***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)
Raspunsuri - Pagina 11
doxinu spune:
Buna mamici de capsunici!
Pepsiam si io o mare rugaminte la tine!Poti te rog sa-mi spui daca nu mai alaptez la 2 ore ca inainte caci STEFAN nu mai mananca asa de des pot sa pierd laptele?Acum alaptez la 3-4 ore si am sanii beton pana cand cere el masa.Daca sunt acasa il mai scot intre timp dar daca suntem plecati stau asa pana cere el masa!Imi este tare frica sa nu pierd laptele in acest fel mai ales ca io as vrea sa alaptez exclusiv pana la 6 luni.Sanii mei sunt "invatati" la 2 ore dar acum stau si 4 fara sa fie goliti.Crezi ca se vor "adapta" la noul program sau pot pierde laptele?Sfatuieste-ma ce sa fac,te rog!!!!!
Mamaici de capsunici care a-ti facut vaccinul de 4 luni ce vaccin a-ti facut de acesta data?Adica cum se numeste?Noi la 2 luni am facut INFA-RIX HEXA,oare acum ne trebuie penta sau tot hexa?O voi suna pe dr sa vedem ce ne zice ea!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STAFAN BOGDAN
doxinu spune:
Am itat sa va intreb fetelor,voua va cade parul?Mie in dipear si sunt tare spariata sa nu raman chealaaaaaaaaaa!Am auzit de un tratament pe net sa vi-l spun si voua:2 linguri de ulei de masline,2 de miere si 1 ou.Apoi cica in 2 saptamani nu mai cade parul.Voi ati incercat asa ceva sau ati auzt de acest tratament?Io l-am inceput dar cica se aplica de 3 ori pe satamana sa aiba rezultate!Acum as incerca orice caci sunt disperata!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STAFAN BOGDAN
ramona7 spune:
hop si eu
pentru capsunici si mamici de capsunici
Am inceput serviciul din septembrie si nu am mai avut timp de nimic,insa am citit tot ce ati scris.
Am vazut pozele de vacanta ale andradei si elei. Superb!
Piticagogosica, am citit si despre treaba cu furtul si mi se pare o chestie foarte aiurea. Ma bucur sa vad ca esti optimista. 
E frumos ca existati si aveti raspunsuri pentru multe din grijile si preocuparile pe care le am in legatura cu bebe. Imi pare rau ca nu pot contribui si eu cu ceva sfaturi.
Noi raportam 6.300kg si 64cm la 3 luni si 2 sapt. Nu am avut nici o problema cu capsunelul meu. Il mai apuca crizele de isterie cand nu e bagat in seama si nu i se vorbeste lui, in mod special. Ziua sta cu sotul cat sunt eu la serviciu. Se pare ca el se bucura mai mult de bebe. Eu pana acum nu am apucat sa-l vad niciodata cum se intoarce de pe o parte pe alta.![]()
Am reusit sa slabesc multe kg din cauza serviciului si a exercitiilor postnatale "mama and me". De la 70, cat am avut cu o zi inainte de a-l naste pe razvan, am ajuns la 53 de kg.![]()
Vad ca se vorbeste de diversificare. Noi inca nu am inceput, dar am citit si notat cu atentie tot ce ati discutat voi despre asta. Se pare ca sunteti experte.
Maraie bebe, ma duc sa vad ce mai spune![]()
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
ali24 spune:
buna seara.as avea si eu o intrebare ptr mamicile de baietei:puteti sa imi spuneti voi cum le spalati putulica la baieti?si ce culoare trebuie sa aibe caputu la putulica?(stiu ca suna cam aiurea intrebarea mea dar la copilul meu este de culoare albastrui spre mov) si nu stiu daca este chiar normal.eu pana acuma am incercat sa il spal si inautru cat de cat dar imi era frica sa nu il doara si nu il decalotam cat trebuia si cand am fost la doctor ptr vaccin i am spus sa se uite sa vada daca il decalotez cat trebuie si ea cand l a decalot mi a fost mai mare rusinea ca in jurul caputului avea plin de branzica ca eu niciodata nu l am desfacut asa tare.am ramas masca si eu si sotul.si ne a zis sa mergem acasa si sa il spalam bine si sa il dam cu rivanol si cu crema cu baneocin sa nu se infecteze.si dupa ce l am curatat am vazut ca e cam albastrui la culoare si ma gandeam ca poate cum l am curatat.dar au trecut 2 zile si vad ca tot asa e si acum ma gandesc ca oare sa se fi infectat de la branzica sau e normal acum pana se decaloteaza cu totul ca ,cum nu l am desfacut asa tare inainte nu stiu cum a fost.si am un sfat ptr cele ca mine la care le e frica sa ii desfaca prea tare(daca mai sunt si nu sunt vreo exceptie)..............nu va fie frica ca nu ii doare deloc a meu nici nu simte ca nu are nici o reactie si exista riscul infectarii.imi cer scuze daca nu am fost prea coerenta(si sunt sigura ca nu prea am fost)dar am scris mesajul la repezeala si nici nu am timp sa il recitesc dar sper ca ati inteles cam despre ce e vorba
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
carstea spune:
ALI24 si la noi e mov dar de vreo luna am observat.Eu il decalotez la baita si incerc sa-l spal acolo sa curat zona dar nu reusesc.Sotul meu facea asta dar acum ca e plecat trebuie sa ma descurc singura .Si mie mi s-a spus sa dau cu rivanol si sa-l curat dupa baita cu un pansament steril.Cu baneocin in caz de infectie? Unele fete ziceau ca fac decalotarea cu ajutorul unei creme grase dar mie mi-e teama sa-i dau cu crema inauntru
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
Madi spune:
Am si eu o rugaminte pentru mamici: cine da la cupsunele cereale sa ma ajute si pe mine cu niste lamuriri. As vrea sa incep sa ii dau si eu cereale, eventual cereale cu mar, pentru ca mar simplu nu vrea bebelina mea, si nu prea imi e clar cum e cu cerealele astea pentru bebelusi. Am vazut ca exista cereale cu lapte si cereale fara lapte. Eu ii dau lapte Humana, ma gandesc ca ar trebui sa ii dau tot ceva din gama Humana, sa nu aiuresc copilul. Dar voiam sa intreb, cerealele fara lapte se pot amesteca in laptele ei praf, sau e musai sa le fac cu apa si sa le dau ca atare?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
msemcu spune:
Madi, chiar nu ma pricep la cereale, dar interesanta problema pe care o pui.
Daca tot vorbim de diversificare, mai are vreuna dintre voi copii mofturosi asa cum am eu??? La mine Petra nici nu vrea sa auda de suc de mar amestecat cu morcov. Cel simplu de mar a fost putin mai bun, dar dupa vreo 5 lingurite, nici pe asta nu-l mai accepta!! As vrea sa-i mai dau altceva ca sa nu fortez copilul sa manance ceva ce nu-i place, dar nu prea stiu ce!!
Voi le-ati dat la mititei mar copt? Le-a placut? Si l-ati dat simplu sau amestecat cu suculet?
Eu am cate un exemplar din fiecare: Petra nu vrea nici un fel de sucuri, Mara a apreciat suculetul, dar nu vrea sa manance deloc piureul de mar copt, iar Maia este ok cu tot ceea ce ii dau! Ea e cea mai mica si cea mai cuminte!! De, avem de unde alege!!! Dar ma gandesc cu groaza ca voi fi nevoita sa fac cate trei meniuri diferite la fiecare masa si mi se face parul cret!! ![]()
mica0307 spune:
doxinu cred ca se va regla singur laptele. Primele saptamani Maya se trezea 1 data pe noapte si sanii erau atunci plini. Dupa ce nu s-a mai trezit noaptea mi-au curs o perioada de ma trezeam fleasca dar imediat s-au reglat si acum sunt super plini dimineata. La 4 luni Infanrix IPV HIB.
msemcu incearca si cu suc de piersica.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
cristinamaria spune:
Pepsi merci pt lamuriri! M-am uitat si eu pe DVD-uri si mi s-au parut foarte interesante! L-m pus si pe Rares cateva minute si a stat nemiscat
De ce sunt controversate??
Ralucami si eu sper sa nu mai avem accidente dar vorba ta... vai de noi cand vor merge in picioare! Felicitari pt kilograme! Eu mai am de dat jos 6-7 kg si presimt ca nu voi reusi nimic decat dupa ce termin alaptatul! Acum parca am innebunit de tot: as manca dulce tot timpul!
Pitica ma bucur ca esti mai bine! In seara in care am citit postarea ta despre hoti am fosst singura si am visat ca a intrat cineva peste noi.. cand m-am trezit eram lac de apa si m-am gandit la tine
Voinicul meu imi refuza din ce in ce mai des sanul... nu stiu ce sa-i mai fac!! Am incercat sa-l las si nemancat dar mi-e tare mila de el! Ma dispera cand vad cum se bucura la biberon!! Nu stiu ce sa mai fac...
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia