Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sa fim noi sanatoase, cat avem de asteptat sa mi se raspunda acolo.... e weekend, cred ca mai dureaza...sant curioasa si vreau sa aflu!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ha ha .... aveam ceva mini trusa medicala de prin pufuleti si a apucat Diana la gentutza unde erau.Imi zise Ghitza acum ca "du-te sa vezi ca nu stiu ce face Diana cu papusa cu biberon,ii baga ceva prin spate".Cand ma duc sa vad ... Diana ii baga termometrul de jucarie in fund Si un bibe mic de la alta papusa in gura,ii scosese suzeta,o hidrateaza saraca ,probabil are febra.Iar e aci,hai mami merg sa ma joc ... daca ati vedea ce-i p-aci,toata casa e imprastiata cu jucarii marunte si maruntzele pe jos
P.S. MARAKI sper sa nu crapi de curiozitate pana ma intorc.Sterge tampenia aia si iti zic p-orma

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

nu cred ca se poate sterge....doar sa se inchida subiectul si ramane scris....dar oricum nu stie nimeni despre cine este vorba...si chiar sant curioasa la 10 mii ce se intampla pt ca sigur au fost si altii cu atatea mesaje in atatia ani.....hai fataaaaaaaaaaaa....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Orice subiect poate fi sters de cel care l-a creat.
Doamne ... ingrozitor de curioasa esti Stai sa ma gandesc ce sa iti cer la schimb pentru info

Mergi la inceput

daca nu raspund inseamna ca a venit Angelo de la bunica.sa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ziua buna de la noi!!!
Marco stranuta si tuseste, astea au aparut de azi, caci mucii ii are de cateva zile. asta imi trebuia acum...pe cand incepe gradinita.

Maraki mama ce curioasa esti, ai deschis si subiect, sa vedem ce raspund moderatorii.
sa ne zici ce au mai adus socrosenii, caci m-am lamurit daca au carat rosii, ardei si alte legume din Grecia.
Bee pai tu la ora aia nu dormi?Pt. mine esti de mult o eroina, dar acum te-ai intrecut pe tine. Profita si odihneste-te cat mai poti, caci pe urma....
Bianca si la noi e un asemenea restaurant, unde se mananca cu mana. am fost odata(parca ti-am mai zis).
Moni, Astery si celelalate .

pe cand sa ne punem si noi lanaga Marco...s-a trezit.

duminica placuta sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Mai eu mor de somn si n-am chef de lucru Parca nu eu as fi dormit pana la 12 azi
M-a sunat prietena mea si mi-a zis sa mergem pe la ei,dupamiaza ca e ziua fetitzei mici si ii tin ziua doar in familie si ca ar fi fain sa venim cu Diana ca tare le place fetelor cu ea.Chestia e ca ea tocmai adormise,cine stie pe la cat se trezeste si in plus mie mi-e o leneee ...
MARAKI m-am gandit si n-am ce sa-ti cer la schimb pentru info.Doar sa ramai neschimbata Raspunsul e foarte simplu.Nu se intampla nimic ,doar am ajuns la 10000 si am si depasit numarul,nu?
Ce am facut cu ele p-orma, asta e alta mancare de peste
ASTERY uite aci de ce ziceam: http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-09-26/15:38:34 E cam tupeista fiica-mea
GIO si ce i-ai dat pentru muci? Diana stranuta inainte de muci.De tusit nu tuseste.Eu i-am dat astea preventiv sa nu faca febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu i-am dat nimic, doar picaturi in nas si aspirat SN.
azi i-am dat oscillo, iar diseara ii dau Nurofen.

Sa vedeti faza: Clau s-a pus la somn, m-am intins si eu langa el si am atipit. Cand m-am trzit fug sa vad de marco. el era in bucatarie, pe masa, manca seminte. Usa la bucatarie era inchisa, se pare ca a ajuns si a deschis-o. Nu mai zic ca era si balconul deschis, o fi fost si pe acolo. vai de mine doamne, ca trebuie sa inchui toate usile.
Nu va zic cum arata casa: a scos tot ce se putea scoate din sertare, asta inainte de a atipi eu, si a fost doar pt. 5-10 minute.

I-am facut carbonara, dar nu vrea. a mancat pop-corn, o banan si macaroane goale inainte. Treaba lui.
vrem sa iesim putin, ca prea multa energie are...trebuie consumata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO bine ca mi-ai amintit ca si eu am cumparat osscilo d-ala cand eram la mare,o sa ii dau si eu.
Cat despre ce patisi cu Marco,asta e si problema mea Inca nu am gasit unde am dosit cheile de la usi,naiba sa le ia,tot ma impiedicam in ele si le-am pus bine acum ,ca nu mai dau de ele.Pai si Diana un doi se catzara pe scaunele din bucatarie si mi-e frica sa nu aterizeze cu ele ,ca si in picioare am prins-o pe ele.Ca sa nu mai zic ca am sertarele pline cu obiecte taioase.E nasol rau de-acum,ca e suficient sa fi ocupat - de exemplu la baie - si ei sa faca vreo boacana in timpul asta.Merg sa scotocesc iar dupa cheile alea.
Apropo, abia acum s-a trezit Diana si nu mai mergem nicaieri la ora asta,poate daca vine mami sa o scoata un pic prin zona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi am dormit de amiaza toti, ne-am uitat la desene, am iesit putin la plimbare pri fata blocului..asa ca o "duminica in familie"
Giova..bine ca nu s-a intamplat nimic pana ai atipit tu.Se poate intampla oricui...oboseala isi spune cuvantul (si eu atipeam cand era Sandra mica dar ea era cuminte, se juca cu jucariile si nu ma trezea niciodata).Mai veneam obosita de la servici , ma puneam sa ma uit la TV si.. Tin minte de restaurant ca ai spus, am mai avut o discutie despre tema asta. Doar ca la voi se numeste altfel. Plimbare placuta
Maraki, e simplu: printr-un mail la operatori se rezolva orice in privinta mesajelor sa nu mai apara atatea...Eu sper totusi sa nu "crapi" daca nu stii.
Merg sa pregatesc vana sa le fac baie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput