DRAGI MAMICI SPER CA POATE CINEVA SA MA AJUTE. AM O FETITA DE 5 LUNI NASCUTA PRIN CEZARIANA. ACUM LA 5 LUNI DUPA CEZARIANA SIMT O CONTRACTIE A MUSCHILOR ABDOMINALI. AS VREA SA STIU DACA SE MAI CONFRUNTA CINEVA CU ACEESI PROBLEMA PENTRU CA SENZATIA ESTE FOARTE ASEMANATOARE CU ACEEA CAND ITI MISCA UN COPIL. MENTIONEZ CA DUPA CALCULELE MELE AR FI PRACTIC IMPOSIBIL SA FI RAMAS INSARCINATA IAR COPILUL SA MISTE. VA MULTUMESC
ai nevoie de un control ginecologic. de cand ai nascut nu ai mai fost la doctor pentru a vedea care este situatia uterului?
Roxana
ramodeea, eu dupa cezariana simteam muschiul f amortit, si partea dintre buric si operatie (la mine este pe orizontala)la fel...amortita, acum si-a mai revenit, nu de tot,poate fii un semn ca muschiul se reface desi mi-e greu sa cred ca v-a mai avea aceleasi performante , dar pana la 2 ani de la operatie trebuie sa mergi la ginecolog din 6 in 6 luni si daca ai probleme urgent la el, nu uita ai un uter si muschi taiati si cusuti! D-ne fereste de o complicatie!
A, si s-ar putea sa simti toata viata schimbarile de vreme prin burtica, da-i macar un telefon medicului!