Buna ziua, am si eu o rugaminte, as dori cateva pareri despre DR. Anitei Cristina, are cabinet in Sos. Colentina si Vis-a-vis de Marriot,am auzit cateva pareri de bine, dar si de rau. Eu am fost la dansa cam de 3 ori si imi spune de fiecare data k sunt racita, chiar daca am avut grija sa nu racesc , dansa imi spune k sunt racita si sa i-au acelasi tratament k prima data, nu mi se pare tosmai in regula.Va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti, astept sms dumneavoastra
buna.am fost si eu la aceasta dr. acum vreo 4-5 ani.ai dreptate,aceleasi tratamente,in plus mergeam fara niciun simptom gen secretie modificata,si intr-o sapt imi aparea sigur ceva.
prietena mea are acelesi experiente cu aceasta dr.am fost la ea de vreo 3 ori apoi am renuntat complet.
sanatate si gaseste-ti un dr ginecolog bun.
eu inca il mai caut.
Nu am o parere buna despre ea,nici ca medic nici ca om.M-a lasat sa nasc singura ca un animal in ciuda faptului ca am rasplatit-o generos la fiecare consultatie efectuata la spital si eram si la primul copil,ma indoiesc ca s-a schimbat si acum pacientii au devenit pt ea altceva decat o sursa de venituri.Parerea mea...cauta alt medic.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3