Cum ajung la Centrul Medical Marinescu - metrou?

Cum ajung la Centrul Medical Marinescu - metrou? | Autor: gio

Link direct la acest mesaj

Astazi trebuie sa ajung la Centrul medical Marinescu, pe aviator Zorileanu nr 44, si nu am idee cum as putea ajunge acolo cu metroul, la ce statie trebuie sa cobor samd. Aveti idee, ati mai fost?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Nu poti ajunge acolo doar cu metroul!
O posibila varianta ar fi dar acum nu stiu din ce parte sosesti...
Cobori la Crangasi la metrou...urci spre linia tramvaiului 41...( Linia din dreapta ) ce merge spre Piata Presei libere...si cobori la Manastirea Casin!A 4-a statie daca nu ma insel!
Sau alt traseu: cobori la metrou la Aviatorilor... si iei autobuzul 282 care te lasa tot la Casin!Dar nu stiu exact sa-ti spun cate statii...Ca nu le-am numarat!De acolo mai ai putin de mers! Intrebi care e strada Zorileanu!
Sper ca am explicat clar
I-ati o marja mare de timp inainte...ca nu se stie cum e cu traficul! In principiu tramvaiul 41 daca nu e vreo pb. merge f. bine! Iar de la metrou pana acolo nu faci mai mult de 15 min. poate zic mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mersi,
De la Casin banuiesc cum se ajunge, speram ca este mai aproape Aviatorilor dar se pare ca nu.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Nu e f. departe nici de la Aviatorilor...dar auobuzul...nu vine prea repede atunci cand i-l astepti! Si traficul in zona e cam greoi! De aceea ti-am dat ca varianta mai sigura ca timp pe cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mersi inca o data

Mergi la inceput