Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Bee, daca nu-i sa fie azi intalneala asta e! Macar am inceput din timp cu galeria...sper sa nu ne lase Razvanelul sa urlam pe aici pana ragusim
. O sa vezi ca indiferent cand va fi momentul va fi unul nu tocmai potrivit penrtu voi
. Tin minte ca in sambata cand am nascut Cristi urma sa tina o prezentare la un training de specialitate...si erau vreo 80 de oameni in sala...noroc cu fosta lui sefa ca a fost draguta si l-a inteles si l-a inlocuit! Si el tot asa imi zicea "Vezi ca sambata sunt la training, duminica merg nu stiu unde....." asta in conditiile in care de pe 1 decembrie incepusem sa pierd dopul gelatinos! O sa fie bine si o sa vezi ca toate pot fi amanate pana dupa ce vine pe lume micul sufletel!
Cosmi, aveti o afinitate cu macaronarii
, vad ca si sora, si cumnata! Ce organizata esti
.....eu ma gandeam vineri seara ca duminica seara schimb lenjeria in dormitorul nostru dar dupa vreo 2 ore dupa ce m-a strafulgerat maretul gand a vomitat Razvan cina in patul nostru si am schimbat planurile![]()
Maraki, eu am avut succes cu ostropel de pui la sot.....ca Razvan nici nu s-a atins de el..........tare prost mananca iar
! Ce mai face talibana, a incetat complet cu telefoanele?
Giova, te invidiez ca ai rabdare si reusesti sa treci usor peste faptul ca Marco
nu prea papa.......
Oare ce-au facut Cristina si Razvanel, or fi reusit sa faca EEG-ul?
Noi am fost dimineata sa vedem animalele ca a venit un circ in oras dar in afara de ponei, camile, lame si tigri nu am reusit sa vedem nimik din exterior. Din pacate pe Razvan nu l-au interesat decat tigrii, niste caini vagabonzi din zona si sa traga de un gard care oprea accesul al ponei....plus ca era super obosit ca s-a trezit dimineata tare!!!!!!
Fetelor, am ramas super impresionata de tigrii aia, ma si gandeam ca de rage unul, cum eram aproape de custi, cad pe spate
! Doamne, erau imensi!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
maraki spune:
Bianca hai ca ma faci sa cumpar singura carutul
Mi-ai facut pofta cu mujdeiul, nu am incercat pana acum sa il fac cu smantana
Angelo de vreo 2 luni mananca la masa de dimi ori supa crema de rosii ( mai rar ) ori supa crema de legume. Sub nici o forma nu a mai vrut cereale si alta solutie nu am gasit.Cascaval nu serveste, wursti,pateu,salam doar intre mese asa de fatzaiala, bine ca vrea si crema de legume.Ingrid la voi ma gandesc, trebuie sa incerci sub alta forma sa-i dai Dianei legumele( macar astea ca o supa-crema ) Ieri i-am pus in bol supa de pui cu morcov,carnita, cartofi si pui, a impins cu mana ca nu vrea.Cum am adus la borcanel a si deschis gura.Nu stiu cand o sa se invete si al meu sa manance ca noi.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Am vb cu Nelu acum transporta la spital un copil care a facut stoc cardiorespirator de la convulsii febrile
, de ieri a avut febra mare si maica-sa l-a gasit azi cu spume la gura. Are 5 luni copilul.
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Noi am reusit sa facem EEG-ul, nici n-a fost nevoie sa-l sedeze, a stat cumintel la mine in brate, mititelul
, semana cu un astronaut.
N-a iesit normal, sunt modificari.
Incerc s-o gasesc pe doctorita, sa stabilesc o intalnire cu ea, ca sa vedem ce este de facut mai departe si ce ne propune.
Culmea ironiei este ca tipa care a facut EEG a vorbit-o numai de bine si la superlativ pe doctorita, ca a reusit adevarate performante cu foarte multi copii, cu probleme mult mai grave, pe care i-a ajutat sa inceapa sa vorbeasca, ca desi este batrana merge in continuare la congrese, ca se documenteaza etc....
Sunt foarte tulburata, recunosc... speram sa fie altfel.
Cu toate astea..., lumea nu se va opri in loc..., nu?
Bee, facem in continuare galerie.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
Chiar ca nu am mai scris nimic de talibana! De cand am amenintat-o ca o dau pe mana politiei pt. hartuire si santaj, nu a mai sunat deloc acasa sau la rest. Ori s-a dat la fund, ori chiar o fi gravi si ne pregateste o surpriza 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bee spune:
Vai Ioana, tare faza si la voi cu nasterea lui Razvan! Imi aduc aminte si eu ce emotii am avut pentru voi. EU eram in vizita la ceva manastire si m-a scuturat masina groaznic in ziua aia. Si a mai stat fata mea in burta 3 saptamani aproape (si cred ca ar mai fi stat). Si de nascut s-a nascut cand a vrut doctorul, nu cand a vrut ea. SI noi eram asa de pregatiti s-o primim. Cat despre circ si animale........cand am dus-o pe Ana la gradina zoologica (in primavara, poate era cam mica), ea se uita dupa vrabiute! ![]()
La Bucuresti te expediaza din spital si la 2 zile dupa cezariana. EU am nascut joia la 3 si sambata la 12 eram acasa. E drept ca era si Ajunul Craciunului si n-or fi avut chef de noi prin spital.
Astery, lasa ca si cu modificari, se pot rezolva problemele. AI incredere!
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Astery, deci aveti un contol de facut pt identificarea exacta a bolii. Succes. EEG-ul e concludent in astfel de cazuri. Despre doctoritze batrane...nici eu nu am inceredre in ele dar s-a dovedit in cazu meu ca una batrana a fost mai buna ca una mai de 35 ani care mi-a chinuit copilul de 3 ori. (Dani s-a nascut cu canalul lacrimar infundat si o doctorita tanara i l-a desfudat de 3 ori fara succes chinuidu-l ) Sefa clinicii de oftamolie in varsta de 60 ani sau peste l-a desfundat o singura data avand succes 100 %.
Maraki, pai incearca ca nu ti-am dat niciodata retete rele
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Astery acum depinde si cat de mari sant modificarile nu? Sper sa nu fie ceva grav si sa se rezolve in timp
Ce urmeaza? Te duci cu rezultatul si la Bucuresti? Maine mergeti la dr. batrana? Vezi ce spune si ea, poate iti explica mai bine ce ai de facut.Voi parintii sa fiti optimisti si va fi bine cu ajutorul vostru 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Nu vi se pare ca seamana a Prison Break?
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-10-06/15:15:32
Pt cine vrea sa vada....
Inainte cu o zi avea parul mare si dintr-o data...parca e de la puscarie
. Si l-a tuns cu cel mai mare numar..cu aparatul ca inca de foarfeca nu se pune problema ca 
Bianca
Biancas spune:
Maraki..sau poate nu e gravida
. Sau cine stie vb ta cu ce surprize vine. sau poate s-a resemnat si nu va cere ajutorul deloc si il creste singura.
Bianca