* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna ziua,
Nshiro- v-am vazut pozicile, ai fost o miresa super finuta, chiar mi-a placut iar despre Maria nu pot sa spun decat "Doamne cat e de dulce!" Imi plac la nebunie pozele facute la tara, cred ca s-a simtit f bine iar deghizarea in babuta este super. de de la noi.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Noe nu ne-ai povestit despre prima zi fara Bia. De cate ori ai sunat acasa sa vezi cum se descurca?
Vreau sa va spun ca Alex a inceput sa o prefere pe mamaie, asa simt eu, recunosc ca sunt putin geloasa cand o stiga in timp ce plange.
Despre primirea care mi-o face cand ajung acasa nu mai spun nimic, nici nu ma baga in seama, nu vrea sa vina la mine in brate, de pupat nu ne pupa niciodata, dc ii cerem un pupic ne da obrazul sa-l pupam.

Cameliada si Alex plange cand pune pediatra mana pe el, totul este k pana il atinge. D-na DR imi spune ca ar tb sa- l duc mai des pe la cabinet sa se obisnuiasca cu ea, adevarul este ca noi nu am mai fost pe acolo de vreo 4 luni, pastram legatura mai mult la tel.

Irina71 - dar aveti cu ce va lauda! Ce inaltime are Andrei si ce greutate!!! Alex nu are decat 11 kg si nu stiu dc are 82 cm, nu l-am mai masurat de la un an cand avea 76 cm. La picior si noi purtam 24, acum i-am luat ghetutele 25, deci suntem aproape.

Polixeni - dv tie dansul iti va face bine.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Laurici pai eu ma bucur ca nu dai melu...dar io de undi sa stiu bre ca voi va cunoasteti si nevirtual?! Piatra e destul de diparti de Bucuresti..Bebe e bine...am deja prima poza cu el...deocamdata e doar un scaulet (ar fi culmea sa mai apara unu!)Bebicu tau e miscacios?

Irina am inteles sa traiti!pupici lui Andrei aflat pe meleagurile doljene!

Micalasa am dat avansul ptr masinuca...saptamana viitoare o sa o si avem...sper sa avem noroc si sa nu se strice ca ini capu` meu se vor sparge oalele!

Va pup pe toate si astept sa raspundeti la apel! Si va rog ganaditi-va ce facem cu pozele...ca nu vreau sa le mut eu fara acordul vostru! e pacat sa le pierdem!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pai le putem muta pe Flickr, Miha, e mai simplu, ca le transfera automat. Sau unde vreti, mie mi-e indiferent, important e sa nu se piarda.

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

hallo!

hop si eu, cucititul in urma!
azi am fost in gradina botanica- superb! sper sa apuc sa pun poze diseara.

in rest... Oana nu mai vrea lapte de trei zile. DELOC. am citit ca pe la un an jumate copilasii se poate sa refuze laptele... imi fac numai griji apropo de deshidratare, ca ma bazam pe cei 500 ml pe zi de lapte. Incerc cu suc, apa... lactate papa ea in rest.
am cautat pe forum si vad ca si altii au patit, si dupa o perioada si-a revenit copilul. poate sa fie de la infectia aia...

chestia e ca sapt trecuta am incercat alta marca de lapte si dupa asta a inceput sa faca ca naiba cand vedea bibe, desi am schimbat repede la loc!!
gata. ma duc sa citesc din urma.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NSHIRO, ai fost tare frumoasa. sa stii ca tiara a fost discreta, mie mi-a placut!!!

CATRINUTZA, abia astept povesti noi de la cresa! va fi bine!!

GABI_FER, sa stii ca te inteleg cu gelozia, ma bucur ca la mine nu mai este cazul, asta iarna tot voia la maica-mea... acuma nu a mai vrut asa de mult. si soacra-mea cand vine efectiv se tot baga in fata, si nu prea suport. O sufoca efectiv pe oana, nu o lasa deloc sa respire. asa ma bucur ca a fost OK vineri la gradi... mi.au spus ca s-a jucat, a papat, etc (oare oi mai fi scris asta?? hmmmm )
Plange numai cand o vede pe mama ca vine dupa ea. ca un fel de usurare. Dar zice tot "mamaaaa"

CIUF, ce mai zici tu?
AIDA? KIM, de cand nu ai mai scris...

ANDREEA, repede ma pun acuma sa caut iar reteta de budinca.. carticelele tot nu le-am trimis, dar sapt asta e musai.

MIHASER, flickr zic si io! ce face Cristi? mai e racit?

MICAALSA, cum se simte Iulia? Uite aici ceva despre antibiotic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69684

POLI, oana sta la spalat, dar numai de cand ii pun si pasta de dinti. ca moasa imi zisese "numai cu apa in primul an". dar are zile si zile.... ce dansuri faci? wow, super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare dragi mamici,

Irina71, nota 10 la urias! Natiune de voinici! Si finutul nostru avea tot 15 kg la un anisor, cand aveam vreo 3 luni de sarcina cu Tudor, si tin minte ca a impresionat toti musafiri la mot. Partea buna e ca fiind inalt arata taman bine la greutatea aceea, ca si Andrei; ca sa nu mai spun ca a inceput sa mearga la 10 luni... pe cand puturoselul de Tudor abia pe la un an si doua luni!

Micaalsa, am mai fost si la alti medici, nu prea multi ca nu prea am avut nevoie, dar reactia e aceeasi- cum simte mirosul specific de cabinet medical sau halat alb, plange din tot sufletul. Cel mai tare ma deranjeaza ca medicii, se lasa intr-un fel derutati de plansul lui si segrabesc sa termine consultatia... as vrea sa stea de vorba cu mine chiar daca Tudor plange, poate chiar s-ar linisti daca ar vedea ca medicul are alta preocupare. Ma rog, poate e greu sa te concentrezi cand cineva urla langa tine, dar pana la urma daca tot platesc consultatia, sau daca e medicul de familie, tre' sa-mi zica tot ce are de spus.

MIhaser, din pacate si noua tot Nettacin ne-a prescris, dar nu am vazut nici o imbunatatire... am incercat si cu homeopate si aveam in casa un TobraDex nedesfacut si am i-am pus azi de doua ori si vad ca e deja mai bine. Maine merg cu el la alt oftalmolog sa vedem ce ne spune.
Tineti-ne pumnii!

Nshiro, felicitari pentru cununie! sunteti un cuplu reusit si ai fost o miresica tare frumusica! Inca o data felicitari!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA !! (Serj)

SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA SI MULTA BUCURIE LANGA CEI DRAGI!!!

neatza va zic si eu...de la sapasunt pe ogor si trag tare, sa recuperez recolta lasata balta acu 2 ani e greu, e frig, am facut bataturi dar treaba merge

Gabi, prima zi fara Bia a fost ok ..pentru ea; a doua zi s-a prins ca se repeta faza si a facut ceva fitze de dor de mami....Insa pentru mine e tareee greu Adica am stat zi de zi impreuna, si acum..sa nu o mai vad pana la 3-4-5? mi-e tare dor de ea si ma tot gandesc daca ii e bine, daca e ok....Stiu ca e ok si ca asa e normal, dar noah...sunt si eu mica

Pupici, fug iar la sapa!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina la multi ani si tot ce iti doresti! Multa sanatate si multe bucurii! O zi minunata alaturi de cei dragi!

Noe spor la munci agricole!

Multa sanatate bebelusilor bolnaviori! Fetele eu maine mut pozele de la yahoo...cine are obiectii la astept acum!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput