Chirurg bun in clinica particulara

Chirurg bun in clinica particulara | Autor: tuinea

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de cineva care poate sa-mi recomande un chirurg bun intr-o clinica particulara. Cumnata mea are nevoie de o interventie chirurgicala pentru scoaterea colicistului din cauza unei pietre de dimensiuni foarte mari. Pentru ca va trebui oricum sa plateasca spitalizarea ne-am gandit la o clinica particulara pentru ca oricum preturile sunt aceleasi. Problema este legata de omul care face intrventia. De preferinta in Bucuresti as vrea sa gasesc ceva pentru ea. Astept recomandar de medici chiar si la spitalele de stat.
Va multumesc frumos!
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

La Euroclinic e 5500RON o colecistomie, bine include si cazare si mancare dar nu stiu daca ajunge atat intr-un spital de stat sau poate nu stiu eu care sunt "tarifele". De obicei la spitalele particulare sunt medici cotati foarte bine la cele de stat.
Mai e si medlife dar acolo nu stiu cat costa.
Asa nume de medici buni specializati pe asa ceva din pacate nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tuinea,

incearca si la Centrul Medical Unirea - au si acolo chirurgie.

Multa sanatate!

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Multumes frumos de raspunsuri!
Astept si ceva nume de medici ca parca acum iti este si frica sa te mai dai pe mana oricui.
Merci mult de tot!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Dr. Turcu Florin - este doar la Euroclinic ( alucrat la sf. ioan)
sau
Dr. Copaescu - este si la Euroclinic si ls sf. ioan. Stiu ca si sotia dlui dr. Copaescu este chirurg la sf. ioan, nu stiu daca si la privat.

edit: m-am gandit ca in locul tau as vrea sa stiu si alte amanunte... primul l-a operat pe fratele meu acum 2-3 ani de peritonita, cu succes. al doilea, pe mama unei colege de hernie ombilicala. tot cu succes.
Bad Dobby!

22+

Mergi la inceput

Asta ma si intereseaza! Cine imi recomanda pe cineva sa-mi spuna din experienta lui sau a celor apropiati pentru ca din auzite mai am si eu cunostinte. Ea mai are si o problema ca este un pic supraponderala si trebuie unul care sa stie sa faca si medicatia de dupa cu antibiotic sau in timpul interventiei chirurgicale. La mine, pentru cezariana, a mers cu Baneocin foarte bine dar nu stiu daca si in cazul ei va fi suficient. Ceea ce este clar este ca nu etse lata solutie decat cutitul. Incercam sa mai amanam cu dieta pana cand vom afla un raspuns si va decide unde va merge.
Merci mult!
Cristina

Mergi la inceput

Dragilor,
Chiar nu mai stie nimeni un chirurg bun?
Ajutor! Va rog!
Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by tuinea

Asta ma si intereseaza! Cine imi recomanda pe cineva sa-mi spuna din experienta lui sau a celor apropiati pentru ca din auzite mai am si eu cunostinte. Ea mai are si o problema ca este un pic supraponderala si trebuie unul care sa stie sa faca si medicatia de dupa cu antibiotic sau in timpul interventiei chirurgicale. La mine, pentru cezariana, a mers cu Baneocin foarte bine dar nu stiu daca si in cazul ei va fi suficient. Ceea ce este clar este ca nu etse lata solutie decat cutitul. Incercam sa mai amanam cu dieta pana cand vom afla un raspuns si va decide unde va merge.
Merci mult!
Cristina

Cristina hai ca ai fost haioasa!! Chiar crezi ca un chirurg nu stie sa faca o medicatie post operator? Sau ca pacientul trebuie sa sugereze el medicatia?

pai dupa un asemenea post, chiar ca nu-ti mai recomanda nimeni pe nimeni...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Spitalul Militar( dar nu e privat ) se opereaza cate 3- 5 colecisti pe zi. Este o interventie banala. Daca vrei detalii, astept PM.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Draga Andries,
Nu am vrut sa fiu rea cu nimeni si nu este nici un comentariu la adresa nimanui! Doar ca atunci cand ti se intampla suflii si in iaurt.
Eu am patit-o si pentru ca am fost naiva si nu am cautat sfatul nimanui inainte asa ca de asta intreb si am si spus de ce: pentru ca este o diferenta cand operezi un slabut si un grasut. Pe mine postoperator m-a tratat o asistenta medicala cu ce a crezut ea de cuviinta.
Multumiri multe celor care mi-au raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Acum am vazut subiectul.
Eu m-am operat acum o luna.
Operatia a decurs foarte bine,dupa mi-a fost foarte rau ,am varsat pana seara.Noaptea am dormit f bine ,a doua zi era super fresh si dr m-a lasat sa plec acasa.
Dupa op de colecist nu exista tratament ,ci doar regim alimentar.
Daca mai vrei amanunte ,cu mare placere iti voi raspunde.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput