* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

La multi ani Cristina, si sa ai o viata plina de bucurii cu toti ai tai.Iti dorim numai de bine si de frumos.

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ciuf, ce ai facut la examen? Ati avut doar teorie sau si aplicatii?Daca ai nevoie de ajutor, iti pot da pe PM adresa mea de mess.Andreea. ce profa de chimie ai avut . Oare si pe mine m-or visa unii ca-i las corigenti? Cat despre soacra se pare ca pe langa urechi sa auda ce spune copilul are si nasul infundat. Mai este rosie Thea?Mi=am imaginat scena cu cizmele .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Fetelor sunt suparata foc. Sambata am o nunta la tara la sotu care este cam la 2 ore de mers cu masina si nu avem nici semnal. Pe Ali nu pot sa o iau cu mine pt ca este nunta la cort si pe frigul asta. Plus ca nu pot sa o culc acolo in casa cu muzica de la lautari ca ea tresare si cand bazaie musca. Teama mea cea mai mare este ca o sa ramana cu ai mei si ea nu sta cu mine altcineva decat cu mine. Imi este tare frica ca o sa planga rau mititica.
gata ma simt usurata ca m-am descarcat la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare,

La Multi Ani, Cristina!

tot nu i-a trecut ochisorul lui Tudor e la fel de rosu si de umflat dimineata ca in prima zi. Am mai fost la medic si ieri si ne-a recomandat acelasi antibiotic- Nettacin- dar ne-a zis sa luam si Flonidan, care ar fi recomandat in conjunctivitele alergice. Nu stiu ce sa mai zic... cica tre' sa avem rabdare pana vineri si apoi mai vedem... cu TobraDex parca era mai bine, dar am auzit ca are hidrocortizon si nu e recomandat la cei mici.
Sunt necajita.

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Cameliada,pai daca e e pe fond alergic, de ce i-au dat antibiotic?..sau nu stie nici dr prea bine ce e? Sta cam prost orasul la oftalmologi,dar nu numai, din pacate! Si Tudor cum e,mananca, doarme..in afara de ochisor umflat si rosu?
carmenpit, noi am iesit aseara cu niste prieteni veniti pentru putin timpa casa si asta s-a-ntamplat seara. si eu credeam ca Ana nu va dormi, ca o sa planga dupa mine..ei bine, nu s-a-ntamplat nimic. A ramas cu buncu'si cu banca si a intrebat de mine de vreo 2 ori, i-au spus ca sunt in oras, ca o sa vin si s-a comportat absolut normal.Asa ca..bafta si voua!
Andreea...fara cuvinte..!! Spor la munci!
Noe,[pup]...mami care plange! da' Bia ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Uaaa, ANDREEA, asta da poveste cu socrii. Deci faza aia cu “sa fie pe aproape daca se sufoca” e dementiala!!!

CARMEN, pacat ca nu aveti semnal… dar cred ca totusi va fi bine. Ali a mai stat singura cu ei vreodata?

Eu am evitat sa ii las pe bunici s-o culce pe Oana, tot timpul am culcat-o eu sau huzband…. Poate ca am gresit, dar daca tot eram in zona…

MICAALSA, cum e cu Iulia?

CIUF, multumim pt capitol!!! Bafta mare de tot!

DELIA, tu ce mai faci?

ALINAALEX, ce mai face Marc? Cum e cu gradi?
Chiar, CATRINUTZA, ceva povesti noi?

CRISTINA, la multi ani!! Numai bine, fericire si sanatate!!

CAMELIADA; zic si io ca AALINA, du-te si la alt oftalmolog… sigur are conjunctivita? Ma uit pe internet sa vad daca gasesc ceva.

NOE… cum mai e?

Oana e acuma tare agitata, mai ales dimineata, nu ii convine nimica! Nici nu mai incerc cu laptele (nu mi.a zis nimeni daca i s-a mai intamplat!!) deci nu mai bea lapte deloc. Seara mananca gris cu lapte, macar atata. Dimineata e mai nasol, ca se scoala la 7.15 si pana ne punem toti la masa se face 8.30. Trebuie sa il mobilizez pe huzbi, ca el e problema, nu reuseste sa se extraga din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Se apropie data la care se inchide Yahoo Photos. Ce ziceti, mutam pozicile pe Flickr?
Uite ce zic ei despre conditii:
"There will always be a free account available on Flickr. Our free accounts do have certain limits on them, like how much you can upload per month (100MB), and how many of your photos show at one time (200). Find out more about free account limits here.

You can also upgrade to what we call a pro account; our premium service. For just US$24.95 a year, all limits associated with a free account are removed"

Andreea, e bine ca poti avea incredere deplina in ei . Glumim noi, da' nu cred ca a fost prea placut pt tine...
De-abia astept sa faca si Andrei nazbatii... Singura de pana acum a fost o cafea bine plasata in calculatorul meu caruia i-a cam "lesinat" tastatura cu ocazia asta.

Cameliada, si eu sunt alaturi de fetele care zic sa te duci si la alt oftalmolog daca nu se amelioreaza situatia. O prietena de-a mea are o problema similara cu baietelul de ceva vreme, are ochisorii foarte umflati, oftalmologul le-a zis ca are conjunctivita, le-a dat niste picaturi care nu aveau nici un efect, iar lor le-a venit ideea sa ii faca niste analize ale secretiilor de la ochisori si au descoperit ca are un steptococ de fapt.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
noi suntem bine merci, adica Marc, ca eu sunt racita cobza! asta-i chiar culmea, avand in vedere ca nu eu sunt cea care merge la gradi
ei , daca tot ati intrebat de noi (Andreea G si Catrinel), treaba cu gradi merge ca pe roate, lui Marc se pare ca ii place, s-a acomodat neasteptat de usor, atata doar ca plange cand il las (de cum opresc motorul la masina), dar in 2 min. se calmeaza. Educatoarele se mira ce bine papa, de dormit doarme acolo cam putin, o ora-o ora jumate, dar nu-i bai ca recupereaza noaptea, mai ales ca dupa ce-l iau de la cresa il duc la plimbare si a ajuns Marc sa se ceara la nani singur, asta-i mare performanta pt. el! 20.30 a devenit ora de naneala! iar noaptea doarme f. bine. In w-e am fost la shopping in Ungaria cu tati, l-am lasat toata ziua cu maica-mea si totul a fost ok
eu, in schimb, dupa cum va spuneam, sunt racita cobza si sunt ocupata pana peste cap cu examenele pt. postul de care v-am mai povestit, btw, am luat examenul ala pt. care am fost la Buc. acum 2 saptamani, maine mai am un examen (tineti-mi pumnii va rog, e f. greeeeu de luat!!!!), iar daca trec si de asta mai merg o tura la Buc. sapt. viitoare.
Cam atat despre noi.
Imi cer mii de scuze ca nu pot sa raspund la fiecare in parte.
dar...I'll be back!!!
V-am pupat pe toate, fara exceptie!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CAMELIADA, am citit ceva. La conj. alergica se dau antihistaminice, picaturi decongestionante, anti-inflamatoare. Cica la conjunctivita alerica sunt afectati de obicei ambii ochi. Simptomele sunt destul de asemanatoare. La cea infectioasa se vede si puroi… la cea alergica se lacrimeaza mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Gonguta mea e mai bine, spre surprinderea mea pentru ca n-a vrut sa ia nici un medicament din cele prescrise de dr. Doar cu ceai ne-am tratat de data asta. Mai tuseste dar ff rar, poate o data, de doua ori pe zi. Sper sa-si revina asa ca deja n-o mai pot prosti nici cu seringa gradata (care era in top la luatul medicamentelor), nici cu bagatul lor in ceai sau lapte ca urgent le simte gustul.
Doamne fereste de altceva ca nu stiu zau cum as putea sa i le dau. Doctorira mi-a zis sa i le dau cu forta ... eu asa nu pot. Cum sa i le dau cu forta ca nici macar nu vrea sa le inghita, le scoate afara. Nu m-apuc acum sa inec fata ...

Andreea, exact faza cu fundicul rosu am patit-o si eu cand era in grija socrelei. Ca nici ea nu si-a dat seama ca-i cacacita (eu cand am intrat pe usa lor am si simtit, asa mirosea ). Asta e, ce sa faci ... cateodata chiar n-ai alta alternativa si tre' sa risti.
alinaalex, sanatate multa ... zau asa, cum ai reusit tu sa te racesti si Marc nu. mai mai ...
Si bafta la examene, ma bucur ca l-ai luat pe primul
ciuf, tinem pumnii sa iei note mari la examene, ca de luat sunt sigura ca le iei

Tre' sa fug, s-a trezit ...
V-am pupat pe toate

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput