* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Catrinel_17 spune:
CIUF, felicitari!!! Aai, ce ma bucur pentru tine! ai pus ceva poze cu traseul ala cu fustei de lemn?
da, asa e cu tatzii, dar am recuperat puternic din urma. tare bine ma inteleg cu oana mea (cand nu are toanele alea de dimineata). dar cand tati e acasa, el e in top. na, pai daca il vede numai o ora pe zi dimineata...recupereaza in weekend si se joaca intens...
Ce atent e sotzul tau! Grozav!
NOE, ia mai zi detalii, nu numai asa cate un cuvant, ce naiba, mei!
DOINA,tu unde mai ai pozici noi?
AALINA, asa a inceput si oana, refuza seara, dupa care mi-a taiat-o si dimineata...
MICAALSA, si Oana tuseste acuma, de vreo 3 zile. Era si culmea sa nu, vreo 3 de la gradi tusesc, si acu 2 zile i-a tusit una mica in parc drept in gura... Luam ceva sirop de plante. Melrosum se cheama.
Azi nu a plans deloc la gradi!!!!!!
am lasat-o numai putin tristulitza.
NSHIRO, ce haios le-ai zis, mi-am si imaginat toate scenele. M-am uitat la poze, tare organizati japonezii, si ce multe activitati fac cu copiii!! la film ma uit dupamasa, daca apuc cu titza aia mica a mea.
pupici fetele!!
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Nshiro tare m-am amuzat la povestioara ta despre serbare. Domnle na fost in ziua ei forte si gata.
Ciuf multumesc ca ma incurajezi cu plecatul la nunta. Cred ca am mai mult eu nevoie de ajutor decat Ali.
Si felicitari pt examen!
Astazi am fost sa-i iau alt carut lui Ali pt ca aseara ni s-a rupt cel vechi. M-am gandit initial ca sunt niste bani cam risipiti, dar practic nu am cum sa merg la cumparaturi fara carucior. Asta e il bag luna asta la cheltuieli neprevazute
Catrinel_17 spune:
CARMEN, ce carucior iti iei? si eu as vrea sa renunt la al nostru, mi se pare cam prea mare. Dar vreau unul care sa se manevreze bine...asta ce l-am avut de cand s-a nascut Oana a fost super, tare mi-a placut.
carmenpit77 spune:
catrinel vreau unul ieftin, sport si usor. Sa pot sa-l strang cu usurinta sa-l bag in masina, sa pot sa-l in ping cu o mana si pe ali sa o tin de mana cealalta cand nu mai vrea sa stea in el, etc
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
CARMEN, ce carucior iti iei? si eu as vrea sa renunt la al nostru, mi se pare cam prea mare. Dar vreau unul care sa se manevreze bine...asta ce l-am avut de cand s-a nascut Oana a fost super, tare mi-a placut.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
incearca unul de genul asta
noua ne-a fost si ne e f folositor, doar ca acum nu mai vrea ea sa stea in carucior, vrea per pedes
mai zic, da acu;s pe fuga ca e ziua unui coleg
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dianad,am avut numai profe de chimie ciudate,ori nemaritate,ori maritate fara copii,ori urate,deci...frustrate si pline de complexe.Si in clasa a noua am avut un prof. ciudat rau,burlac la 40 de ani,genul de savant(geniu) ne-nteles care m-a torturat psihic.Noroc de '89 si de ceea ce urma sa se numeasca Revolutie; in '90 s-a reanfiintat Lic. de Muzica si am luat-o de la capat cu clasa a noua acolo(cu examen cu tot,fugind mancand pamantul de la chimie-biologie(unde visam sa ma pregatesc pt. Medicina).In prima zi din clasa a 11,cand nu am vazut pe tabla chimia inclusa in orar,am crezut ca visez.Ei,ziua aia,in care am aflat ca nu mai facem chimie(umanisti fiind!),a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata de liceu si nu numai.Acum imi pare rau ca nu mi-am insusit nici macar notiuni elementare dar,stii cum este,daca nu ai de la inceput un dascal cu har,care sa-ti insufle dragostea pt. materia sa si sa te initieze cu rabdare,totul se duce de rapa.Tu,sigur esti o profa super faina!
Ciuf,desteapta mica ce esti!Si socrii tai sunt antitalente?Daca mai ai timp de poze,poate ni-i mai arati si noua pe pitici.Acum ce ajutoare ai pe langa casa?
Catrinel,Thea a refuzat laptele doar in Turcia,unde oricum nimic nu-i placea.Eu o hidratez foarte bine cu compotel fara zahar,am mai spus.Ai facut budinca?
Carmenpit,du-te la nunta(fara Ali,pe care las-o cu cele mai de incredere persoane,daca exista asa ceva!) si incearca sa te distrezi.E greu,recunosc dar tre' sa se intample si dintr-astea.Dar...imbraca-te gros,ti-o spun din experienta unui nuntas care a indurat frigul de dragul elegantei...in sandale.
Catrinuta,ceva vesti de pe frontul de lupta?
Nshiro,ai fost o mireasa foarte fina si gingasa cum dealtfel esti in general.Iar Maria este atat de dulce si un pic de tot seamana si cu tine.La aer
mai ales.
Mai fetelor,chiar a disparut MP?Si Biuta,Ile,Aida,Cat si multe alte fete?Ce-o fi cu ele?
Ieri seara au venit iar socrii sa o vada pe Bubu,incarcati ca de obicei(asa au ei senzatia ca se manifeszta dragostea!) si au insistat sa o plimbe.Le-am repetat de zeci de ori sa fie atenti la kk,i-am si sunat sa le amintesc si,la ora 20.30(mai tarziu,evident),de cum au intrat pe usa,Bubu mi-a spus miorlait:
"mama,pute!".Si iti muta nasul din loc,nu alta,dar ei nu sesizasera,desi "au verificat-o din 10 in 10 metri!".Iar facuse cine stie de cand,rana i se adancise,asa ca acum ma rog sa nu-i ramana semne.E carne vie si in fiecare seara o asez cu funduletul in chiuveta plina de ceai de pelin+galbenele,apoi o las sa se joace un pic dezbracata,sa se aeriseasca si apoi o dau cu Cicatrizin(abia l-am luat si cica ar fi bun),asta dupa ce mi s-a parut ca Mustela nu facea fata.Nu va mai spun ca o urc in carut,o prind in hamuri si in momentul in care dispare din orizontul meu vizual,socrul meu ii desface centurile.Mi-a relatat Mariana(bona)cum,in prezenta ei a facut asta,spunandu-i ca "legam copilul fara sens si ii ingradim libertatea de miscare".Este cea mai incapatanata persoana pe care o cunosc si ma aflu intr-o situatie delicata.Tocmai s-a pensionat,este deprimat iar Thea(pe care dealtfel o adora)este unica lui ratiune de a exista,asa ca angrenandu-l in activitatile ei il tinem cu moralul ridicat.Dar eu simt ca imi expun copilul la fel de fel de riscuri si nu vreau sa fie sacrificata...de amorul socrului.Nu stiu cum sa fac sa fie bine si imi calc pe inima tot timpul.O fi bine?
Intrebare: cati ghiocei mai suzetesc?Thea isi aminteste de suzi doar in patic,la culcare si nu adoarme fara ea decat foarte greu.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Catrinel_17 spune:
Vai ANDREEA, apropo de socru, as putea sa-ti povestesc o tona de chestii din astea. Si al meu e fix, dar FIX la fel. De la "nepoata e unica lui ratiune de a fi" pana la "nu asculta deloc ce ii zic eu". SUPER frustrant. si acuma pleaca mama
si vin socrii... asta e. dar eu il evit cat pot. Numai ca nu pot asa de mult, pt ca e AICI in vizita.
NOE, cica e "reclama", nu pot sa vad, dar vad din link ce e un Chicco sport? as vrea sa fie un carucior din ala care se strange ca o umbrela, care sa aiba jos plasa pt cumparaturi, si care sa aiba daca e posibil o bara din aia transversala sa se tina Oana de ea cand "calatoreste", ca ii place...
gata, merg acasa. Maine sunt la targul de carte. Nu am nici un chef.
Pupici!!
cameliada spune:
Salutare fetelor,
dragelor, multumim pentru sfaturi si urari
am fost ieri la alt medic, care fara sa stie ce i-am dat pana aunci ne-a recomandat tot Nettacin. Si spalaturi cu apa distilata, nu cu ser fiziologic ca pana acum....
deci am continuat tratamentul dat de al 2 medic, adica Nettacin si Flonidan si azi de dimineata chiar am vazut o ameliorare notabila, ochiul nu mai este asa de umflat, e rosu in continuare dar aproape complet dezumflat. Ceea ce e bine.
Ciuf, da ar fi o chestie sa isi scoata halatul cand venim noi, acu' ramane de vazut daca e de acord! Felicitari pentru cele 100 de puncte!
aalina, cred ca din cauza ochiului Tudor a fost toata perioada asta de cateva zile foarte marait, probabil ca il deranja foarte tare faptul ca nu putea tine ochiul deschis bine. In rest a mancat bine, a si dormit ca de obicei. In seara asta veniti in cartier?
doina, lui Tudor nu i-au curs ochisorii, din fericire, cred, altfel poate ca starea lui de indispozitie ar fi fost mai accentuata. Si eu tot pe flickr am pozele, dar nu prea sunt multumita pentru ca le prezinta in format mic.
Catrinel, la Tudor doar un ochisor a fost cu probleme si fara secretie. Imi pare rau ca nu i-am facut o poza sa vedeti cum arata ochisorul lui, sarmanul...Ma gandesc ca pana la urma Flonidanul si-a facut efectul. Dintre toate picaturicile care se dau la copii, am inteles ca Nettacinul e cel mai folosit si ca antibiotic si antiinflamator, pentru e printre putinele care nu contin hidrocortizon-cica interzis la copii asa mici. Acuma zic si eu Doamne ajuta ca suntem spre vindecare.
alinaalex, sanatate si succes la examen!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
cameliada spune:
ANDREEA, si noi suntem prieteni la catarama cu suzi, fara ea nu adoarme deloc. Am observat ca i s-a modificat pozitia dintisorilor de sus, ca la tati...Sper ca in cateva luni sa renuntam la ea. a noastra nu e ortodontica, e mare ca o gogoasa si e singura pe care o accepta.
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
micaalsa spune:
nshiro, frumoase activitati au copiii de acolo. Pentru cat sunt ei de mici cred ca s-au descurcat de minune. Mi-a placut si faza cu alergatul catre mame
Pai a mea cred ca nu-si astepta nici un rand, isi facea loc cu coatele si fugea catre mine. Nu mai tinea cont de nimeni si nimic. Si ultima poza cu medalia mi-a placut mult.
ciuf, am si eu sirop de patlagina dar n-a vrut dom'soara sa-l ia, ca de altfel nici un siropel pentru tuse. Noroc ca i-a trecut cu ceaiul de cimbrisor ca altfel nu stiu ce faceam. felicitari pentru super nota de la chimie
... tine-o tot asa la toate examenele.
Catrinel,
Oana sa se faca bine. Si noi tot de la un copil am luat tusea, am mers cu ea in parc unde era un singur copil si ala bolnav. Asa a fost sa fie ... nu prea ai cum sa-i feresti de astea.
carmenpit, si astea-s bune http://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=9&c3=0&id=9&pid=131&cp=&hash=c1cd180dd225d667dfac2ce4d1638b10
O prietena are si e super usor, se strange tare bine, il manevreaza si ea cu o mana fara probleme si spatarul se lasa pe spate in multe pozitii ca sa poata si dormi. Si la pret e super accesibil fata de ce sunt pe piata.
Andreea, si eu as vrea sa stiu ceva despre fete. Sper macar sa nu se fi intamplat nimic rau cu ele.
Delicata problema cu socrul asta al tau. Mai, nu ti-ar fi ciuda daca te-ai putea baza pe ei. Asa-s si eu cu soacra-mea, nu ma pot increde in ea defel (ca de socru nici nu zic, desi stam in aceeasi casa o vede din hasti in pasti ... ce sa zic de plimbari sau alte alea, fantasmagorii pentru mine). Noi de suzi suntem straini ... si daca vede alt copil cu ea in gura se repede la el si i-o tranteste jos. Am avut cateva experiente de genul in parc de mi-a fost mai mare jena de mamici. Nu stiu de ce o vede ea asa de "caca" ca eu mult timp am incercat sa i-o bag in gurita ... dar fara nici un rezultat.
cameliada, ma bucur ca Tudor e mai bine. Pacatoasa e si conjunctivita asta.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)