* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 19
beatrix spune:
Sephora, se resolva, dar tot atunci in preajma sarbatorilor ca atunci am prin cine trimite pachet!
De aici nu trimit pachete cu plata ramburs plus ca crema e facuta cu unt si nu stiu daca rezista o saptamana daca nu mai mult ca nu stiu cat face cu posta! Alea Leonidas sunt cele mai bune si crede-ma ca pt 1-2 euro diferentza nu se merita sa cumperi altele! Daca imi amintesc bine 500g costa 9-10 euro! Sigur nu te uit!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
beatrix spune:
Mamilili, bine ai ajuns!
asa e frumos si sanatos! dupa ce ne adorm copii tragem si noi un mic chef sa ne relaxam inainte de
!
AdinaF spune:
beatrix, si eu cam de la aceleasi magazine ma "aprovizionez" ca tine.
Azi am cautat iar geci la H&m, dar n-am gasit decat niste pestritze cu bobitze- deocamdata nu mai caut, la noi se anunta de maine 25 de grade - oleee.
fetelor, stiti ce-ar fi fain? la anul, la vara sa stabilim o data cu mare intalneala, mare, undeva in mijlocul tarii (ca sa nu fie cu suparare).Eu cred ca ar fi realizabil, nu? voi ce ziceti?
Gety, parca tu scriai ca mai ai matreial pt crosetat, ia fa niste manusi - maica-mea le-a crosetat unele asa de dragutze, bineinteles ca ai mei nu le suporta, dar important e ca sunt dragutze ...
Sephora, tie nu ti-a recomandat dr sa-i dai lapte de vaca, din comert? eu ma gandesc, daca Matteo nu are alergie, de ce nu? Intreb si io asa...
Eu dimineata le dau kinderilor si putina sunca fiarta pe paine cu unt, nu dati cu parul pls...aici nu-i ceva neobisnuit.Si eu stiu ca cel mai potrivit lichid pt ei e apa, iar ceaiul doar daca sunt bolnavi. Eu am instructiunile mele, dupa ele ma iau- tot inainte ca trenul.
O seara faina va doresc, acum merg si eu la culcare.
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
beatrix spune:
Adina, pai mergi la somn fara s abei cu noi un pahar de vin?!
pt tine sa dormi mai bine! Noapte buna!
beatrix spune:
Itzy, pe unde esti? ca m-i se lungi gatul azi uitandu-ma dupa pozele de la petrecerea voastra!
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by beatrix
Adina, pai mergi la somn fara s abei cu noi un pahar de vin?!
pt tine sa dormi mai bine! Noapte buna!
beatrix eu sunt toatl antialcooool, dar daca mai stau mult printre voi, cred ca-i musai sa ma apuc

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
beatrix spune:
Fetele pe unde sunteti? Chefuiesc singura pe aici?
wow, Adina, ce-mi facusi! n-am mai baut must cred ca de 7 ani si la propriu acum!
lilina spune:
nu va mai lungiti gatu' dupa pozele cu papusik lui Itzy, ca fata e la petrecere, maine are turta ....deci nu are timp de noi ![]()
si eu ma pregatesc sa dau o fuga prin Bamboo, la o petrecere a unei prietene...nu am nici un chef, am o stare tare nashpa...am mancat mici si imi vin inapoi pe gat...deci numai chef de clubbing n-am
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
gonghy spune:

Pileaaaa-laaaaa...
pileaaa-laaaa... 

Beatrix cum sa nu vreau chefuiala,sa curga
ca
e pt incepatoare iar noi....hac-hac-

Despre mine pot sa spun in continuare ca sunt kaput,varza,chiftelutze sh'alte neamuri de haleala.....nu mai pot ce ma ineaca tusea asta si cu Maya....care are muci la kg 

De unde are frate atatia muconi ca pot sa vand si la altii 
cand ma vede ca o duc in dormitor si dau drumul la aspirator incepe pe un urlat....

de te doare mintea 
Acum seara am scos de doua ori si suntem domne pe tratament cu antibiotic din data de 24 si ala cica e bun Zinnat 
plus Nurofen,Olynth acu mai si tuseste.
Pai in loc sa-i treaca raceala parca mai rau se inrautatzeste.
Maine bag in functiune mobilul si sun dr ca pe noi ne prind bolile tot in weekend,la
cu bolile astea ca nu mai scapam de ele.
No hai ca am palavragit destul Beatrix da pileala
si eu am adus muzicanti

SA INCEAPA DISCOTECA DOAR PENTRU MAMICI DE BUCURII!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006