cum slabim...partea a 4.a

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cl ,spune-ne si noua, te rugam ,cum ai reusit sa slabesti atat de mult? Ai tinut un regim mai special ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lulu77, am tinut un regim disociat pe zile, il gasesti la pg. 7. Am avut insa si cate o saptamana de pauza, din cand in cand, in care nu-l tineam, pentru ca nu mai puteam. Pe mine ma streseaza regimurile in care trebuie sa-mi cantaresc alimentele si sa stau sa-mi pregatesc din timp ce am de mancat. Depinde de fiecare. Spor la slabit.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Osna scrie-mi si mie te rog cantitatile pentru otet si miere?! Cum ai baut inainte sau dupa masa?!

Am tinut si eu regimul disociat, la mine a mers, adica am slabit cele 3 kg pe care le pusesem de cand sunt aici, dar ma intereseaza pentru sotul meu ma gandeasc poate asa il pacalesc cu otetul .

Numai bine,
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

claudia ca sa iti raspund tie mai intai ca m-ai intrebat cum de gatesc atatea si totusi sunt mai slabuta. pai imi face placere sa gatesc si chiar pun suflet in ceea ce fac dar nu prea am chef sa si manac.tot gustand cand le amestec dupa ce mancarea e gata sunt satula.

imi place sa mananc cand gateste altcineva pentru mine

despre otetul de mere acuma: eu l-am luat dimineata,la pranz si seara cate o lingurita de otet de mere(avea si miere in el ca asa l-am cumparat) la un pahar de 175ml apa plata.

dimineata pe stomacul gol,apoi luam micul dejun apoi pe la vreo 3 cand luam pranzul si seara la 6-7 inainte de ultima masa(era mai mult o gustare seara)

dupa 2-3 luni chiar se vedea serios ca am slabit.cand am vvenit in germania aveam 49 kg dupa cura asta.acum am 56-57 dar e problema vergeturilor.

chiar sambata ma duc prin magazine sa imi iau o crema contra lor si sper sa se mai estompeze.

inainte de cura cu otet am incercat toate chestiile posibile in materie de slabit.aveam o agenda unde notam de prin ziare tot ce gaseam in legatura cu slabitul.singurul care a functionat a fost otetul.

si sa mancati iaurt simplu ca sa nu aveti probleme cu stomacul.si sa nu uit trebuie sa nu aveti gastrita sau ulcer ac e jale daca beti otet.
acuma eu am inceput aceeasi chestie cu zeama de lamaie.un pahar cu zeama unei lamai dimineata pe stomacul gol.asta pentru mentinere

sanatate si kg in minus!
svetlana
www.all-about-george.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Osna,
mersi d ereteta! Si eu vroiam sa te intreb cum l-ailuat! Otetul l-ai cumparat din Ro sau de aici?
Numai bine si kg putine la toata lumea!

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

din romania dar am vazut ca este si aici otet de mere iar miere poti pune tu in el.

numai bine si kg in minus!
svetlana
www.all-about-george.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Scarmanus multumesc ptr sfaturi.Stiti eu am tinut daneza si am slabit pana la 52 kg,acum am revenit la 54
si tare as vrea sa fac 48-49 hai sa zic cu indulgenta 50de kg,dar al naibii daca pot.Astea cateva kg se dau jos cel mai greu.
Si sunt o lenesa.Cu mancatul nu exagerez,cu dulcele la fel,merg pe jos dar cel mai mult cu bicicleta,totusi nimic,nici un rezultat.Nu ma pot urni la abdomene si altele,nu stiu de ceAsta iarna am tras vreo cateva luni cu gimnastica ,zilnic serii serioase,dar fara mari succese.Problema mea cea mare e la picioare sus,stitzi voi ,aripioare,la fund in jurul burticii putin.Cum sa fac sa dau sunca de la picioare jos nu stiu,oricat as slabi,aici sus tot ramane
Si hai sa va zic ceva ce am aflat de la tv,aici in japan(recomantat de medic):sa i-ti legi degetele de la picioare cu guma(elastic) de ala subtire,asa:degetul mic peste cel de alaturi si cel aratator(?)nu stiu daca asa ai zice si la piciorpeste cel mare.Faci asa la ambele picioare si mergi 20 min pe zi.Poti face si doua seturi pe zi,cu cateva exercitii usoare(ce va da voua prin cap).
Cica asa a slabit o femeie in trei luni,30 de kg,si un barbat care a facut doar de amuzament ,intr-o luna a dat jos 11kg.
Voi ce zicetzi?
Va si spor.
Nicole&Amira

Mergi la inceput