pungi sub ochi

pungi sub ochi | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

Buna,

aveti vreun remediu pentru pungile de sub ochi? pana acum nu am gasit nici o crema care sa dea rezultate reale.......si nici remediile naturiste (gen felii de cartofi sau pliculete de ceai aplicate local) nu au functionat...

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Spic de grau, din pacate nu cunosc nici un remediu pentru asa ceva, eu am cearcane de cand am fost copil si nu scap nicicum de ele. Vroiam totusi sa-ti spun ca poate e o cauza interna pentru pungile de sub ochi, poate asta ar fi remediul, sa elimini cauza, nu efectul. Eu stiam ca daca ai probleme cu rinichii faci pungi sub ochi, se umfla mainile etc. Repet, nu ma pricep dar poate merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da si eu stiam ca daca ai probleme cu rinichii ochii de vor da de gol!Remedii naturiste sau creme nu stiu insa stiu un point bun.Pune la congelator doua linguri si lasa-le acolo.Apoi aplica-le sub ochi pana se incalzesc.Am auzit ca da rezultate.Dar pe moment nu de durata.Asta in cazul in care iesi din casa!
Sanatate multa!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput