Iarasi mesaje frauda

Iarasi mesaje frauda | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Am primit de la nr. de orange un mesaj ca am castigat cu Dacia Renault o masina si sa sun inapoi pt detalii . Acum 1 luna am "castigat" prin Western Union. Le-am dar celor de la orange sa verifice nr.
Ati primit careva mesajul asta?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

si sotul meu a primit acum vreo luna ca a castigat 3500 euro .....ne-am distrat...stiam ca e farsa.....nu am sunat nicaieri...n-avea rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu i-am zis la tipa de la Orange sa ma sune inapoi daca nu e frauda

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adila spune:

Acum vreo luna am primit un mesaj ca am castigat de la Coca-Cola un telefon mobil + 1000 euro, iar a doua zi, alt mesaj, de data asta de la Flanco - 2000 usd. Asa noroc mai rar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Si ce date voiau? Nr conului? Eventual pin-ul? Sunt culmea! Ne cred prosti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Eu am fost super castigatoarea a 1 mil. lire sterline la Loteria londoneza. Va dati seama ca m-am scos nu gluma.
Asa ca se poate si mai bine.
Pupici,
Maadi si calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

soacra mea e castigatoarea a 2500 de euro de la Altex...dar culmea e ca ea n-are nimic cumparat de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

si eu am primit un mesaj ca am cistigat 3000 euro...cica sa am la indemina cartele Orange in valoare de minim 30 euro ...si sa le dau codurile de reincarcare ca pe baza acestora vor valida sau nu cistigul...
bineinteles ca nu am cazut in plasa!!!!!
am sunat la orange si le-am dat nr.de pe care am fost sunata...sa mearga ei pe fir...

angishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Orange-ul o sa mai trimita iar mesaje antifrauda, dar nu te astepta ca o sa urmareasca escrocii. Asta e treaba politiei, daca primeste sesizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alynutza, nu orange-ul trimit, ci oamenii care folosesc serviciul orange pentru a trimite astfel de mesaje. Din cate stiu eu, au blocat numerele dupa ce au primit mai multe sesizari cu privire la astfel de mesaje.

asa crestem noi

Mergi la inceput