contraceptia dupa nastere?!

contraceptia dupa nastere?! | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

este o problema care imi da batai de cap,deja.ar trebui sa incep prin a spune ca,personal,sunt impotriva avortului.nu voi dezbate subiectul aici!dar sotul meu si cu mine,mai ales,am convenit ca nu vom face niciodata acest lucru abominabil!
chiar zilele trecute am aflat ca o cunostinta a carei fetita peste o luna implineste un anisor,este gravida in...5 luni si jumatate.da,a ramas insarcinata in timp ce alapta.
eu stiu deja ca alaptatul nu este o metoda contraceptiva.dilema este ce vom folosi?
banuiesc ca anticonceptionalele nu sunt indicate atata vreme cat se transmit si copilului.

desigur,este o problema pe care o discutam cu medicul.dar as vrea sa cunosc parerile voastre vis-a-vis de acest lucru!cum ati facut?sau cum veti face?

pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cred ca steriletul se poate folosi.stiu de la prietena mea al acrei baietel are 3 ani.ea alapta si si-a pus sterilet din aceleasi motive ca si tine(nu vrea sa faca avort)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Chiar azi am fost la controlul de 6 saptamani de la nastere si doctorul s-a oferit sa-mi prescrie niste anticonceptionale. I-am zis ca deocamdata nu e cazul, asa ca nu stiu la ce marca anume se referea, dar se poate.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mie mi s-a recomandat Linestrenol, insa medicul meu ginecolog, a zis sa nu iau nimic atata timp cat alaptez.mi-a recomandat prezervativul...stiu ca nu e o idee excelenta, dar asta este deocamdata...

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.wexshots.com/user/alinapveliuc1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Prezervativul, cel mai sigur! Dr. mi-a pomenit ceva si de acele foite de introdus in vagin, insa n-am folosit niciodata si nici n-am incredere in ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu iau anticonceptionale din saptamana a 6-a. Se numesc Exluton si sunt speciale pentru femeile care alapteaza pentru ca nu contin estrogeni. Mie mi le-a recomandat ginecoloaga mea cu care am si nascut. Inainte sa le iau am mai intrebat si alti 3 medici ginecologi si pediatrul fetitei si mi s-a spus ca nu este absolut nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Daca vrei pilula, Exluton-ul este cel indicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Dar de pilulele Cerazette ce stiti ? A luat cineva ? Mie mi-a spus medicul ca sunt si pt. perioada de alaptare.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

In Romania singura pilula disponibila pentru perioada de alaptare este Exluton. Aceasta pilula contine Linestrenol. Despre Cerazette nu stiu nimic dar poti citi prospectul sa vezi ce contine: ideea e ca nu trebuie sa contina estrogeni ci doar progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Medicul mi-a recomandat ca pe perioada cat alaptez sa nu folosesc anticonceptionale ci prezervativul sau foitele acelea chinezesti (nu am folosit aceste foite).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Da, si eu am luat Exluton dupa ce mi-au venit rushii, cand Vlad avea 9 luni, si pana l-am intarcat la 11 luni. Sunt compatibile cu alaptatul pt. ca nu contin estrogeni.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput