Tratament(?) cancer la Constanta-dr.Ples Dana

Tratament(?) cancer la Constanta-dr.Ples Dana | Autor: Lorenza

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
Deci,tatal meu a fost operat in luna august de cancer colon sigmoid.Are stadiul 3,deci fara metastaze,deocamdata.De 2 saptamani este internat la oncologie pentru citostatice .Nu stiu ce se intampla,dat tot i se spune ca nu sunt medicamente si nu i se incepe tratamentul.Timpul trece si sansele de recuperare scad proportional.Am auzit ca pentru fiecare serie de citostatice trebuie cotizat cu 300 euro.Bineinteles n-am dat suma asta si nici n-o s-o dam si probabil deaceea nici medicamente nu sunt.Il tine asa fara nimic in spital pana probabil ne simtim sau daca nu,nicio paguba.are balta peste.Ce vreau eu sa intreb,unde trebuie sa ma plang pentru a se misca ceva.La casa de asigurari au mai fost plangeri de genul acesta si medicii(ca e o practica generala aici la Constanta)au scapat basma curata.
Ce ma sfatuiti sa fac,in afara de a scoate banii din piatra seaca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

probabil ca cel mai bine ar fi sa dai spaga necesara ca sa inceapa tratamentul pana nu e prea tarziu si in timpul asta sa reclami pe undeva. Nu e solutie insa timpul nu sta in loc. Chiar 300 de euro???? Da si tu ceva pe la dr in cauza, nu chiar atat de mult si vezi poate se rezolva. Si pe la Fundeni e la fel dar nu au cerut chiar atat, dadeai cate ceva gen 1 mil sau 500 mii (vechi) sau un cadou mai dragut. O alta olutie e sa faca tratamentul la alt spital din tara. Stiu ca e greu cu deplasatul dar stiu ca se face 1 data pe luna. Ai putea sa organizezi un flagrant cu politia dar nu stiu daca o sa resusesti. In rest...Multa bafta! si sanatate tatalui tau.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai i-am dat 1 mil. pentru inceput.Am crezut ca e de ajuns.M-am gandit si eu la flagrant.O sa ma duc la parchet.Am scris si la ministru,desi nu cred ca ma baga in seama.Mama se duce maine la casa de asigurari si daca vede ca n-are cu cine sa vorbeasca,ma duc la parchet.Ce Doamne-iarta-ma astia se imbogatesc calcand peste orice urma de umanitate.Sunt f.suparata,nu ma las pana nu rezolv favorabil.Tata nici nu vrea sa aude de asa ceva,el vrea liniste.Nu stiu,ma mai gandesc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Lorenza ce am citit e ... groaznic(?) ... nu groaznic , e ... nu pot sa exprim asa ceva.

Eu as organiza un flagrant , neaparat ... trebuie sa le vina mintea la cap la nenorociti din astia

Multa sanatate!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Pai i-am dat 1 mil. pentru inceput.

Ai jignit-o in cel mai urit fel posibil dindu-i doar 1 milion.Acolo 1 milion ia asitenta..Daca tii neaparat sa i se faca tratamentul cu citostatice , fa ceva si fa rost de bani.Asta ca sa vezi si tu ce repede se vor gasi medicamentele.Si inca ceva pune semne pe ei , fa ceva inregistreaz-o , fa ceva si prinde-o in flagrant.Altfel nu se va sfirsi coruptia in spitalul ala.Tot de 300 am auzit si eu ca s-a facut ''tariful'' acum acolo.300 sedinta.
Sanatate si numai bine.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac
Eu as organiza un flagrant , neaparat ... trebuie sa le vina mintea la cap la nenorociti din astia

Vai aida mare greseala:)) Cum poti sa vorbesti asa ceva? Vezi sa nu iei un triunghi rosu in freza:)) ca si eu tot de-aia l=am luat.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput