Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
Donia spune:
Salut! Am intrat daor sa va salut, sunt pe fuga ca astept musafiri si am luat doar o pauza de cafea ca sa va citesc. Ieri am fost la distractii, a fost bine (nu M...land
). Am citit tot, va pup si plec la treaba.
Ktrinel, pe fuga iti doresc integrare cat mai usoara in campul muncii, o sa fie si parti bune, crede-ma pe cuvant. Ma crezi? 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
bine v-am regasit.
mai devreme am scris un mesaj lung pe care zmeul mi l-a sters.
marani eu am dat copilului pastrav chiar de la pastravarie. l-am fiert cu cimbru si i l-am dat cu piure de legume. pe mine dr m-a sfatuit sa iau numai peste proaspat. daca iei de la pastravarie vezi cum il transporti ca se strica relativ repede.
eu i-am mai dat copilului si caras fiert, prins si curatat de sotul meu.
si bors de peste i-am dat facut de socrii mei, din pestii prinsi de sot si socru.
chiar intr-un pliant primit de la baby expo am citit ca in primul an se recomanda peste alb, slab de apa dulce.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
va multumesc celor care l-ati sustinut pe zmeul la concursul de mers de-a busilea.
zmeul a iesit pe locul trei, chiar daca a alergat mai mult decat toti. el nu avea treaba cu concursul ci traseele lui proprii si personale. de trei ori a iesit de pe covor ca vazuse intr-o parte niste carucioare si fete. acum nu stiu ce l-a atras mai tare rotile carucioarelor sau fetele. asa ca eu a trebuit sa fug dupa el sa-l aduc pe pista. inainte de final s-a asezat in fundulet. apoi a plecat si nu se mai oprea.
a primit premiu si medalie, de care am fost incantati mai mult noi adultii.
el a fost incantat de baloane.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Mirona spune:
Ktrinel multa bafta de maine. Tinem pumnii.
kikineata io mi-am tot tocit degetele pe aici laudand crema Baby cu balsam de Peru pentru eritem fesier. Daca e nevoie pun si la posta.
Ne-a mai ajutat Wundschutzcreme de la Babylove si cea de la Bubchen - dar tot mai repede trece cu cea preparata in farmacii, cea cu celebrul balsam de Peru.
va pupez
Miro
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Da suntem mai binisor dar a fost cam aglomerata perioada...si Sara cu antibiotice...e mai bine ca mananca nu se mai inneaca dar parca tot mai sunt muci in gat.
Acum are un eritem fesier destul de pronuntat...intrebarea mea pt. cine ma poate ajuta...stiti vreo crema super buna pt. eritem mai urat???quote:
Originally posted by Ktrinel
kikineata, ai fost cam pretioasa zilele astea...ce faceti, sunteti bine?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
la noi a functionat baneocin crema, in primele doua zile, dupa care nivea wundschutzcreme (aia speciala de fundulet), aplicata numai dupa kki, un strat subtirel, cat sa ramana asa.. o idee alb funduletu' de motan... dar cand am patit-o a fost ceva destul de usor, ca o iritatie de dupa ras... nu stiu cum sa ma exprim altfel :) a trecut in 2 zile. pup bucutele, chiar si cu eritem :))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
marani spune:
MONIQUE, multumesc tare mult pt informatii.
O sa iau pastrav direct din iaz, la 2 case de locul in care o sa stam are seful sotului iaz cu pastravi. M-am servit de fiecare data, acum cu atat mai mult cu cat copilul "pofteste".(pretext)
KTRINEL, ce sa zic mami...sa ai servici usor, sa te acomodezi usor si sa-ti fie bine! 
KIKINEATZO, imi pare rau pt eritem, nu cunosc vreo crema miraculoasa, am avut ceva probleme dar le-am rezolvat cu crema de la Penaten, f buna, i-a priit.
DIANARUS, tot am vrut sa te intreb, ce mai face prietenul vostru? tipul care avu accidentul...Bubamara pupa de noapte buna pe Marc, sa-i zici!
- m-a fericit azi bubamara....mergeam pe strada, ii arat catzelul si ea zice "am-am" adica ham-ham. Ajung la maica-mea, statea si se juca pe jos si la un moment dat se uita la mine si zice "ma-ma apa". Maica-mea se uita la mine, eu la ea...nu-mi venea a crede, i-am dat copilului apa si bau cu pofta. Dar o sg data spuse, nu repeta...acu astept next time!
Ajutati-o pe Sonia
adinazot spune:
KTRINEL,iti doresc sa ai un job cat mai placut posibil,si sa te comodezi cu situatiunea
RUXANDRA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
Am adaugat ultimele poze la albumul de 11 luni,ca de maine trecem la cel de 12![]()
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
danutz spune:
Seara buna minunatelor,
Ne intoarseram si noi de la Bran, am fost inspirati sa plecam de acolo de pe la 12 si am evitat astfel crancena aglomeratie de pe DN1. Cand am intrat in Buc.ne-am oprit sa mancam la un restaurant si nene am stat si-am tot stat, pana ne-a luat comanda, pana a venit mancarea, pana a venit felul 2, pana a venit nota, etc...de am pierdut tot timpul castigat pe drum. Maria-sa si-a pierdut rabdarea si a tras niste urlete mama mama...da' ospatareasa nici ca i-a pasat...nu a dat sa se miste mai repede nici de frica! Si uite asa, in 2 ore, am pus la loc tot stresul de care scapasem 2 zile.
La Bran a fost ok in principiu,aer curat, papa buna, numai ca Rares nu a vrut sa doarma ziua mai deloc ( ar fi fost si greu cu o gasca de vreo 20 in jur...)prin urmare a ajuns seara mort de oboseala sa manance cam un sfert de bibe, iar noaptea a fost horror: s-a trezit la 1, la 3 si la 5 , prima data de caldura, a doua oara ca nu putea sa respire fiindca aerul era foarte uscat, iar la 5 dimineata (cand gasca se intorcea de la disco) de galagia lor si de foame...Asa ca am ajuns in Buc mai obositi decat la plecare. Dar tot a fost bine in general, macar aerul curat, oamenii ospitalieri, banza si pastrama de oaie proaspata, si castelul pe care nu l-am mai vazut de ani...tot a meritat.
Aici niste poze, cam nasoale ca-s facute cu telefonul majoritatea...(camera a suferit un mic accident!!!)
Io ma duc sa mai citesc ceva din urma pana nu adorm cu capul pe tastatura...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Teutz spune:
Salutare, minunatelor!
Am lipsit cateva zile, dar motivat, sa stiti! Alexia este mucoasa, mucoasa. Din cauza asta nu doarme bine noaptea, se trezeste, plange... cele care au trecut prin episoade din astea stiu cum e. Daca n-am dormit nici eu vreo doua nopti, am fost cam zombi si n-am mai reusit sa intru deloc pe forum. Acum am vazut ca am de citit o gramada, dar n-am timp sa mai recuperez.
Si acum vestea........... am freza noua, am freza noua, am freza noua!
Facuta azi de Dandusa, bineinteles! Mie imi place tare, tare!
Are fata talent, nene, asa ca va puteti lasa cu incredere pe mana ei.
Ma duc sa pun si poze.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)