Laptele Brenac -UHT
Raspunsuri - Pagina 7
Edessa spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Da, si eu am patit asta cu iaurturile; cam 2 din 3 le desfac acrite si mucegaite.
Inainte erau f bune.
Nu ar trebui sesizata si chestia asta undeva?? Ca doar nu aruncam banii pe fereastra,...incercam si noi sa ne hranim cat de cat sanatos...
Pe vremuri eu le-am facut reclamatie celor de la Parmalat ca agseam laptele gata branzit in cutii...Nu am apucat sa vad rapuns de la ei dar a disparut in mai putin de o luna definitiv din magazine...
dicirstea spune:
Pe vremuri eu le-am facut reclamatie celor de la Parmalat ca agseam laptele gata branzit in cutii...Nu am apucat sa vad rapuns de la ei dar a disparut in mai putin de o luna definitiv din magazine...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Karina spune:
Fetele, referitor la iaurturi, pot sa va spun ca daca se strica (de altfel ca si laptele), inseamna ca nu prea are conservanti ceea ce ar fi f. bine. Problema de fapt nu e la productie ci la modul de transport si depozitare. Eu am patit chestia asta la Napolact, daca-l cumparam de la Billa. Cum probabil ca voi l-ati cumparat din mai multe locuri, problema e la transport si depozitarea pina la transport.
Cit priveste chestia alba de pe fundul cutiei, am gasit acelasi lucru si eu la laptele Dorna UHT. Concluzia mea a fost: decit sa-i dau copilului lapte UHT, daca nu gasesc din acela la punga sau mai putin procesat, mai bine nu-i dau. Imi pare rau ca dupa ce l-am intarcat vreun an de zile laptele Dorna era varianta mea de rezerva daca nu gaseam Cedra, sau Brenac (nu UHT).
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Edessa spune:
quote:
Originally posted by Karina
Fetele, referitor la iaurturi, pot sa va spun ca daca se strica (de altfel ca si laptele), inseamna ca nu prea are conservanti ceea ce ar fi f. bine. Problema de fapt nu e la productie ci la modul de transport si depozitare. Eu am patit chestia asta la Napolact, daca-l cumparam de la Billa. Cum probabil ca voi l-ati cumparat din mai multe locuri, problema e la transport si depozitarea pina la transport.
In acest ca ar fi mai bine sa se scrie pe ambalaj data fabricatiei si nu termenul de garantie...macar sa stim cat de vechi este cand il cumparam(iaurtul). Imi amintesc ca pe vremea <<cealalta>> pe capacele de iaurt si lapte era trecuta ziua saptamanii si nu data, dar stiai ca ai un reper fix!
Karina spune:
Edessa, eu as fi cea mai fericita daca ar trece data fabricatiei, iar undeva sa scrie pretiparit termenul de valabilitate (o zi, o saptamina, o luna, etc.) Sincer nu ma incalzeste ca alimentul e in termenul de garantie, dar a stat vreo saptamina pe rafturile de la Cora, indiferent ca sint rafturi frigorifice sau normale.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema