Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

felicitari rebiana..iote ca am plans si eu...tu chiar vrei sa ne vezi lacrimand pe toate...inundam romania...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Da Alexia intradevar exista HUMEX spray nazal, dar nu cred ca e facut in tara ca pe tub scrie in italiana.

Aura mami de Fabiana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ok. multam aiia...m-am mai luminat si eu acum...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Alexia da este Humex spray...apa de mare si se foloseste si pentru bebi si este si sirop de tese,asta e pt adulti...

Martutza spital???astia nu fac ceva decat daca esti internat si sunt niste gretosi si niste jegosi mai bine il tratez eu acasa...i-am laut Pivolone si park e mai bine nitel...dar si pe la noi pe aici majoritatea bebeilor au nascul facut praf...o tipa a fost seara la urgenta ca ii curgea nasu ingrozitor si nu putea sa respire si i-a zis doar sa ii bage ser fiziologic ATAT, fara sa il aspire sau ceva..astia sunt niste dementi!!!!

Noapte buna!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi in nasucul curgator si infundat mai punem si vibrocil, dar sa curatati bine nasucul ca sa treaca repede boala
humexul este si spray cu apa de mare si sirop de tuse de copi si adulti

mai devreme fimea a devorat zeama de la o jumatate de lamaie, se intindea dupas ea si tascu io da sa guste, pune gurita si tacsu astepta strambaturi, etc, ei bine nuuu, ziceai ca iam dat lapte sau apa sau cine stie ce specialitate, sa il fereasca sfantu sa io fi luat-o de la gura, ca urla instant
cand a treminaty tacsu de stors zeama a trebuit sa o atragem cu altceva sa uite
si culmea e ca era prima ei intalnire cu lamaia, ca eu nu am practicat lamaie pt sughit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna seara...!

bai, ma iertati da' nu pot sa scriu nimic pana nu ma laud:
20 septembrie Iarina zice un mama asa de dulce ca m-a facut magiun!
22 sept o ia pe tatatata tati tate tata..TATA!!!
22 sept tarziu in noapte inainte de baita ridica poponetul de jos o filmam ca vroiam sa o prind cu TATA si... am iortalizat momentul!

deeeci sunt varza! m-a pus in fund ..sunt topita1 o iubesc de numa dar acum asa as lua-o sa o tin in brate.. sa o pupacesc, sa dorm cu nasu in ceafa ei... uf....

asa... acu sa mai zic cate ceva:

la multi ani pt puiutii minunati! Mark Alexandru, Alexandru Stefan, Eduard Darius! sa cresteti mari!
meniul ei de ieri :masa de legume 180 g piure de cartof+branzica+iaurt
masa de fructe mar+piersica+cereale (~200g) + iaurt separat (~100g)

meniu azi: legume ~170 g piure de detoate cu carne de vita
fructe: 2 pere +cereale+lapte

meniu adulti: ciorba de vacuta, snitele , salata orizontala.

maine pun gogonele asa ca azi am tras din greu cu mancare, curatenie, 4 masini de spalat ca sa nu mai am altceva de facut.

paxela si Iarina prefera acru. la dulce cam face ea nazuri ceea ce mie imi convine pe termen lung. in topul preferintelor se numara iaurtul...

Raisa felicitari pt reusita!!!!!

ditu,aiia felicitari si voua pt dintisor! sa creasca mare

alexia dar acum cat timp ai lucart tu in domeniu?!

laura_oana pe scurt asa..esti cu capu' nu sunt deloc putine kg. probabil este f activ de ti se pare ca e disproportie intre cat mananca si cat a luat in greutate! sa cresti mari si sanatosi..ca restul vin ele.

ddanaBAFTA!

gata..papa, pupici cum zicea florin-a parca(care e ..pe undeva... candva...)..CU SCLIPIIICI!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaaaa...

o cafea? un ceai? o maslina , o scobitoare straina? uite cum am chef si de gluma la ora asta...

MULTUMIM tuturor pt urari, va pupacim

sunt treaza de la ora 6 fetelor , a avut grija eduard de asta!Muciosi pana in China ...nu mai pot, abia astept sa scapam de mucii astia ca ma inebuneste , urla la scos de muci de zici ca iau pielea de pe el, ma stie tot blocu, daca nu tot cartierul.

acu se vaita la el i patut

azi am scapat de stat in bucatarie, avem invitatie la soacra la masa!!!, dar deseara tot fac puiul ala la cuptor pe sare.

hai ca fag la el ...

o duminica placuta si linistita

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI!!!!incepem cu d-soarele:Alexia, Diana, Maya-Georgia si cu d-sorii: Rares-Teodor, David, Radu-George si nu in ultimul rand Mihai-Alexandru.Sa cresteti mari , sanatosi , frumosi si cuminti!

avem si poze "calde" ( adica de ieri ) ca de 6 luni asa...dar tre sa le descarc de pe camera si mi o leneeeeeeeee...mai asteptati pana luni.

hai ca va pupam ...mai de la departare sa nu va dam raceala

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatzaaaa!

Multumim pentru urari, le dorim si noi celorlalti sarbatoriti ai zilei!

Hihi, am ajuns la 5 lunisoare, parca nici nu imi vine sa cred

O sa facem o sedinta foto, sa avem poza frumoasa pentru album...

Revenim.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

iunita felicitari pt micuta vorbareata
culmea este ca fimea nu papa iaurt, nu ii place
meniul de iari,
nectarina cu banana si biscuiti
ciorbita cu bors, cartof, morcov, ardei, galbenus de ou,rosiuta
azi
mar copt cu branzica de vaci
iar pranzul inca mai oscilez

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput