A mai patit cineva asa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Nu tu ai luat bordura cu masina omului, omul a luat bordura cu masina lui. Sa nu neglijam un aspect important, tu inveti sa conduci, iar instructorul auto are pedale pentru a controla masina sa nu se intample un accident. Orice se intampla, consider ca vina este a instructorului. Povestea o colega de serviciu, cand facea scoala de soferi ca a avut un mic accident,( a spart oglinda retrovizoare)iar instructorul i-a cerut 10.000.000, s-a dus dupa ea la seviciu, o urmarea, nici nu a mai terminat scoala cu el. Nu era instructor particular, era de la o scoala mare, renumita.
Cred ca multi fac magarii pentru a scoate bani. Cred ca asa a vrut sa faca si instructorul tau. Nu uita ca tu nu esti sofer, nu ai carnet de conducere. Nu te lasa descurajata.

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by NinaR

Povestea o colega de serviciu, cand facea scoala de soferi ca a avut un mic accident,( a spart oglinda retrovizoare)iar instructorul i-a cerut 10.000.000, s-a dus dupa ea la seviciu, o urmarea, nici nu a mai terminat scoala cu el. Nu era instructor particular, era de la o scoala mare, renumita.
Cred ca multi fac magarii pentru a scoate bani. Cred ca asa a vrut sa faca si instructorul tau. Nu uita ca tu nu esti sofer, nu ai carnet de conducere. Nu te lasa descurajata.

Nina

Nu-mi vine sa cred ca a facut una ca asta. Sper ca nu i-a platit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:

Povestea o colega de serviciu, cand facea scoala de soferi ca a avut un mic accident,( a spart oglinda retrovizoare)iar instructorul i-a cerut 10.000.000, s-a dus dupa ea la seviciu, o urmarea, nici nu a mai terminat scoala cu el. Nu era instructor particular, era de la o scoala mare, renumita.

Nina

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

A platit ca nu scapa de el.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari dar m-am speriat rau de tot.Acum ca am vitit experienele voastre m-am mai linistit.Pupici la toti

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alexia am carnet full de un an si am mai condus pe provizoriu in an inainte aici si tocmai saptamana trecuta am luat o bordura de am zgariat si rotile de aloi si cauciucul s-a desprins putin. In conditiile in care acum o luna si ceva sotul mi-a luat o masina noua ca cica am ajuns sa conduc superb. Iti dai seama cum conduceam inainte?

Fara gluma acum chiar nu te mai stresa o sa mai iei borduri, mai ales la parcarea laterala, hehehe, ce de borduri mai iau mai ales ca nu m-am obisnuit inca cu masina noua.

Succes

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia_07

Va multumesc mult pentru incurajari dar m-am speriat rau de tot.Acum ca am vitit experienele voastre m-am mai linistit.Pupici la toti

alexia_07

Oricum, cea mai buna varinta ca sa scapi de spaime este sa te sui cat mai repede iar la volan.

Bafta!

PS: ..sa stii ca nu-i obligatoriu sa mai "iei" o bordura. Daca insa amani va fi mai greu sa te reapuci si bordurile vor deveni din ce in ce mai mari si mai numeroase.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by daniella4

quote:

Nina

A platit ca nu scapa de el.

Nina

Ar fi meritat sa-i sparga parbrizul! Ce retrovizoare de 10 mil avea? Sau era un Rolls-scoala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Draga mea, stai linistita! Sotul meu e instructor auto si anul trecut, cu mine in masina, a vrut sa se bage pe o straduta stramta si se mai uita si la o dulcinee care traversa si avea niste picioare pana in canini, asa ca a tot luat volan pana a ajuns pe bordura si a ratat milimetric un cos de gunoi. Ce-am mai ras de el...Asa ca li se intampla si instructorilor, dar'mite elevilor!
Despre "reusitele" mele in materie de soferie, nu incep sa povestesc, fiindca as umple 20 de pagini si n-as termina. Ei, iaca, si de aia tot conduc! Mai incet, mai calm, si nu am probleme majore. Bordurile si gropile nu se pun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Draga mea eu am luat bordura la examen si nu m-a picat politaiul asa ca dai inainte!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Si eu conduc de vreo luna si sunt MANDRA de mine ca am luat doar vreo 3 borduri si inca n-am zgariat masina
Eu zic ca prea faci din tzantzar armasar si ca sunt belele si tragedii mai mari decat o amarata de bordura in timpul scolii.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput