trucuri folositoare pt. a slabi

trucuri folositoare pt. a slabi | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

- inlaturati de pe masa solnita si, bineinteles, cutia cu piper sau boia de ardei iute, painea, cana de apa, untul;
- incepeti masa cu o salata imbelsugata, vegetalele ocupand mult loc in stomac, fara a aduce un aport mare de calorii;
- daca simtiti o "foame" irezistibila de dulciuri, potoliti-o cu... guma de mestecat (fara zahar);
- inainte de a merge sa luati masa la prieteni, mancati un ou tare. Va va micsora sensibil pofta de mancare, si, nu uitati, digestia lui consuma multe calorii;
- nu face-ti in casa provizii de bomboane, ciocolata, prajituri sau biscuiti;
- nu incercati toate retetele de slabit de care ati auzit. Consultati un medic care va stabili ce vi se potriveste numai dupa cateva analize foarte necesare.
- indiferent ce regim de slabire adoptati, trebuie sa respectati cantitatea de vitamine, proteine, zaharuri, grasimi, de care organismul are absoluta nevoie. Eliminati doar excesele.
Bafta!
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

....si lista cu sfaturi din propria mea experientza continua:

1. Spalati-va pe dinti dupa fiecare masa !
Cu dintii praspat spalati,sentimentul de foame dispare !

2.Daca aveti vreun cintar in casa,la gunoi cu el:-))))
E asa de frustrant sa te cintaresti de 5 ori/zi si sa numeri fiecare gram dat jos! Eu una mi-am dat seama dupa haine,c-am slabit,pe cintar nu m-am pus,devenise f.stresant,dupa ce l-am "inlaturat"eram m-ai relaxata!

3.Nu numarati caloriile,ci mincati normal ca si inainte,cu o mica conditie,mincati doar jumate din portia, care o mincati in conditii normale,cind nu tineti dieta!

4.Seara cind stati la televizor,preparati-va o farfurie plina cu legume taiate in felii(castraveti,ardei grasi,ridichi,morcovi) & fructe(mere,pere,struguri,pepene,cirese)infingeti in ele niste scobitori din plastic colorate si aranjatile frumos si apetisant si puneti-va pe rontait!
De multe ori mincam din plictiseala sau ca vrem sa molfaim ceva cind sintem nervoase!

5.Alegeti-va o zi pe saptamina(ex.duminica)in care sa va autopermiteti,ceva dulce(o bucatica de prajitura usoara de vara cu fructe,dar fara frisca)!!!

6.In timp ce mincati,puneti din cind in cind furculitza/lingura linga farfurie si mai faceti o pauza,mincati incet si nu va uitati in timpul mesei la televizor, nu citi-ti ziarul, ci concentrati-va doar asupra mincarii ! Scoateti telefonul din priza!
Fiti constiente de fiecare bucatzica si savurati-o,fara graba!

7.Mincati regulat si doar cind va este intr-adevar foame,nu din alte motive!

8.Daca se intimpla sa va "scapati" o data de la programul impus , nu e nici o catastrofa,a doua zi mincati mai putzin si mai usor,si totul va fi O.K.

9.Nu renuntati la uleiul din salate,care este f.pretios pentru organism!
Folositi uleiul de masline !
Inlocuiti margarina sau untul de pe piinea neagra, cu un strat de mustar sau ketchup,pe care adaugati o felie subtire de gratar de pui sau ce doriti voi!

10.Mergeti in continuare la restaurant ,dar mincati o portie mica de salata cu felii de gratar/ pui,deasupra!

11.Eu am baut zilnic 2 litri de lichide(apa plata,cafea fara cofeina),plus 2 cesti de ceai de urzica,indulcit cu o pastila de zaharina!

12.Faceti o data de doua ori pe saptamina sport ,miscati-va,urcati scarile,nu folositi liftul!

13.Cind va apuca "foamea din plictiseala",puneti-va muzica preferata la maxim si dansati,nebuneste!

14.Puneti-va pe frigider o poza din timpuri mai "slabe" si ginditi-va ca in curind puteti sa aratati din nou la fel! Asta da motivare psihica!

In orice caz eu cam asa am slabit,vreo 20 de kile in 4 luni!
In aceste 4 luni de dieta, am fost mereu bine dispusa (nu am sarit la gitul nimanui ),nu am facut deloc "foamea",pentru ca nu m-am autostresat ,ci am dat doar citeva kile-n plus jos cu zimbetul pe buze!
Pe undeva am slabit fara sa-mi dau seama,nici nu m-am pus pe cintar,dar am ajuns de la marimea 48 la marimea 38-40,deci....
Rabdarea este intr-adevar cheia succesului in lupta cu kilele-n plus...

Succes si v-am pupat

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da' eu ce fac, ca eu trag de stepper si culg apele pe mine pe caldurile astea, si barbatu-meu sta latit pe canapea si mananca ciocolata&caramele, dupa o cina copioasa si 2 berici??????

V

Mergi la inceput