Ce este mai important,sanatatea copilului sau jobu

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by diana21
As vrea foarte mult ca fetita mea sa fie colega de grupa cu copilasii catorva persoane care se bat cu pumnul in piept si recurg la rautati gratuite si ieftine (gen muci de fitze), sa-mi duc copilul cu bronsita printre ai lor. Chiar as vrea sa le vad personal fetele si sa le rad in nas! Mi-e lehamite deja.

Poti cere si o taxa de la respectivii, ca pentru un vaccin oarecare, tot imunizare se obtine in final, dar fara ace, plansete si programare la medic. Le oferi si un discount pentru imunizari repetate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Iote' ca si-al meu e acasa azi, tot pentru o tuse care nu-mi place mie...plus ca se plangea de dimineata ca il doare capul, e drept ca juma' de ora de Minimax a facut minuni pentru capul lui, ei..ce sa-i faci frate cu mamele astea complet exagerate

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Ba s-o crezi tu, ca pe mine m-a dat afara si mi-a dat familia si viata peste cap pentru un an jumate. Si am auzit cu urechile mele pe un tip care era sef care a spus ca isi da afara secretara pt. ca oricum sta prea des acasa cu cei doi copii care se imbolnavesc mult prea des. Si a si dat-o afara, asa cum a spus. Poate tu tii minte doar cum mergea pe vremuri la comunisti. Daca te pui rau cu un sef care nu e intelegator cu femeile cu copii, i se pune pata pe tine si pana nu te da afara nu se lasa.

Si nu l-ai dat in judecata pe ala care te-a dat afara? Daca te-a dat afara ca stai cu copiii tai bolnavi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sirimie

quote:
Originally posted by ruxij

Ba s-o crezi tu, ca pe mine m-a dat afara si mi-a dat familia si viata peste cap pentru un an jumate. Si am auzit cu urechile mele pe un tip care era sef care a spus ca isi da afara secretara pt. ca oricum sta prea des acasa cu cei doi copii care se imbolnavesc mult prea des. Si a si dat-o afara, asa cum a spus. Poate tu tii minte doar cum mergea pe vremuri la comunisti. Daca te pui rau cu un sef care nu e intelegator cu femeile cu copii, i se pune pata pe tine si pana nu te da afara nu se lasa.

Si nu l-ai dat in judecata pe ala care te-a dat afara? Daca te-a dat afara ca stai cu copiii tai bolnavi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Da, am luat legatura cu un avocat si l-am amenintat cu judecata. Dar pana la urma am picat la un acord, ca in primul rand ca nu aveam green card si in al doilea rand domeniul e mic si dc. incepi cu judecati esti cunoscut de persoana scandalagioaica si nu te mai angajeaza nimeni. Oricum, ei nu sunt prosti sa scrie in acte ca te dau afara pt ca stai acas' cu copilul. Al meu cica brusc nu mai avea fonduri, ca si la ocebine. Asa ca l-am amenintat doar si in urma discutiilor am ajuns la acordul ca el sa imi caute personal de lucru, ceea ce a si facut, a pus mana pe telefon si mi-a gasit de lucru in alta parte. Iar eu am renuntat la judecata si mi-am dat demisia. Dar din cauza asta a trebuit sa ma mut la 2000 de km de sot, iar copilul a tb sa fie trimis la bunici in Ro pana la remedierea situatiei. Viata nu e asa usoara intotdeauna, pierzi job, gasesti altul, dai in judecata (usor de zis, greu de facut), uneori situatia e complicata si fiecare vrea sa ii fie cat mai bine, nu cat mai greu. In orice caz, n-as mai trece prin asta doar ca sa nu ii dau lui copilul lui X o banala raceala, ci doar din motive serioase legate de copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ca de obicei, se exagereaza la greu...sint mamici care pur si simplu nu isi pot lua libere peste libere pentru orice raceala (inmultiti zilele si cu numarul de copii, va rog). Sint mamici nepasatoare, sint mamici exagerate, sint mamici care se duc la tenis si la innot si depoziteaza copilul cu muci la scoala (in timp ce eu ma duc ca fraiera la servici)...si acum ce facem? Ne isterizam de pomana de fapt si ne laudam care sintem mai bune ca altele, nu?

Si da, citeodata ai de ales intre a oferi copilului un acoperis deasupra capului. De ce este atit de greu de conceput? Si este nedrept sa le punem la un loc cu aceleasi mamici care intre timp merg la tenis si infrumusetare (cu toate ca aceste mamici "sportive" procentual, acestea sint infim de mici).

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ocebine,

quote:
Ca de obicei, se exagereaza la greu...sint mamici care pur si simplu nu isi pot lua libere peste libere pentru orice raceala (inmultiti zilele si cu numarul de copii, va rog). Sint mamici nepasatoare, sint mamici exagerate, sint mamici care se duc la tenis si la innot si depoziteaza copilul cu muci la scoala (in timp ce eu ma duc ca fraiera la servici)...si acum ce facem? [b]Ne isterizam de pomana de fapt si ne laudam care sintem mai bune ca altele, nu?

Ne spunem parerea, zic eu. Nu ne isterizam, dar nici nu ne convine.

In rest, ai dreptate, asa e! Sunt parinti si parinti...insa, atitudinea e cea care deranjeaza cel mai mult.
Sunt parinti care isi aduc copiii bolnavi la gradinita cu un aer atat de sfidator, de parca asta ar fi cel mai normal lucru din lume.

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

acu' ceva ani buni citeam la cabinetul doctorului pediatru niste fitzuici pe care erau recomandari despre cum sa faci dimineata cu copilul racit cu febra, ca sa-l poti plasa totusi la gradinita citeva ore, sa tragi o fuga pina la servici 1/2 de zi. Zicea sa-i dai antifebril cu o ora inainte sa inceapa gradinita, tu o stergi repede la servici, in vreo 2 ore copilul face iar febra, pina se prind aia, pina te suna sa-ti iei copilul, ai reusit sa petreci 1/2 zi la servici. Asta, repet, am citi la cabinetul doctorului pediatru.
Pe de alta parte scoala evident e furioasa daca iti trimiti plodul bolnav.
Dar, dreptatea e de partea banilor iar banii sint facuti de companiile care platesc taxe, nu de scoli si gradinite care functioneaza nonprofit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai cum gradinitele in SUA sunt non-profit? Scolile da, dar gradinitele le platim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

daca platim nu inseamna ca au profit, ca platesc cadre didactice etc, etc, windex si alte chestii. Or fi si cu profit, eu am dat doar de nonprofit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaidam spune:

salut sunt noua pe forum, si intrebarea jobul, sau copilul mi s-a parut totusi cam prea dura . Nu cred ca e vorba de a alege intre copil si job, ci de optiunile pe care le ai, daca ai sau nu cu cine sa il lasi , sau daca poti sa iti iei liber de la servici Aici nu vorbesc de o raceala serioasa a copiluilui, ci de una usoara care nu il impiedica sa participe activ la activitatile din gradinita.
Atata timp cat nu e vorba de febra, stari de voma si altele, nu mi se pare chiar dramatic.Eu vorbesc din perspectiva unei educatoare,si inteleg foarte bine ce inseamna sa vina copilul racit la gradinita. Mi se pare absurd sa credem ca un parinte isi aduce copilul bolnav la gradinita de placere. sa fim seriosi. Nu are alta alternativa, si mi se pere absurd totusi sa ii judecam.

Mergi la inceput