Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutari si de la noi domnisorelelor si cavalerilor!
Eu sunt tot pe fuga,am inceput un curs,deci sunt din nou scolarita...dupa ce a plecat fratele meu am fost tare data peste cap cu programul,si Robert la fel...acum greu ne recuperm,nici poze de la ziua lui si nici de la Orlando nu am apucat sa pun...of...sper ca voi avea mai mult timp cand vin ai mei

De Robert ce sa va mai zic...ca e mare smecher,ma inebuneste cat vorbeste,deh,seamana si el la ceva cu mama,e tare istet(zice lumea),scoate din el tot felul de chestii,de ex:mergem intr-o zi la niste prieteni..la un moment dat cere baiatul sa faca pipi,adica ii face placere sa mearga cineva cu el,cand e acasa(ca doar la gradii face singur)...ok,zice el"dar vreau cu Ana sa merg"(Ana fiind prietena noastra)...bine,merge fata cu el...face treaba...vine inapoi stupefiata...imi zice"fata tu sti ce mi-a zis fitu la baie?"...imi scoteam un cos si el zice"ce faci acolo,iti scoti cosul?"..am ramas muti..de unde stie copilul de asa ceva ca eu nu fac din astea acasa...si uite asa multe altele...sesizeaza cand ma imbrac diferit si-mi face complimente,e mortal..."mami ce bluza frumoasa ai!",aveam o camasa noua...

Face ca si RADU(AL LORENEI),"mami,tati, taci,eu vorbesc acuma"...ufffff,ma cam enervez uneori ca se baga si ne pune mainile la gura sa tacem ca vorbeste el.....vorbeste cu dezacorduri,e simpatic,il mai corectam noi dar tot nu zice corect...asa fac si ai vostrii?

Pampersul e doar pt somn...nu am mai patit accidente,multumim lui Dumnezeu

De mancat mananca destul de bine,dar nu prea are rabdare si tot trebuie sa fug dupa el sau sa-i bag in gura...hmmmmmmm...asta ma cam enerveaza,dar ma bucur cat de cat ca mananca.

Cam asta ar fi...ah,si cea mai mare durere a mea este batutul in parc...l-am pedepsit zilele astea,i-am luat toate jucariile ca tot impinge si plesneste copii...uffffff...nu stiu cum sa-l mai iau...am observat ca lui i se pare o gluma si face de multe ori ca sa vad eu si sa-l bag in seama...am de lucru in privinta asta!!!

Ok fetelor,va pe toate si pe copilasi,va doresc numai bine si sper sa apuc sa va "vad" mai des!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutari cu buna dimineatza de la Bistrita!!

Azi dimineatza cand am iesit din casa Stefan a exclamat: Mamiiii zapada!!! vine Mosu????"

Dupa care in drum spre camin ma intrebat:Mami, mergem la Mosu acasa?? Ninge! A venit iarna!!Eu mai stiu ca am vazut zapada cand eram mai mic"

Offf greu va trece timpul asta pana la Mos ca al meu stie cum ca Mosul vine odata cu zapada.....l-am convins cumva ca mai avem de asteptat, sa ninga mai mult si apoi vine Mosu, deocamdata trebuie sa fim cuminti ca e cu ochii pe noi....dar el mereu imi spune clar si raspicat :"dar eu sunt CUMINTE!!!"

Cam asta despre noi...

Va pupam pe toti si sa auzim numai de bine!!!

Ana, mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! tuturor copilasiilor, mamicilor si taticlor care se serbeaza astazi!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani pentru toti cei care isi serbeaza ziua numelui

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani mamicilor, taticilor si piticilor care si-au sarbatorit ziua numelui acum cateva zile...cu scuzele de rigoare pt intarziere!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana_miti

si pentru maine Mina!

Iaca mai intru si eu pe aici sa va mai dau vesti despre noi...
Alesio a inceput sa si doarma la gradi(dupa ce de aprox. un an nu mai doarme la pranz defel), s-a adaptat f bine la programul de gradinar si ii place f mult!
Dupa doar o ora de engleza deja stie o gramada de cuvinte....si ii place f mult!
In rest....il adora pe fratiorul lui si-l pupa toata ziua, se joaca tot mai frumos impreuna.....dar deja incep si certurile sa-si faca aparitia tot mai des......

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

IOANA,ma bucur sa aud vesti bune de voi...da ce este cu tine de intri asa de rar?...sper ca esti ok si toti sunteti bine in rest!

Fetelor am reusit in sfarsit sa pun si eu poze de la ziua lui Robertica si vacanta noastra de la Orlando...sper sa va placa si sa aveti rabdare sa vizionati,sunt cam multicele...dar merita

sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI pentru Ana-Miti si Mina !!!

Si desigur, LA MULTI ANI celor cu nume de Mihail si Gavril! Eu nu mai tin sarbatorile de mult si daca vad undeva scris, atunci mi se aprinde si mie beculetul...

Nu am vesti, sunt numai pe drumuri zilele astea, niste probleme... birocratice tipice frantuzesti, dar nu ma stresez ca stiu sigur ca se rezolva.

Ioana, voiam sa-ti spun ca ma bucur ca Alesio vrea sa stea la gradi. Eu inca nu ma induplec caci tot nu vrea sa manance la pranz acolo si sa stea nemancat de la 7.30 la 16.30...

Mirelusa, am vazut pozele! Va invidiez cat de dezbracati puteti fi in noiembrie... Noi la manusi, caciuli, haine de iarna... dar fara zapada, asta ca aducea Ana aminte ca in RO a nins. lui Robert zambaret! Cu cine o fi semnand oare?

Ana, si fiu-meu asteapta pe Pere Noel... care i-a promis un garaj cu 3 etaje si masinute (de parca nu avea destule...). Si de fiecare data cand face cate o prostioara, sau nu e cuminte il amenint ca n-o sa mai vina Pere Noel si o sa duca garajul la un baietel cuminte. Si la fel imi zice si el: "dar si eu sunt cuminte!"

Va pup, va salut pe toate (si pe cele din umbra) si mai apar!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

LORENA..da mai,e fain cu soare mult si haine subtiri,dar de Craciun fara zapada nu e prea frumos...asta e,ne-am obisnuit deja...sambata am facut plaja,am fost la ocean,apa era tare rece,dar soarele arde,hmmmmmmmm,ciudata rau planeta asta... la burticuta,sa stai cuminte si sa nu te enervezi...bafta cu toate cele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena !Dar de ce nu mananca Miron la gradi?Nu-i place mancarea sau e mofturos de felul lui?

Mirela ce te-am mai invidiat vazandu-te in tricouri...la soare.....la Disneyland....F. frumos!
Ce mare de deja Robert!S-a mai maturizat parca la mutrita!Oricum e tare frumusel(are cu cine semana)!

Eu intru mai rar din lipsa de timp...si pentru ca sunt f obosita ca suntem in perioada intarcatului(i-a ajuns si la pitic 1 an si 2 luni...).....asa ca dureri de sani, nopti albe....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput