Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Roxanica, tetina in forma de stea de la Chicco are ditamai gauroiul in forma de stea. Adica e gaura pe bune, probabil e pentru cereale groase. Din cate am inteles si tu ii dai la fel ca mine, cateva masuri puse in biberonul cu lapte de seara. Ei, prin tetina de groaznice de a-l face sa deschida gurita sa-l dam cu Calgel...offff, cumplit. Cei 4 dintisori de sus stau sa plesneasca.Ieri a fost prima doza de Chamomilla. Azi-noapte David a dormit neintors de la 22 pana la 7, a baut un biberon de lapte si a dormit iar pana la 8.30. Doamne, ce bine mi-a prins, chiar aveam nevoie de odihna, pentru ca eu nu sunt invatata cu plansete noaptea.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

Ralumat, sa stii ca dimineatza, din curiozitate, am incercat tetina in stea Chicco, si a tras f.f.f bine, nu s-a innecat deloc. Am pus doar 3 masuri de cereale.Si sa stii ca David al meu e un "innecacios" si jumatate.
Au si puii astia preferinte, draga, la unii da, la altii ba. Merci mult pt. raspuns si spor la munca.
Despre prietena ta, nu stiu exact ce sugestie sa-ti dau, clar e ca trebuie sa stea la pat si sa fac absolut tot ce i-a indicat dr. pentru a putea duce sarcina la termen si a avea si un al doilea copil sanatos. eventual bona aia de peste zi nu poate ramane si noaptea, ca nu dureaza programul asta o vesnicie, cateva luni pana vine pe lume bebe 2.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat, copilul prietenei, la 1 an si 10 luni, poate dormi in pat de bb. Din care mai greu poate evada; pus eventual si in sac de dormit pt a impiedica escaladarea.

In rest musai bona nr2 sau trimis pe cel mare la rude/prieteni. Nu e de glumit cu problema ei! Multa sanatate.

Si zi de Chamomilla, ce sa cer exact la farmacie? Se gaseste peste tot sau sunt farmacii specializate?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a adormit greeeeeeu de tot, dupa ce i am tras nasul de n ori tot se ineaca cu muci...daca sta la orizontala, adica...mai am de raspuns da' mai incolo.

una scurta: stiati ca nu fa asta! este incorect? imperativul negativ se formeaza cu infinitivul.
manaca! nu manca!
citeste! nu citi!
fa! nu face!

deci: nu face asta! (cam peste mana, huh? )

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga, fuga, fuga..
Bambo, esti mai bine astazi???? E clar ca Diana nu a vrut sa te supere, ea este ca painea lui Dumnezeu.... toate avem si zile mai proaste (ca mine astazi )
Donia, il las pe Luca la dadaca maine seara atunci ; cu paranormalul mai am cateva la activ, dar din pacate nu de bun augur......
Am recoltat urina astazi... sper sa fie bine, marti vine rezultatul...
Va pup pe toate; eu am in continuare zile stresante la job, sint obosita rupta, Luca doarme bine, dar eu nu reusesc sa ma recuperez deloc.....
Si... cred ca ii iese un ulcior....are un ochi cam umflat... sper sa nu fie grav....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

sunt suparata. are muci mai putini dar mai grosi. si aproape spre galben. azi noapte nu mai putea respira din cauza lor. a dormit prost, s-a trezit de 4-5 ori, cu plansete...iar acum a facut kk moale si multtt rau. pana la jumatatea spatelui. nu mai vrea sa i-a medicamentele, nici cu seringa nici cu lingurita. ieri si-a facut sila si a vomitat dupa ce luase 1.5 ml de nurofen.
intrebare. trecem pe regim? multumim si pupici .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

The nice thing about egotists is that they don't talk about other people.

Lucille S. Harper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fac eu capitol nou

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis. 88

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mey tu vezi peste mari si tari?? ai ghioc cred!!Da o pereche fix atat fu. Mie nu mi se pare investitie. Pentru papuci dau oricat buni sa fie. Orchestra da Made in France. Eu sunt innebunita dupa toale ...mor intelegi si-ti dau multe multe motive pt. care ii iau tot ce-mi place si chiar le si poarta...si daca ai sti cati blugi are care sunt atat de moi...ia mai da tu o raita in magazine ca sunt materiale diferite si la astia. Tu nu-ntelegi ca nu ma pot opri si nici nu vreau. Eu sunt ...dk vreau haine sa slabesc deci nu-mi cumpar altele ca o sa cada dulapul pe mine, nu iau pt. mine iau pt. ea...pan la urma hai si mie una doua acolo. Si da sunt putin mai mari dar nu mult doar 1 nr. Adica-s 20.

Ruxandra, la magazinul cu pricina inca n-au adus marfa dar eu am gasit in Minib cateva perechi Geox si tot acolo si Orchestra...eram cam disperata la ce-am vazut.

Dandusa, pun poze cand ma lasa astia de la picassa sau cand imi aduc aminte parola corecta.

quote:
Originally posted by Ktrinel

miro, imi pare rau pt suferinta Karei, sper sa rezolvati repede si sa reveniti in forta.

adina, tot frumoasa esti...poti sa iti lasi si creasta ..stiti vorba aia :omului frumos ii sta bine cu orice!

kikineatza: nu-mi spune ca i-ai luat pantofi de la Geox cu 2meleoane...ca atat ar trebui sa fie o pereche...macar i-ai luat marimi mai mari, diferite, ca pana la primavara nu o sa ii mai fie buni...si bine ca mi-ai amintit de Orchestra ( e si aici, frantuji, nu?) sa mai intru si eu pe acolo....desi sunt cam scumpi si eu nu investesc prea mult in haine de copii...mi se pare ca nu se merita...apoi la gradinita o mereu numai in trening, haine de tavaleala...in rest haine de casa, pijamale si vreo 2-3 tinute "de strada".

am un fix (sper sa nu va suparati pe mine) dar nu pot vedea bebelusi in blugi..mi se pare atat de "nefiresc"...parca ar fi niste "pitziponci cu suzeta" ..vad atatia copilasi care abia pasesc dar au blugii "scoarta" pe ei, toata ziua in blugi...sunt atat de inconfortabili...mai ales cand invata sa mearga...trebuie ceva cat mai lejer..dupa un an jumate, doi cand sunt pe picioarele lor mai merge...dar in rest mi se pare niste biete victime ale modei...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput