Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
ASTERY a fost foarte buna ideea cu data nasterii,eu tot ma uitam pe prima pagina si era incomod.Lasa, bine ca e sanatos acum Razvan,ca isi da el drumul si cu vorbitul.Deocamdata iti vine cu alte achizitii de la cresa
,mai lipseste sa se si bata
Vezi fereste maxilarul
Pai si Diana vine cu "achizitii" de la locurile de joaca,darmite de la cresa unde stau atatea ore intre copii ...
Cu dormitul si Diana mai plange in somn,de foit nu mai zic,eu cred ca viseaza ,ca daca o mangai usor pe cap se opreste.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Bee spune:
Ingrid huzureala placuta si sanatate si tie si micutei!
Astery, toate ghetele de la Ortopedia au talonet? CA si eu i-am luat Anei, dar n-am fost atenta la asta. Rage zici?
Cred ca e mortal. Cu baitza, o fi vreun semn de agitatie, de program schimbat de cand cu cresha.
La noi baitza e zilnica! Inclusiv la tzara unde n-am conditii, n-am baie, in schimb avem animale, seara baita in cadita mica. Acasa ma imersez si eu cu ea (pana nasc, apoi n-o sa mai reusesc) si ne distram tare.
Am dus-o si eu cu mijloacele de transport in comun cand puteam cara marsupiul. De cand sunt eu gravida si folosim caruciorul....mai putin. Am fost saptamana trecuta cu ea si cu mama in Obor cu metroul si carutzul si a fost greu. Schimbat metrou, urcat si coborat scari in dileala, tragand ba de fata, ba de carutz. DAr ea saracutza era cuminte si foarte atenta la tot ce vedea.
GAta, fug in parculetz cu Anuka (la kineto a dus-o mama, ca eu am capotat cu durerile de burta).
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Noi mergeam mai demult cu caruciorul in tramvai - dar mergeam amandoi era mai simplu,de cateva luni n-am mai fost defel cu asa,acum ori cu una ori cu alta.
Cu baia ,eu tot in caditza ei pusa in vana o pun.Si la spalat pe cap inca se enerveaza si plange,ar fi mai usor daca ar lasa capul pe spate,dar nu vrea nicicum
Eu oricum o mai spal pe fundic la bideu tot timpul si pe picioare,asa merge mai rapid,ca la baie nu s-ar mai dezlipi de jucarii si se supara cand o scot din apa.
Ingrid S spune:
Bee, nu-i bai ca e posesiva, am observat ca vine cu varsta
, cu cat cresc mai mari, cu atat devin mai "egoisti". Se rezolva in curand, e doar o etapa, sa stii. 
Astery, transpira tare? Lasa-l acoperit cu o paturitza subtire, eu de cand fac asa, nu se mai scoala transpirata, si e calda peste tot, deci nu-i e frig. Mai bine sa fie cald in camera si cu o patura subtire, decat invers.
Cu baitza...hm, eu ii fac o zi baie, o zi dush. Urla la spalatul pe cap, ca Diana de Moni. Aseara ne-a tampit pe amandoi cat a plans, a ajuns la sughituri, se ineca. Dar ce drak sa fac, si asa o spal pe cap o data la 3-4 zile. Nu pot s-o las murdara...
Incearca sa faci dush, e mai repede si poate ii place mai mult. 
Diana e inca in parc...si eu tot in pijama. Mda...ma duc sa ma balacesc si eu putin, daca tot ati vb de apa...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID ha ha dush,ti-ai gasit,odata intrata in vana se tzapa cu
jos si incepe sa inhatze jucariile de baie,sampoanele,gelurile de dush,buretzii etc. Plus vrea dopul de la vana,dushul erc. Asa ca tot acolo ajung ... cat a fost cald i-am facut zilnic macar dus,sau balaceala in bideu.Si de mai multe ori.
oachi_79 spune:
Ziua buna si de la noi. Mai nou si pe Razvan il apuca istericalele daca ii iei ceva din mina, incepe si plinge cu niste lacrimi de crocodil de ti-e mai mare mila; dar nu-i merge cu mine.
Astery ghetutele nu se cheama cumva BEBETOM? ca eu din astea am si tot turcesti cu talonet si de piele. Si pot sa spun ca merge fff bine cu ele. Bunica nu concepe adidasi si atita timp cit mai subventioneaza si ea , e totul bine. 

Daca Ortopedia sunt chiar Bebetom stiu deci unde sa caut. Ca in Iasi primesc de acum ghete cu blana, si eu am nevoie din astea normale.In afara de Unirea oare unde as mai gasi? Poate vor fi si la baby expo ca este weekend-ul asta.
Eu harnicuta, am facut o portie de zacusca si acum ma pregatesc de a doua. Nu de alta, dar nu mai am loc in congelator.
Bai, nu stiu ce sa-i iau lui barbate-miu. Facem azi 3 ani de la casatorie si eu sunt in pana de idei. El ma duce la Bucale vineri, imi ia aparat foto ca cel vechi e mort. Dar eu? 

Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Ingrid , sper sa nu ia Diana de la tine .
Bianca, ¡in aug cand i-am facut la Clara exhudat , i-a iesit un streptococ sau stafilococ auriu parca era . pediatrul mi-a zis ca nu e asa o problema , cu asta se poate trai. Daca nu face febra , si nu are muci, nu e problematic. Asta mi-a zis el. Acum cum crezi si tu dar Dani nu are muci si nici febra , nu ? Asa ca nu te alarma prea tare .
Bee, si mie imi esti tare draga , asa calma cum povestesti . Si eu sunt calma la suprafata
, ca uneori sunt ca un vulcan
si tot degeaba ma agit . Ei lasa ca o sa poate Ana pantofi de domnisoara , nu-ti fa probleme, acum oricum vine iarna si trebuie bocanci, deci urmatoarele 6 luni cel putin nu trebuie sa te complexezi.
Si Clara mai merge uneori spre interior , ca sa nu zic ca are o pasiune in a umbla pe varfuri.
. Desi am o mare banuiala ca e pe motiv de fatzaila
. cand o imbrac cu rochita si o tin de mana , sa vezi numai ce fitze
. Am observat ca mai mult daca e tinuta de mana merge pe varf. Cand merge singura parca nu , dar nu intotdeauna , asa ca inca sunt derutatata , mai astept.
Ca sa nu mai zic ca pe srtada domnisoar nu vrea sa fie tinuta de mana
, vrea sa zburde singura . Of ce ti-e si cu razvratirile astea . Mi-a cam scapat de sub control. Bunicii e afirma ca cu ei nu se comporta asa , e mai cuminte . Cica eu ii dau coarne
cu mine e mai razvratita . Pai sigur ca o rasfat daca nu o vad toata ziua , si alea 2 ore cat stau cu ea ce sa fac ?
Dar las ca recuperez eu . Serviciul meu se incheie aici saptamana asta . Din pacate sau din fericire sper
. Asa ca voi profita si ma voi duce 4 luni in somaj . Cred. La mine nimic nu e sigur
. As avea si varianta sa ma duc la o alta firma dar inca mai cuget ca nu stiu exat despre ce este vorba. Dar tot mai mult inclin sa profit sa stau putin acasa si sa stau cu copilul, ca si asa am sta tare putin, sa im scot putin parleala de la stat daca se poate.
Moni eu cred ca nu mai are rost de carucior sa-i cumperi .
Astery, Cosmi ,Maraki , Irinutza pupici .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
OACHI spor la treaba si felicitari,nu am idei ce sa ii iei cadou,eu la al meu nu prea ii iau pe post de cadou decat chestii ce oricum trebuie luate ![]()
![]()
ANA gata cu serviciul? Si eu zic sa stai un piculetz acasa daca ai ocazia si mai esti si platita cat de cat,asa stai cu Clara si ai si timp sa cauti altceva ...
Cat despre incaltaminte,eu am observat ca in adidasi parca zboara,cu nimic nu alearga atat de bine! Nici cu ghetutzele,cu pantofiorii,cu espadrilele,cu sandalele nu mai zic !
monica70 spune:
Oare ce-o fi facand Mirela? Cum o fi rezolvat treaba cu bona aia 
maraki spune:
Hello secta,
Ingrid sanatate tie si Dianei
Ma bucur ca ai intrat ![]()
Astery, se pare ca am avut amandoua noaptea indentica. Angelo s-a trezit din ora in ora iar pe la 3.00 a trebuit sa-l schimb de la piele pt. ca era ud tot.
Ana de Spania, eu sant cam tot in situatia ta cu sv. Vineri aflu daca voi continua sau nu, de fapt aflam daca va fi sau nu pensionat Giorgos.Dracu sa-i i-a pe dr. ca nici unul nu vrea sa semneze ca e apt de munca dar nici nu scrie negru pe alb ca poate munci
Daca il trimite la sv. atunci trebuie sa ma opresc eu ![]()
Giova cand au trecut 2 sapt
Ma bucur ca s-a insanatosit Marcolino picolino 
Oachi sa fiti fericiti, sanatosi si casa de piatra
Fa-te bella, pregateste o baie cu spuma, sampanie, lumanari, fa-i un masaj erotic( ai parul lung? ) si va fi multumit sotul.Conditia este sa puteti de bebe 
Am pus sa fac o supa de pui cu galusti, am uitat ce vroiam sa mai scriu
Aici gata, s-a schimbat vremea...e friiig si plouaaaa....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3