McDonalds!!! Credeti asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Ioana, tu ai vazut cumva documentarul "Supersized me" facut acum cativa ani, de catre un american? Nu-i mai tin minte numele...
Pe scurt: tipul s-a apucat sa faca un experiment: 1 luna de zile a mancat numai de ma Mc... Ei bine, se ingrasase ingrozitor iar cu cateva zile inainte de terminarea perioadei, medicul L-A SOMAT sa se opreasca... Avea un nivel al colesterolului si al toxinelor in organism care deja ii puneau viata in pericol.
Tot in acel documentar (sper sa nu gresesc), se vorbea despre niste tipi care au facut timp de o saptamana "paza" la poarta fabricii Danone de nu stiu unde din America. Rezultat: 0 camioane cu lapte intrate pe poarta si nenumarate camioane cu iaurt si alte produse iesite. Tot ce intra erau niste tiruri cu paleti... Deci...
Citisem undeva ca un experiment asemanator s-a facut si la fabrica de la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

O fi ceva adevarat in emailul ala dar 100% nu cred. Normal ca nu sunt bio,nu sunt asa curate ca atunci cand faci acasa 3 portii pentru cina,asa e productia de masa si cred ca se aplica la scara larga,nu doar la Mac. Si friptura de la un restaurant de lux nu stii daca provine din gaina proaspata de tara sau dupa un cincinal la congelator.
So-mie imi place la Mac,merg cu baiatul cam o data pe luna si nu ne-a fost niciodata rau.
Mai mult imi place la Burger King (cu adevarat sunt mult mai gustoase produsele acolo) asa ca facem si acolo o vizita lunara.
Deci,cu doua fast food-uri pe luna (sau poate nici atat),eu zic ca suntem echilibrati
Daca nu-mi duc copilul deloc si i se scurg okii si ma roaga si sufera de pofta-ce-am realizat??? Nu stiu altii cum sunt,dar al meu la 5 ani aproape nu pricepe ca nu e sanatos,ca ingrasa,ca aia ca ailalta.El vrea ce vede la tv,vrea cadoul,vrea unde merg copiii..si mai mult decat atat ii place gustul. Ca mie parca nu!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu ma mira nimic!!! sora mea a lucrat la mc si o parte din ceea ce s-a scris aici stiam deja!!!este totul adevarat!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

A fost un experiment! Dar cine mananc zilnic sau cel putin o data pe saptamana la Mac? Nimeni! Mie imi place sa mananc acolo, dar o fac cel mult o data pe luna, ceea ce nu cred ca ma afecteaza asa de mult. Sotul meu nu mananc la Mac si nici nu mananca gras si totusi colesterolul in are mare... Mama la fel, deci nu e Mac-ul de vina.

Nu ma intelegeti gresit, stiu ca mancarea nu e sanatoasa, dar nici nu mori din asta!

Cat despre povestea cu Danone, ca nu intra lapte in fabrica... o prostie mai mare ca asta n-am mai auzit! Cunosc pe cineva care se ocupa cu calitatea produselor, care a vizitat fabrica Danone si a zis ca poti sa lingi miere de pe jos... asa e de curat acolo. Iar iaurturile sunt produse din lapte! Nu mai credeti tot ce cititi! La fel se vorbea si despre Cris-Tim acum cativa ani, dar sotul meu lucra acolo si stia ca nu e adevarat ce se scria in ziare... Acum nu mai stiu ce e, dar atunci era totul ok.

Fiecare e liber sa creada ce vrea...

Ioana
18+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

O fi si ceva adevar in mesaj,, nu zic..cred ca mai toti stiu ca mancarea de tip fast-food nu e sanatoasa.
noi mancam rar de la McD, insa nu ne-a fost niciodata rau de la mancare

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Eu cred ca 90% din ce scrie acolo e adevarat...
Si n-ar avea de ce sa nu fie...pentru ca altfel nu s-ar putea umple buzunarele proprietarii...ca n-ar avea asa randament.
Noi 3 (eu, sotul si copilu') nu mancam la mac si nici nu stim produsele lor. Adi al meu nu stie ce gust au si nici nu vrea sa manance, mai ales ca i-am explicat ca nu e sanatos.
Adica am fost de 2 ori in ultimul an si ne uitam ca prostii sa ne dam seama ce am vrea. Prima oara a fost ziua unei fetite de la gradinita lui Adi si ne-a invitat, deci trebuia doar sa ne alegem ce vrom. Si Adi n-a vrut nici sa stea sa amanace, desi era un meniu cu jucarie. N-a gustat nici mort (eu nu vroiam sa manance, doar sa guste) si doar si-a luat jucaria.
A doua oara am mers cu niste prieteni si numai mirosul care iesea afara ne-a intors stomacul pe dos....
Noi mancam cam o data la doua luni la KFC pe motiv ca aripioarele nu au cum sa fie procesate mecanic (ca s-ar vedea).

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

In general incerc, din toate puterile, sa reduc (sa elimin) din alimentatia copiilor anumite mizerii care se gasesc prin magazine. Prefer sa-i las sa sufere de pofta decat sa-i "otravesc" numai ca sa-si satisfaca un capriciu sau ca sa aiba "jucaria de la MacDonalds".
Nu am dus copiii niciodata la un MacDonalds, nici nu am avut ocazia (din fericire) sa le spun "nu, nu intram", dar fiica-mea stie deja ca mancarea de acolo nu e buna. Ca daca vrem jucarii, le cumparam. Si gata! Nu cobor la compromisuri. Si eu si sotul meu am mancat acolo o singura data si ne-a ajuns. Asta inainte de a vedea "Super size me".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca maninci zilnic timp de o luna -dimineata, prinz si seara(ca in documentarul pomenit) acelasi produs- pizza, cartofi cu friptura, snitele sau o mie de alte produse, tot cit dulapul te faci, sa fim seriosi. Stie toata lumea ca mincarea tip fast food e nesanatoasa, dar hai sa nu exageram si sa credem ca daca mincam de 5 ori pe an o sa murim. Ca in orice lucru pe lumea asta si mincatul cu masura (orice produs!) este esentiala. Daca eu maninc cite o ciocolata zilnic si ma ingras, nu ciocolata e de vina ci nesimtenia. Asa si cu produsele astea, sint de proasta calitate, e bine sa le evitam cit putem si sa mincam mincare gatita in casa, dar parol ca daca facem vreo exceptie nu se intimpla nimic! Asta e valabil pentru noi, ca adulti, iar pe copii putem sa-i ferim pina la adolescenta de fast fooduri cu conditia sa nu ne fie lene sa gatim zilnic. Ca am auzit diverse mame prin parc care isi scuipa in sin cind aud de Mc Donald's, dar altfel le dau copiilor de 1-2 ani crenvusti, mezeluri, sucuri din comert (ca e greu sa storci o portocala), brinza topita, pateu si alte porcarii, dar au senzatia ca ii hranesc sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,sunt constienta ca nu sunt sanatoase.Dar acuma o data pe luna daca papam,cred ca n-om pati nimic.Si sa fim seriosi,in ziua de azi nimic nu mai e natural,totul e daunator,dar ce sa facem,sa nu mai mancam nimic????Eu doar atat vreau sa nu-mi duc copilul zilnic la MD,cum fac unele mamici foarte comode...pentru ca tot timpul cand ma duc acolo,e plin de copii...si asta nu cred ca e bine...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel34+ Beatrice Alessia
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mancarea de tip fast food nu este buna,de acord,dar de aici pana la aberatiile scrise in "destainuire" e cale lunga.
Imi imaginez pe lucratorii Mcdonalds cum vaneaza caini si pisici sau animale moarte de la groapa Glina sau cum incheie contracte pentru gheare si cap de gaina.
Si din cate stiu ,lactatele provin de la Roneda o firma din judetul Giurgiu de langa Bucuresti.
Este o intoxicare cum sunt multe altele ,o manipulare.
asta nu inseamna ca e bine sa mananci la Mcdonals,dar din cu totul alte motive.

Mergi la inceput