Galactogil Granule

Galactogil Granule | Autor: hristina

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici forumiste,
cumnata mea a nascut luni si are nevoie de Galactogil,Granule!

Ma poate cineva ajuta sa gasesc prin farmaciile din tara? ca la Campulung Muscel nu se gaseste decat Galactogil ceai,care se pare ca nu este la fel de eficient precum granulele!

Multumesc anticipat!

Kasi si Victoria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aceeasi problema am avut o cu o prietena din slatina. a trebuit sa i iau de aici si sa i trimit. pot face asta pt tine, dar iese destul de scump. oricum e vreo 45 ron cutia plus drumul...eu te sfatuiesc sa citesti si la alaptatul help line de la semnatura mea. parerea mea sincera e ca nu are nevoie de galactogil. alaptatul la cerere este cea mai productiva metoda.
multa sanatate mamei si bblului

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Se gaseste la farmaciile Donna. Chiar nu este nici una in Campulung? Eu am luat acum cateva saptamani si nu s-a modificat pretul. Este scump dar eficient. Tot bune sunt si pastilele nutrinatale de la plafar/farmacii cu produse naturiste. Incearca sa gasesti un magazin de produse naturiste si chiar daca nu au poate face comanda si iti aduce, nu sunt scumpe, este in jur de 10 ron o cutie care are 60 de pastile si se iau 3 pe zi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Eu am folosit si nu am avut nici un rezultat! Cred ca este frectie pe picior de lemn. Si mai este si scump!
Acum cred ca depinde si de persoana...
In orice caz merita sa faci tot posibilul ca sa alaptezi cat poti de mult. Iar secretul consta in golirea eficienta a sanului la fiecare masa a BB-ului. Principiul economiei de piata! Cerere si oferta.

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Pe mine m a ajutat, dupa 2 zile de Galactogil ma umplusem de lapte.Daca nu gasesti la vreo farm Donna , vorbeste cu cineva sa ti trimita e la Bucuresti.

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu subscriu. Este foarte bun Galactogilul. E intr-adevar foarte scump dar functioneaza. Mai este un ceai pt alaptare de la Fares, sa bea 2 litri pe zi ca sa aiba si lichide si plantele din ceai ajuta.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Incearca si cu Nutrinatal - la mine a functionat mult mai bine decit Galactogilul si este si mult mai ieftin! In gereal il gasesti la plafare sau la magazinele cu produse naturiste, insa si la farmaciile care mai au ceaiuri si produse naturiste.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

eu am fol si la primul copil si acum la al doilea galactogil.pentru mine este eficient, oricum o cutie te tine o luna daca iei cate o lingurita pe zi.
Iar asta cu scump-ieftin e relativ.Laptele praf costa destul de mult, nu?Poti incerca si pastile de nutrinatal, se gasesc la plafar.

Daca nu ai reusit sa gasesti inca iti trimit cu placere.Un colet costa max 2-3 ron deci nu e asa de mult.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

La mine nu a functionat cine stie ce....nu mai zic ca este f scump si o cutie imi ajungea aproape o saptamana....adica 4-5 cutii pe luna, ca nu luam o lingurita pe zi, ci 2-3 linguri, cum scrie pe cutie...
Acum cred ca depinde de fiec pers....
Ai incercat la farm naturiste?
Dar ceai de fenicul+chimen+anason? 2 l pe zi....la mine cred ca asta a fost mai eficient....oricum, pana la 2 luni jumate i-am dat numai san, apoi mixt pana la 5 luni cand nu am mai avut deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si la mine a functionat - cel putin in prima luna chiar am folosit zilnic. Ceaiurile sunt mai "soft", ca sa zic asa...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorabora spune:

Exista ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares, care contine aceleasi plante, doar ca e de 10 ori mai ieftin.

Mergi la inceput