sa-l poti vedea din Word.
Hai, ca incerc sa gasesc o solutie, poate reusesc sa-l fac .doc si pe al doilea si sa ti-l trimit din nou...