Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)
Raspunsuri - Pagina 14
Ursoaica spune:
Cum fu la bulgari: MARFA!!!!
Problema(e):1. ne rataciram pe drum. Noi am fost tantalaii. Dar ne-am revenit dupa vreo 150 km ...
2. Cand am ajuns, am patit clasica prolema: nu mai erau camere libere
si ne-au mutat in alt hotel ... in alta statiune pt 1 noapte 

Ne-am intors luni facut scandal la agentie...
Am invatat ceva NICIODATA NU MAI PLEC SAMBATA SAU DUMINICA!!!
Momente super: ... multe, multe ...
1. hotelul bestial, te dadeai jos din pat pe plaja 
2. vedere totala la mare,
3. camera de 10 m geamuri (nu exagerez deloc), patut pt fata, ... super super... cel mai important lucru: NE-AU DAT UN PAT MAREEEEEE SA INCAPEM IN EL SI SA NE TINA!
4. mancare din belsug la orice ora, a papat gagica tot ce aveau aia ... acasa nu papa asa 
5. plaja si apa super. Apa din mare calda (cu toate ca fusese furtuna si 2 zile de ploaie), nisipul super curat si cu o structura diferita de nisipul din Rou.
6. piscina interioara cu apa termala care a prins excelent si pt a o face pe Raisa sa intre in apa si pt ca am avut 3 zile naspa, apa din piscina la 30 grade.
7. piscinele exterioare calde, curate si mai ales TERMALE. cea pt copii avea 31 grade la umbra. Raisa era in elementul ei ... dupa ce a prins gustul apei...
8. parcuri pe unde sa te plimbi seara, bazare ieftine pt plibarile de noapte.
9. Parcare sigura.
10. CURATENIE, curatenie, curatenie a stat masina o saptamana acolo si nu s-a pus fir de praf pe ea ... super!
11. O STATIUNE FFFFF LINISTITA, FARA MANELE, FARA GALAGIE, LINISTE LINISTE, NE-A PRINS EXCELENT.Stateam noaptea cu usa deschisa si nu auzeam decat marea ... super super
.
12. NU am vazut picior de tantar, musca sau alta ganganie.
13. Supermarkerturi ieftine ... mai ieftine ca in Rou.
Cea mai tare faza intr-o seara mancam pe terasa (cat a fost cald am profitat de masa luata pe terasa in valurile marii) ... vin cu farfuriile de mancare ... la un moment dat ma opresc brusc din mancat si nu stiu cum sa reactionez, Tino se uita la mine si devenea ingrozit ca ma uit in hau si nu zic nimic, nu misc nici macar un muschi ... nu stiam ce sa fac sa rad sau sa rad???? ... De sus venise un pescarus si sa oprit exact deasupra capului lui Tino si ... si ... cerceta farfuria lui ... Doamne ... caraghios era... aia nu, mmm ... nici aia ...mmm nici ... paote aia dar ... un pic cam departe si inghesuita ... mmm ... lasa mai bine plec ... se uita la mine si a plecat, exact cand am spus "ce vrei mai hot mic". Doamne ... nu am sa uit cum statea deasupra capului lui Tino si batea usor din aripi ca sa nu faca curent nu care cumva sa se prinda "omul" ca are un mic hot deasupra farfuriei lui si care ar vrea sa atenteze dar nu prea are loc ...
Cand am bagat-o prima data pe Raisa in mare a urlat ca arsa ... ma luat o nemtoaica pe limba ei la rost de imi venea la un moment dat sa ii zic : "vrei sa iti explic frumos sau ...
" Intr-un final sa prins disperata ca nu vreau sa omor copilul ci doar sa ii arat cum este cu marea cea mare. Dar, am iesit din apa. Apoiu cu usoare minciuni cu uite pescarusul, nu e pescarusul am pacalit-o si cu marea cea mare.
Am plecat de acolo dar am mai fi stat macar 2 zile ...
Pe drumul ratacit am vazut niste peisaje superbe!
Si uite asa sa incheiat vacanta noastra superba in Bulgaria. La anul tot acolo, aceasi statiune, hotel, aceleasi terase.

Ana iti multumesc mult pt ajutor. A stat Raisa in el ca o regina.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
SILVI in sfarsit mi-ai inviorat seara ca ai net
Mi-a fost tare dor de voi!
URSULINA dap-oi de tine
Ai promis ca ne povestesti de Bulgaria!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
Biancas spune:
Ursu...ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ai avut si tu timp sa ne spui cum a fost. Deci unde ai fost pana la urma? la ce hotel si in ce statiune? Notam pt la anul
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ursoaica spune:
Bianca nu taceam scriam ...
Moni ...![]()

T_Ioana spune:
Silvi, Ursu, Moni
noapte buna si spiridusi cuminti si somnorosi
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
URSULINA
super aia cu pescarusul
mai ales descrierea ta ! Esti buuuna! Ma bucur ca a fost asa de binee! Si eu vreau! Mai vreau la mareeee ... Si pozele unde-s?
IOANA noapte buna.
Si eu ma duc la nani,ca-s lesinata.Mai stau un pic pana sta Ursulina,si basta ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
Biancas spune:

![]()

Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ursoaica spune:
Sf. Constantin si Elena, hotel Azalia.
Daca cautati cluburi, discoteci, cazinouri aici nu gasiti asa ceva, doar terase cochete cu cantareti proprii, se canta f multa muzica veche dar de buna calitate.

Ursoaica spune:
Moni pozele sunt pe drum ...
Noapte buna Ioana.

Biancas spune:
Ursu..presupun ca ati mers cu allinclusiv daca ati mancat atata
.
Bianca