PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Lasa mamico sa se mandreasca si tati! Ca astia sunt cei mai mandri cand copchilul le seamana. Sa-l vedeti pe al meu ce se umfla in pene cand ii spune careva ca Busra seamana cu el(desi seamana cu mine)- acum spuneti si voi daca asa este: www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, jur ca ieri in parc ma gandeam la tine si Eliza si chiar vroiam sa scriu, sa intreb ce e cu voi
Larisa e frumu tare fiita

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, , aveai dreptate, seamana cu tati
cristina ioana, subscriu, e superba rochia, si voi la fel;sa stii ca din cauza ca n-am avut net, am pus la loc cateva kg, de nervi, tot sotul i-a dat de cap ca astia sunt....bine ca vb cu lucians , miruna si gabi1 si mai aflam ce e pe aici;
dariana, sunteti bine? cum se simte puiul?
bulinuta, speram ca nu e nimic grav,tinem pumnii!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare fetelor. Nu prea am timp de scris dar stiti ca va citesc. Vroiam doar sa va zic ca Bulinel e bine. Am vb cu Bulinutza si m-am linistit - se pare ca nu are nimik la caputz. Pup toti copii frumosi si mamicile.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam si noi piersicutele.

Ma amuzam ce probleme va faceti voi..de kg.Pai eu prima data am pus 25..aveam 87 la final.Cand am vazut acum 2 zile caseta de la nastere m-am ingrozit.Dar..dupa un an jumate fara chin am slabit si eram ca inainte.Apoi la Rebecca alte 17 g, la 9 luni eram ca inainte de sarcina.Acum am purtat pana saptamana trecuta haine normale, se vede burtica dar nu imi fac griji.Nasi am fost si noi sambata trecuta, era rochita normala cu burtica dar mie mi-a placut.Pot sa am si 100 de g, copiii sa fie sanatosi.Conteaza cum aratam, face bine la pisihic dar sper sa nu fiu nevoita vreodata sa slabesc de griji si alte probleme

Rebecca e o papacioasa si jumatate, tot la 9 kile juma e, si-a dat drumul la mers si a fost foarte alintata in Romania.Acum ne readaptam la stilul nostru si asteptam sa il vedem marti pe bebe(care e fetita de fapt).

Bulinuta sanatate multa si bine ca n-a fost nimic rau cu Rares.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Miruna deocamdata nu stiu daca e cu ochi mai asteptam.

Vin cu o veste buna: Bulinel e bine, i-a iesit bine CT. Mai multe o sa va povesteasca Buli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ma bucur ca e bine Bulinel.Chiar m-am gandit la el.
larissa_79,fetitza seamana cu taticul ei ,dar cred ca si cu tine macar putin.Asa e si la noi cu alex,dar regasesc unele expresii ale mele.si e inca mic.ai sa vezi ca pe masura ce creste o sa semene si cu tine.Important e ca e foarte dulce
Bysko,parca seaman mai mult cu tine,dar ceva ceva are si de la tati.Scumpica foc oricum
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ce ma bucur ca Bulinel e bine, ca mi se muiasera picioarele cand am citit cu lovitura.
Cine imi spune si mie ce e aia CT?

Al meu s-a lovit rau de bordura marti, a vrut sa se dea jos din tricicleta si asta s-a inclinat si a picat cu tot cu ea, asta i timp ce inchideam usa la casa cu cheile. La inceput am crezut ca nu s-a lovit rau si se vedea ca s-a julit putin la nas si frunte dar plangea rau si nu puteam sa il impac asa ca am plecat cu el in tromba la spital si pana acolo a adormit in scaun si eu il tot trageam de mana sa vad daca mai reactioneaza. Acolo a vrut sa ii faca radiografie de piramida nazala si cum nu statea au renuntat, ma tot trimiteau cu el de colo la ortopedie, la ORL , radiologie.
Ce sa va spun am trait clipe de cosmar mai ales ca eram si singura acasa ca al meu iara e in delegatie o saptamana, ca asa m-am saturat si de delegatiile astea ale lui!
Al meu nu a vomitat, atat ca i s-a umflat nasucul si fruntea zdravan si se invinetisera,si i-a curs 2-3 picaturi de sange din nasuc acum slava domnului e pe trecute.
Ultimele trei zile a dormit cu mine in pat ca sa il monitorizez, sa vad cum respira si restul ca ma gandeam la ce e mai rau.
Si acum sunt cu frica in san!

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Referitor la kilogramele puse in sarcina, eu de data asta sunt obsedata sa nu ma mai ingras atata adica 28 de kg ca la prima sarcina ca imi vine rau sa ma vad iarasi batoza .
Pana acum nu am luat decat vreo 3 Kg si sper eu sa nu sar de 10 pana la sf, sper eu sper da sa vedem daca imi iese.

Fetele cu bb2 la purtator cum stati cu kg cate ati luat pana acum si la cate saptamani de sarcina?

Si mai am o problema imi e tare greu sa gasesc un nume de fetita care sa imi para potrivit si care sa nu fie deja luat de prieteni de ai nostii!

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Pfiuu ce ma bucur sa aud ca e bine Bulinel. Pupici multi la scumpel.
Emilia un site fain de unde am si luat noi numele fetei e asta: http://www.behindthename.com/ . Au si nume arabesti si evreiesti si au si explicatii ce inseamna si de unde vine. Mie mi-a placut cel mai mult ca in rest maj site-urilor cu nume is cu cele englezesti sau americane putine am gasit si cu nume mai deosebite. Sper sa te ajute.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput