Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
patriciaRO spune:
Monu, am luat eu crema (unguent) cu catina de la farmacie.. 11.000 lei este. Super tare frate unguentul. Face minuni!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Loreen, sa stii ca ajuta extraordinar de mult. Masaj sa fie. Ca ma sunt si cu soc de joasa tensiune, sub muschi cumva, insa mai fain este masajul cand ai probleme cu vreun muschi prins aiurea...
Teddy, mai, nu cred sa ne puna sa facem ceva recuperare cu mana. Defapt om vedea, dar nu dau astia aici. Nu dau ei nimic la raceli sau rosu in gat, d-apoi la recuperare, cred ca nici vorba. O sa intreb!
Lucas, aoleu saracutzii de voi. sa va faceti bine mai. Nasol este!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Sotul e in drum spre aeroport si suntem singure acasa pana vineri seara
.
Beatrice, nici aici nu primim nimica la raceli si rosu in gat, spalat cu ser fiziologic si eventual aerosol. Cu mana ar trebui facut ceva masaj dupa ce scoateti ghipsul, parerea mea, fiind inca muschii in formare si tinuti in repaus atata timp s-ar putea sa regreseze putin, oricum sa nu te sperii daca o sa aiba manuta mai subtire decat cealalta sau se cojeste pielea ca e normal si isi revine 100%!
Simona, bine ca Dragos nu a luat nici o boala de la gradi, tineti-o tot asa! De mult tot voiam sa te intreb unde lucrezi, asta daca nu e secret!?![]()
Lucas, sananate pe toata linia! Intr-adevar se ia rapid virusul asta, m-am molipsit si eu de la Aly si mi-a fost un rau de-am slabit 3 kile in 3 zile cat m-a tinut. Iti doresc succes cu proiectul, sper sa nu pierzi cursul!
Androix, bun venit "rusilor"...cred ca ti-ai luat o mare piatra de pe inima. Soacra e mai bine, ia tratamentul?
Mercedes spune:
Stateam acuma si ma gandeam de unde naiba se iau virusii astia. Daca ar fi copilasii bolnaviori doar in anumita zona as intelege ca in zona aceea sunt probleme cu apa, aerul, alimente eventual dar asa...
va urez insanatosire grabnica la tota trupa bolnavioara.
lucas- bafta sa ti termini lucrarea
androix- sunt convinsa ca esti fericita la faza cu rusii
laura, elisor ???
omustata spune:
Chris-stai linistita ca nu m-am suaprat deloc
. Mi-a raspuns Gabitzaimediat si s-a rezolvat. Si soacra-mea este fan catina. Zice ca are faorte multa viatmina C. Si o pune cu miere in niste sticle si o bea ca un sirop, cu apa. Mi-a dat si mie cat eo sticla cand eram in Romania, dar uitam sa beau si se strica in frigider. Sanatate Carinei!
Lucas-sanatate multa lui Matei si tie spor sa termini lucrarea. Vai de tine! Sper din tot sufletul sa nu iei si tu.
Flori-si voua sanatate multa.
dureri de spate-pe sotul meu cand il doare rau spatele se da cu Fastum Gel (sau asa ceva) cumparat din tara. II face foarte bine.
Androix-bravo, bine ca ai scapat de o grija!
Oana-am vazut pozele voastre. Foarte frumoasa Eva si aratati si voi foarte bine. Sotul meu are un tricou exact la fel ca al sotului tau (cel rosu cu o dunga). Si imi place mult cum o imbraci pe Eva. Bluzitele d=sunt de la Gymboree? Eu sunt fan magazinul asta.
Ioana-sa va simtiti cat mai bine in concediu!
Azi am lasat-o pe Maya plangand mai rau decat de obicei la gradinita. Mi se rupe sufletul. Si a inceput sa smiorcaie si dimineata cand se scoala si stie ca este zi de gradinita. Ore o fi normal ca dupa mai bine de 3 saptamani sa faca asa? Mi-e tare mila de ea.
Eu sunt deprimata destul de tare cu joburile astea. Ma uit pe CV-ul meu si arata atat de saracut! De cand m-am maritat nu am facut decat sa ma mut dupa sotul meu si el are o cariera de invidiat, este extrem de bine apreciat aici. Iar eu nu fac nici doi bani. Sunt tare complexata din cauza asta. Sper sa-mi revin.
Olga si Maya (28.05.2005)
gusta spune:
Neatza mai pe la amiaza.
Lucas multa sanatate si sper sa treceti repede peste boala.
Loreen astept sa imi spui rezultate la analize ca nu scapi asa usor de mine.
Omustata sa stii ca copii se acomodeaza mai greu la gradinita daca au stat numai acasa.Eu nu stiu ce am sa ma fac cand o duc pe Mara.Si despre CV nu fi deprimata ca fiecare cu bafta lui.Eu depinde nu am lucrat aici si sunt cunoscuta drept mama lui Mara nu ca as mai avea niste studii sau ceva asa ca sa ma vezi pe mine pana o sa imi gasesc de munca.
Tdi sper sa treaca repede timpul si sa se faca repede vineri.
Flori sper ca esti bine.Un semn mic de viata.
Danelutza casa de piatra.
Androix o problema e rezolvata sper ca si cea cu soacra sa se termine mai repede.
Sa va zic de noi.mara e pe antibiotic pe care ni l-au dat imediat fara sa faca prea multe discutii.Tati e si el cu tratament iar la mine mama e cel mai frumos am gatul prin de bubesi mi-au dat un fel de dezinfectand care il iau de 3 ori pe zi.Cred ca era mai bine niste clor sa imi fi dat ca are cam acelasi gust.da trec eu si peste asta.pana luni sper sa reusesc sa revin pe linia de plutire si dupa sa vedeti voi ce mesaje va scriu si cum am sa va arata ca viata e roz.
Marilena si Mara Augusta
andutzy spune:
Omustata, te inteleg perfect. Si CV-ul meu s-a saracit de tot dupa 2 ani si jumatate de stat pe bara si se va saraci si mai mult in urmatoarea vreme. Si ma apuca complexele deoarece sotul meu lucreaza la firma si pe postul meu(l-am lasat in locul meu), a avut o evolutie trasnet, ajungand unul din oamenii de baza ai firmei, in 3 ani i-au triplat salariul de la care plecasem eu si daca pleaca la alta firma candideaza pentru niste posturi care pe mine ma baga in pamant de rusine....Si acum 2 ani eru eram cea cu cariera, el inca visa...
Azi si Dragos e mai bine, nu mai are febra si Doamne ajuta nici la Horia nu au aparut alte simptome!Multumim tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au scris cuvinte de incurajare! Am scris atat de putin in ultima vreme incat se pare ca ne-am cam pierdut din popularitate!![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
gtexro spune:
Multa sanatate la copilutii bolnaviori!!!
Diana a inceput azi dimineata sa tuseasca un pic, sper sa nu fie mai mult de atat. In rest pot spune ca suntem norocosi, o singura data i-am dat medicamente (antibiotic) cand am dus-o prima data la gradi (avea 10 luni). E drept ca merge la gradi numai din aprilie/mai pana in septembrie/octombrie iar la gradi de anul asta nu sunt decat vreo 10 copii. Eu sper insa sa semene cu noi: racim foarte rar desi nu am facut niciodata vaccinul anti-gripal (nu i l-am facut nici ei), nu facem cure de nimic si nici nu ne protejam special. Iar racelile astea rare sunt din cele usoare, o singura data am avut o gripa urata care m-a pus la pat vreo doua zile (pe mine si jumatate de grupa, eram in facultate si stateam la camin).
Ciorapi si papuci nici ea nu tine in casa (nici la gradi, desi are niste papucei speciali de interior, un fel de opincute) iar noaptea doarme descoperita. Am renuntat sa ma lupt cu ea sa stea acoperita, stric si somnul ei si pe al meu...
OlgaM, iti amintesti ca ti-am spus ca de fiecare data cand schimbi ceva in programul Mayei (la gradi ma refer) sa te astepti sa o ia de la capat cu plansul? Acum o lasi sa doarma acolo, s-a schimbat programul, nu e ca si cum ai lua-o de la inceput cu gradi dar pe aproape...trece si perioada asta, ai rabdare! Multa bafta cu cautarea de job. Lasa complexarile ca probabil ai fi putut face si tu ce face sotul tau daca nu ar fi trebuit sa fii a full-time mom. Edit: si pentru tine e valabil, Andutzy!!!
Nu imi mai vine nimic in minte...
Maine imi sosesc parintii, yupiii!!! Am emotii!
http://www.dropshots.com/gtexro
Dana
Tdi spune:
Azi a fost rupere de nori in regiunea noastra si la Venezia a ajuns apa de 1 metru pe strazi asa ca s-au decalat toate zborurile la aeroport iar sotzul a plecat cu cateva ore intarziere, sper sa mai prinda legatura pentru urmatorul altfel se incurca toate programele.
Gtxero, drum bun parintilor tai! De cand nu v-ati mai vazut? Sper sa nu raceasca Diana, la noi a inceput cu tuse, nas-robinet apoi a dat in pneumonie.
OlgaM, ma inscriu si eu in clubul complexatelor, nu neaparat ca n-am ce scrie in cv insa ma simt asa de redusa intelectual dupa 3 ani de stat in casa incat nu cred sa mai fiu capabila de ceva...am uitat pana si excelul!
numere de telefon stiam din memorie vreo 60, multe din ele internationale cu zeci de cifre, acuma abia mai stiu vreo 3, nici macar fixul de acasa nu-mi intra in cap!
nu mai zic ca ma apuca depresia!
Gusta, hai mama draga ca trece si asta, bine ca ati primit tratament si nu riscati complicatii ca numai de asa ceva nu e lipsa! Noi suntem mai bine, aproape ca a trecut, mai tuseste pitika noaptea si nu vrea nicicum sa ia siropul desi am incercat orice, in suc il simte si nu mai bea nici apa dupa aia iar daca il bag pe gat vomita tot.
Edit: sotzer a ajuns la Munchen, cica sunt 7 grade...brrr...peste o ora decoleaza spre Istambul.
Sa va zic cum s-a facut Alyssa cu un cadou nemeritat! ne-am dus sa ne plimbam la un centru comercial din apropiere, am stat 2 ore la jocuri de-alea gen carusele unde bagi moneda si se da cupilu
, adica noi bagam moneda si ne uitam la ele ca nu se suie pitika neam, parca ar manca-o...in fine, o scap intr-un magazin de artizanat de unde chiar voiam sa cumpar cate ceva (fara ea, bineinteles) si in timp se-o tineam de-o mana sa nu combine ceva cu aialalta a tras jos niste chestii si a spart o sculptura in forma de elefant. m-am dus la casa s-o platesc insa vanzatoarea nu a vrut, a zis ca o trece la pierderi si eventual data viitoare cand mai venim sa cumparam cate ceva de la ei. am ales rapid un scaunel de lemn cu Winnie ca se lipise pitik de el si-am taiat-o de acolo inainte sa mai demolam ceva!![]()
nelia spune:
Buna! Nu am diabet! Rindul doi de analize au iesit normale, mi s-a luat o piatra de pe inima, atit de grea a fost aceasta piatra, ca astazi mi-am cumparat o cicolata. Copilul este cu capul in jos, bataile inimioarei normale, eu am tensiunea scazuta pentru virsta sarcinii (dar la mine e normal, numai ca doctorul nu are de unde sa stie
)... pe scurt, totul este in regula.
Lucas, imi pare rau ca sinteti in spital, va doresc sanatate multa si sa iesiti repede de acolo.
ChrisDun, da, eu spuneam ca plantele pot face rau copiilor pina in 4 ani, asa mi-a spus o chinezoaica acum citiva ani si de atunci am mai auzit chestii de genul asta. Aici gasesti foarte putine produse pe baza de plante pe care sa nu scrie ca-s de la 5 ani in sus. Nu stiu nimic de catina... Tot de la Fares am si eu siropul de muguri de pin, atentie scrie nu e bun pentru diabetici. Si mie mi se pare excelent, eu am fost un pic racita pe la inceputul lui septembrie, ma durea in git si incepusem sa tusesc un pic si am luat doar trei zile citeva lingurite si mi-a trecut ca prin minune.
Tdi, sa stii ca nu toate plantele sint permise in timpul sarcinii. Eu am gasit o gramada de chestii pe baza de plante pe care nu scria ca sint interzise, dar scria ca in caza de graviditate, alaptare sau copii pina in doi ani - consultati un medic.
Androix,
!!!
Astazi,d e bucurie ca stau bine cu glucoza si cu restul, am fost in Roots (unul din magazinele de firma de pe aici) si i-am luat Agatei niste haine. Iar am bagat in fundicul ei vreo 250$, nici nu vreau sa ma gindesc ce va spune tati cind va afla... I-am luat niste haine pe maro si roz, ca am vazut ca se poarta foarte mult aceasta combinatie la copii. Sint sport, dar foarte chic (un trening, o pereche de pantaloni haiosi de toamna, o bluza cu mineca lunga si citeva tricouri, inca vreo patru perechi de pantaloni din bumbac, pe culorile bluzelor sau tricourilor pe care le are deja, ciorapi de toate culorile asoirtate cu hainele pe care le are), abia astept sa o probez, ca din cauza lipsei de timp, am inceput sa-i iau haine fara proba. I-am luat si Tudorei niste ciorapei haiosi si strampi tot pe mov, roz, maro, ca se pare ca sint in voga aceste culori si se potrivesc si cu hainutele ei. Erau si pentru ea o gramada, dar nu i-am luat nimic, pentru ca are destule si frumoase, si cumparate si primite de la o prietena. Dar m-a imbolnavit ce am vazut la baieteii de pina intr-un an... Yamiam, abia astept sa-i cumpar!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA