Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(61)
Raspunsuri - Pagina 14
miti2004 spune:
neda si eu sunt de parere ca trebuie sa ii dai antibiotic pt ca se poate agrava si o s-o trageti mai rau dupa. Daca da in otita e f neplacut. In plus de asta, tratamentul trebuie urmat atatea zile cate ti-a prescris doctorul, chiar daca vezi ca se amelioreaza starea lui, pt ca otitele pot recidiva si dupa o luna.
sanatate !
neda spune:
fetelor,
va multumesc pt raspuns.
Andruscka- nu pare a-l durea.Nu ii curge nimic din ureche, atita ca el dintotdeauna a fost un copil cu multa ceara in urechi .Chiar ma deranja si incercam sa i-o curat dar fara a intra prea adinc in urechiuse.Febra a facut doar 2 zile. E inca activ dar are momente de nervi caci nu poate respira pe nas.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
arleena spune:
ce liniste.....
neda sanatate lui mihai...pana la urma i-ai dat antibioticul??cum se simte??ce face burtica???
eu am visat azi noapte ca aveam o burtica maaaare....si bebe se tot intindea si ii vedea manutele, si la un moment dat s-a intis asa de tare ca i-am vazut forma corpului....si eu, repede repde sa-i fac poza....cica mai aveam pe langa alex inca o fetita si cea din burtica era tot fetita....ce o fi insemnand visul asta nu-mi dau seama, ca
sigur nu sunt
io m-am racit un pic...si e un frig afara...si mi-e groaza sa ies cu alex.....
va pupam, o zi palcuta
si fara frig
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
doroti_5 spune:
Buna mamici, tatic si ciresici.
Mai sa va cicalesc, eu am plecat in concediu, nu voi.
Da voi?
Nu prea inteleg unde ati disparut?
Bate vintul prin livada.
Ia sa va vad pe toate la apel!!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
neda spune:
arleena- pina la urma i-am dat antibiotice.Trebuie sa ia 5 zile.El pare sa se simta bine, a devenit mult mai vesel in ultimele zile.Atita doar ca inca mai are probleme cu nasul.Respira numai pe gurita si nu mai stiu ce sa fac cu el.I-am luat ceva picaturi care se pun in nas.Pai asta al meu nu sta sa i le pun.Face un scandal de parca ce i-as face.I-am luat si un aparat Humidifier pt camera lui.Probabil ca e destul de uscat la el in camera.Nu stiu ce sa zic.Oricum l-am luat dar nu stiu cit il ajuta...
Se pare ca numai eu pe aici.Imi pare rau daca v-am plictisit. Sper ca nu din cauza mea ati fugit de pe forum.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
LYLY809 spune:
Buna seara,
La fel ca Alex al Simonei si Alec solicita plimbari indiferent de vreme. Aseara am iesit cu el pe la 19.30,bezna, frig si ploaie... Mergeam cocosata, tinandu-i "printului" umbrela, in timp ce acesta mergea cu viteza prin baltoace, cu capul inainte, ca un berbec
Ne-am intors in casa inghetati si uzi pana la piele. C-asa-i ...in tenis![]()
Azi iar vrut afara...batut crivatul, Alec radea cu gura pana dincolo de urechiuse
mie mi-a inghetat scafarlia, insa lui nu i-a pasat si a urlat si protestat ca apucatul cand l-am bagat in casa.![]()
Am inceput sa-i gatesc lui Alec mai variat, caci incepusem eu sa ma plictisesc de aceleasi feluri de mancare. Vineri i-am facut chiar si piure de castane(evident, comestibile). Delicios.
Poze pentru albume nu am decat de la Ellax si arleena. Superbe,insa nu vi le arat pentru ca nu meritati.
Pentru ca nu ati trimis nika pana acum.
adib, pozele nu trebuie sa fie neaparat din concediu.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Eu fac zilnic aerobic&fitness, apoi lucrez, apoi il preiau pe Alec de la bona dormicioasa, in rest, treburi gospodaresti. Ma odihnesc mai putin decat as avea nevoie, motiv pentru care sunt un piculet ametita, fara a fi pus gura pe bauturica.
Neda, multa sanatate lui Mihaita.
Doroti, hai cu pozele. Doar ai timp, esti in concediu!
miti,cum e la serviciul nou? te-am mai intrebat...
Virgi, iar ai disparut. unde?
Cami, treci la apel, cu pozicile de rigoare.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
abibrinza spune:
Buna seara.
Si noi avem aceeasi problema cu iesitul afara.Trebuie , ca altfel e bai mare.Ii plac baltoacele, noroiul si tot ce e umed si alunecos.
Eu abia astept week-end-ul sa stea mai mult sotul meu cu Victor caci ziua stau cu el si seara ma duc s-o ajut si pe mama, caci femeia care o ajuta a cazut si ea si si-a rupt mana.
Neda, e tare bine ca Mihai se simte mai bine.Umidificatorul e tare bun in timp, ai sa vezi ca raceste mai rar.Eu nu mai pot dormi fara el.
Lacramioara, ce bine ca Alec accepta si alte mancaruri.Eu nu prea pot sa-i schimb nimic din meniu caci altfel nu mai mananca.De fapt nu accepta nimic nou si in plus nu mai mananca nici ou si cascaval.
E prima oara cand ii simt lipsa soacrei.Daca mama e in ghips, fina trebuie sa nasca, soacra ar fi singura singura optiune cu care mai ar sta Victor fara probleme.Si tocmai acum are treaba cat pentru doi, caci li s-a aprobat o finantare pt o ferma (dupa 5 ani) si nu poate veni la noi.Nici macar nu i-am spus ca s-ar supara ca nu poate veni.
Lacramioara,incerc sa caut si eu poze pt album.
Doroti, mai trage-ne de urechi.
Mai e vreo mamica de cireasa care nu prea intelege ce spune pruncul?Sotul meu ii intelege limbajul mult mai usor decat mine.Eu il inteleg mai mult din gesturile pe care le face.
Pupici la cirese.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
CamiM spune:
Salutare ciresime!! chiar cam bate vantul prin livada..ne-au cazut frunzele? Daca da luati de la noi un vant cald( cam de 28 C) si o bucata de soare si hai sa ne incalzim impreuna.
Noi am cam tras chiulul dar am avut pe Soficu bolnavior. Nu stiu ce a avut dar vineri si sambata a vomat ( poate prin simpatie cu mamica
..
) cam tot ce manca, dupa care a facut febra de sambata noapte era cat pe ce sa mergem la urgenta. Din fericire duminica si-a revenit si acum vad ca e ok. Zau ca nu stiu ce a fost.. probabil vreun virusel ca pune manutele peste tot si nu mereu apuc sa o dezinfectez pana le baga prin gura...
Cami
11+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:
Lacri 

ca nu am trimis inca pozici pentru albume dar m-am lovit de faptul ca nu am fost in concediu vara asta dupa care am tot amanat sa caut ceva bun si am uitat pana la urma.
daca nu in seara asta maine sigur trimit ceva!!
Am si fost super stresata cu starile mele de
si acum cu Sofia bolnavioara si colac peste pupaza cred ca va trebui sa imi caut alt ob-gyn si uite asa..
o nebunie!!
Cami
11+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2