* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Noe

Catrinel, sunteti ok????? Oana, sper ca nu e vreo problema

EU SUNT LA BIROUPRIMA ZI DE MUNCA DUPA 2 ANI

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Spor la treaba, si cum fu prima zi?

De-abia astept si eu vesti de la Catrinel, sper ca-i ok cu Oana.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe,spor la munci! E si prima zi de Bia fara tine, nu? Cred ca n-ai mailipsit asa mult..
Catrinel, zi-ne de Oana ..sper sa fie bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe, deci ai terminat cu baia ....

Felicitari pentru prima zi de munca! Stiu ca nu va fi greu, la ce gasca mistoaca aveti voi acolo, asa ca iti doresc doar sa nu-ti fie dor de Bia foarte tare (care sigur e pe maini bune).
Aveti pupaceli de la noi!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
eu sunt tare pe fuga, zilele astea am umblat intr-o veselie pt. acte, analize si alte hartogaraie pt. postul de care va spuneam, de zici ca m-as angaja la FBI atatea imi trebuiesc (macar de l-as si lua, ce bine-ar fi, sper sa merite efortul), dar intru totusi sa va zic ca suntem ok, Marc se descurca de minune la cresa, papa tot, doarme acolo, se joaca, chiar s-au mirat educatoarele, ma mir si eu! exceptand faptul ca plange cand ajunge acolo si realizeaza ca se desparte de mine, dar asta dureaza cateva minute (suficient ca eu sa plac ravasita de acolo si macinata de remuscari ) si cand il iau de acolo, in mom. in care ma vede. Dar, e bine in rest. Si mai ales ma bucur ca mananca f. bine acolo! la toate mesele. L-au si cantarit, are 13,800 kg. Cand ajungem acasa e atata de fericit incat alearga si-mi da pupici pana nu mai poate!

Irina, eram datoare cu un raspuns: ASCO e Administratia Social Comunitara, astia care se ocupa cu ajutoarele sociale, indemnizatii, alocatii si alte chestii de genul.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

fetelor, multumesc ca v-ati gandit la noi. da, oana e OK. a avut o infectie si nu a papat bine, din pacate nici nu a baut bine si a fost tare deshidratata... cu o seara inainte nu a baut nici un ml de lapte si cred ca si aia a contribuit, sunt totusi 250 ml de lichid. Mi-a zis Dr ca mancarea e mai putin importanta ca bautul atunci cand e bolnava. copii mici se deshidrateaza asa de repede. si intr-adevar, daca nu-si revenea, trebuiau perfuzii. de la deshidratare era mirosul de acetona. Ufff, am tras o sperietura. n-am vazut-o in viata mea asa de "cazuta". a papat azi tare bine, inclusiv supica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

fetelor, multumesc ca v-ati gandit la noi. da, oana e OK. a avut o infectie si nu a papat bine, din pacate nici nu a baut bine si a fost tare deshidratata... cu o seara inainte nu a baut nici un ml de lapte si cred ca si aia a contribuit, sunt totusi 250 ml de lichid. Mi-a zis Dr ca mancarea e mai putin importanta ca bautul atunci cand e bolnava. copii mici se deshidrateaza asa de repede. si intr-adevar, daca nu-si revenea, trebuiau perfuzii. de la deshidratare era mirosul de acetona. Ufff, am tras o sperietura. n-am vazut-o in viata mea asa de "cazuta". a papat azi tare bine, inclusiv supica.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Ma bucur ca sunteti bine. Cred ca ai tras o sperietura buna.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

alinaalex,deci sunt si vestibune legate de cresa..bravo lui Marc,are mama baiat mare!
Catrinel,bine c-a fost doar atat! ce fel de infectie a avut? a primit vreun tratament?
Ada...mey..io cred ca Noe n-a terminat inca baia, da's-a dus la serviciu, ca n-avea ce face...promisese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, AALINA, da, am tras o sperietura de nu m-am adunat! a avut un inceput de viroza digestiva. nu a primit tratament, ca nu a avut febra, nici varsaturi, sau asa. a scapat cu o forma usoara, dar na... nu mi-am dat seama ca trebuie bine hidratata!!!! mi-a zis sa ii dau inainte cu supe, mancaruri usoare de legume sub forma de supa crema, ca sa aiba lichid.

Noroc ca a descoperit mai nou ca poate sa bea din pahar si asa o distreaza chestia asta, ca bea tot ce e inauntru...

pup fetele

NOE mutumesc pt tinut pumni si pumnisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andreea si eu banuiesc ceva in legatura cu viermisoarii...maine ii si fac copro sa vad daca iese ceva. Apoi il programez la pediatru sa vad ce zice.

Catrinelu si Cristi are muci si nu vrea sa manance nimic...decat sa bea lapte...Azi a zis tati sa nu ii mai dam lapte decat dimineata si seara...in speranta ca va papa ceva mancare...dar a mancat doar cativa biscuiti toata ziua ...Cred ca a fost gresita miscarea asta...asa ca o sa-i dau lapte cat vrea...si asa a slabit!

Alina ce fain de tie ca Marc papa acolo...Doamne ajuta sa mi se intample si mie! Bafta la examen!

Fetele si eu am de umblat o gramada! Nici macar nu am timp sa citesc legislatia...ce sa mai ... foarte greu ma descurc si mama e super prinsa cu treburi si cica nu mai vine la mine! Super ca m-a lasat cu curu` in balta! Daca stiam nici nu ma mai apucam de scoala de soferi.

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

corect Alina!

Va pup repede si ma intorc la kkcioasa mea, care are probleme, se pare din cauza molarilor :(
Azi abia a inceput sa pape, dupa mult timp, si nici n-a mai facut chestii de-alea moi in pampers. Sper sa se linisteasca in curand, ca nervii pe care ii are, faptul ca nu papa ... ma dispera, si nu stiu ce sa mai fac.

Multi pupici de la noi!

PS:
Catrinel, sper sa nu fie nimic grav cu Oana :(((((

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput