Laptele Brenac -UHT

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by daphnyie

Am in frigider 3 cutii de lapte Milli UHT si pe fundul cutiilor scrie asa : 1 2 3 4 . Asta ce poate sa insemne ?

Mami de Lali

Ca a fost reprocesat de 4 ori ?? Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred...dar nimic nu ma mai mira in ziua de azi. Sunt in stare de orice numai sa isi vanda marfa.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

quote:
Originally posted by anda141

Ia uitati ce am primit pe mail referitor la laptele UHT. Poate voi stiati, dar eu nu stiu .

Redau: Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne- reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos. http://good-times.webshots.com/photo/2851069030031893409HwgTPz

Mie chestia asta nu mi-a trecut prin cap , iar aseara am si verificat pe o cutie de lapte ce o aveam in frigider. Am ramas fara cuvinte cand am vazut inscris pe fundul cutiei cifra 4 ....

Nu este adevarat. Laptele nu se reproceseaza in nici un fel. Nu mai credeti si voi tot felul de hoax-uri.
Si nici cascavalul afumat. Cascavalul este singurul produs lactat care trebuie facut dintr-un lapte de calitate superioara, caci daca laptele nu are un anumit procent de grasime, nu "iese" cascavalul. nu ai cum sa il reprocesezi.
Iar pasta de la laptele Brenac cred ca este amidon. Sau depuneri de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

quote:
Originally posted by Leah

Tocmai am facut niste lapte cu fidea si bineinteles ca aveam in frigider lapte Brenac si de curiozitate am taiat cutia si am gustat chestia, e oribila: nu mi-a trecut gustul din gura nici acum, e clar amidon. Tocmai am mai taiat un produs de pe lista, si eu care credeam ca e natural....ce natural, ca nici ala de la taranci nu e natural si pe ala il lungesc cu apa cu faina....ce sa mai beau? ca eu beau mult lapte!

Leah

Aha, deci e amidon... pentru curajul de a gusta "chestia".

quote:
Originally posted by principe

adaugarea amidonului in lapte este o metoda de falsificare a acestuia.

desi este mai mult ca sigur ca este amidon ,poti face urmatorul test intr-un paharel cu lapte adauga 2-3 picaturi de iod ,daca acesta isi schimba culoarea in albastru ,inseamna ca exista amidon in lapte.

Mersi mult de informatie... Cred ca o sa cumpar vreo 5 feluri si le testez...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Bun, sa zicem ca e amidon. Dar au dreptul sa faca asa ceva? Sa vanda amidon in loc de lapte si fara sa specifice pe ambalaj continutul?? Mai si spun ca e lapte natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!
Chiar voiam sa deschid un subiect pe aceasta tema laptele Brenac dar am vazut azi ca deja exista.
Am vrut sa fac ieri spanac si cand sa pun laptele peste spanac (intotdeauna gust laptele inainte sa-l pun intr-o mancare) era amaaaaarrrr ca pelinul.
Doamne asa o greata ma luat.......
Era cumparat cu o zi inainte si binenteles era in termen de valabilitate. Cat traiesc nu mai iau lapte sau orice produs lactat de la firma asta,isi bat joc efectiv de consumatori.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Si eu am patit acelasi lucru am luat lapte brenac si era acru desi era in termen de valabilitate si de atunci n-am mai luat nimic de la aceasta firma.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si eu am laut lapte acru in termen, dar la asta se apara spunand ca e de la conditiile de depozitare, deci e de vina magazinul. Cat despre reprocesare, eu am auzit-o de la un agent de vanzari al unei firme (nu dau nume). Sotul meu are un unchi care a lucrat sofer pe o masina de transport mezeluri ( firma mare, din Ilfov...nu dau nume) si la fel zicea de muschiuleti cu mazga lipicioasa pe ei, spalati, fierti si afumati, asa ca ce mare lucru si la un cascaval sa il spele si sa il bage la afumatoare?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

si totusi ce lapte e bun? ca si eu beau mult lapte... de cand ma stiu.
lapte dorna nu mai beau de mult timp, mi se pare ca are un gust prea evident de lapte praf, cred ca ii pun si o idee ceva indulcitor. eu nu mananc deloc dulciuri si simt diferenta.
oare doar astea la cutie au probleme cu amidonul/faina sau doar la ele se observa din cauza ambalajului? la pungi n-am observat sa se stranga vreun praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MicaSirena spune:

Pai nu mai beti lapte UHT, ca e'mort', nu mai are nimic activ in el dupa ce trece prin procesare.
Noi bem de la Oke, sau Cedra, dar... pana una alta numai niste analize de laborator ar putea 'spune' ce contine laptele pe care il bem.
In mod normal ar fi trebuit sa scrie pe cutii / pungi daca mai pun si alte chestii - gen amidon prin el. Grrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Psj incearca laptele zuzu e bun la gust.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput