Laptele Brenac -UHT
Raspunsuri - Pagina 3
dicirstea spune:
Eu personal nu am nimic cu laptele praf, dar prefer ca atunci cand cumpar lapte praf sa cumpar de care praf vreau eu si sa il prepar cum vreau eu, iar daca e sa fie lichid...pai sa curga tot ![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anca_vlad spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
eu chiar vroiam sa stiu daca e nociv cumva,pt ca am citit mai multe mesaje in care lumea nu era multumita de laptele praf.sigur ca nu e totuna cu laptele proaspat de vacuta,dar daca nu ai alternative,ce se poate intampla in urma consumului pe termen lung a laptelui praf.intreb pt. ca noi consumam cu in general lapte praf.
I've gt you under my skin
cic ar favoriza apariti alergiilor, adica e un produs cu potential alergen!
si totusi ce era in cutia de brenac!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
si totusi ce era in cutia de brenac!
POZE VLADUT
Cumpara o cutie... poate ai noroc de una cu "fund dublu"
Aseara era hotarata sa gust eu, dar sotul a aruncat ultima cutie (nedesfacuta) inainte sa ajung eu acasa... desi sunt curioasa n-am avut chef sa arunc banii pe o noua cutie...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
anda141 spune:
Nici eu nu am gustat, dar oricum nu mi-as fi dat seama, cred ca are gust de lapte ceva, ca doar nu de vopsea, altfel ar mirosi laptele. Cred ca solutia e sa ii intrebam pe ei. Oricum eu nu mai cumpar, daca nu au avut bunul simt sa scrie pe cutie tot ce contine laptele magic.
http://www.copaculdehartie.ro
anca_vlad spune:
ok m-ati facut curioasa o sa cumpar sper sa am noroc si daca dupa ce voi gusta nu mor sau ajung prin spital promit sa va spun si voua ce gust avea!
"curaj gaina ca te tai!"

POZE VLADUT
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
ok m-ati facut curioasa o sa cumpar sper sa am noroc si daca dupa ce voi gusta nu mor sau ajung prin spital promit sa va spun si voua ce gust avea!
"curaj gaina ca te tai!"
POZE VLADUT
Abia astept sa aflu ce gust are
Curaj
!Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
dana d spune:
Are gust normal, bun, de lapte, nu se simte nimic doar la urma vezi chestia aia si te intrebi ce o fi..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by dana d
Are gust normal, bun, de lapte, nu se simte nimic doar la urma vezi chestia aia si te intrebi ce o fi..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Chestia aia are gust normal, bun de la lapte?
Ca laptele l-am baut si eu si mi s-a parut f bun si cu gust normal... gustul "chestiei" ne intriga pe noi
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
anda141 spune:
Ia uitati ce am primit pe mail referitor la laptele UHT. Poate voi stiati, dar eu nu stiu .
Redau: Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne- reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos. http://good-times.webshots.com/photo/2851069030031893409HwgTPz
Mie chestia asta nu mi-a trecut prin cap , iar aseara am si verificat pe o cutie de lapte ce o aveam in frigider. Am ramas fara cuvinte cand am vazut inscris pe fundul cutiei cifra 4 ....
http://www.copaculdehartie.ro
anca_vlad spune:
multumim de informatie e utila!

POZE VLADUT

t you under my skin